Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy: Skönt att indianerna kom när de skulle! Låter som ni hade ett mysigt nyår!


    Daa: Jisses, parvlarna redan 1 år! Grattis! hur gick första arbetsdagen?


    Fru E: tänker på dig!


    Ankan: Hur är det med dig? När är det BIM?

  • ingenjörsbruden

    Mugglan: va jobbigt med dålig mamma...*stöttar upp den våta filen med heliumfyllda ballonger i mängder* Den där föräldraledigheten försvinner i ett nafs.... Låter som att Ada o Beda verkligen är på gång med sitt krypande! Härligt!


    Heloise: Så fint du skriver! Ögonen tåras lite här när jag läser ditt inlägg! Hur lång tid tar det innan ni får besked på mkp? Varför gör ni nupp men inte kub? Är det inte bara ett blodprov extra vid kub jämfört med nupp?


     


    BS: låter som ni också hade ett ljuvligt nyårsfirande!

  • ingenjörsbruden

    Piggelin: Skjuva skulle jag vilja beskriva med att du håller i en skiva, typ en stor gipsskiva. Du håller bara i två hörnor, diagonalt mot varandra, o så vrider du hörnen åt olika håll....den kraften kallas skjuvning....iallafall i kontruktionsberäkningsvärlden!

  • ingenjörsbruden

    Flamman: Va härligt att flickorna fick sitt traditionella nyårsfirande men i mindre skala! Aset vågar jag inte ens börja skriva om..... men utan att det är ett hot.....så klarar sig HELA VÄRLDEN MASSVIS MKT BÄTTRE utan honom!

  • ingenjörsbruden

    Blommis: tungt att vara den som det anförtros alltid tid, tråkigt att din mamma lastar dig med sina syskonproblem nu när du behöver få tid o ro att bearbeta tomrummet efter din morfar.
    Ert nyår låter väldigt likt vårat, lugnt o mysigt o god mad!

    Start september! Va härligt det låter med solsemester i mars! LCHF är kanon, o mindfullness på det....tror du grejar det galant! härligt med Nyår på barnens villkor o så roligt din stora verkar ha haft det...förutom att de vaknade tidigt.... Lillan börjar bli stor tjej på riktigt! Rulla runt o sitta i stol!

    Nu härjar busan här i djungelhatt o snackar om farmor o farfar o mässar över sina små pippigubbar.....
    I morgon är det beräknad BIM här.....ska fira våran 10 års dag med middag o bio, Sherlock Holmes!

    Massa o kramar

  • ingenjörsbruden

    Flamman: Lugn o stabilitet vill jag också ha för detta år. Ditt år har varit helvetiskt, men jag känner i magen att ditt liv kommer att bli mkt bättre utan aset om än att det dyker upp några små gropar på vägen....men du är så STARK, starkare än vad du själv inser tror jag!

    BS:  Amen va e det för stil? Klart att man hjälper till!!!! *Morrar* Håller med SS om att bitterheten måste få sin plats.

    SS: so far so good......

    Blommis: Vilket firande som helst med dig låter  underbart i mina öron! Kyckling med curry låter mumsmums! *snålvattnet rinner till*

    O så lite ego....maken är bottenförkyld, så det blir nog ingen 3-rätters på restaurang, men lyxpizza tänkte vi hämta o ta med hem....känner att jag också börjar småförkyld....jippie.... not

  • ingenjörsbruden

    Mugglan: Förstår verkligen hur tufft det är med sjuk förälder.....o den här sekretessen....o föräldrar som är SÅ pigga SÅ när biståndshandläggare eller läkare träffas.....suck säger jag bara.


     


    Piggelin: hihihi ju du...schjuvar utalar jag det nog.... med risk för kraftig skånsk inblandning i uttalet!


    Blommis: Önskar er ypperligt vackert väder....iallafall uppehåll o ingen blåst.....att magic-trosorna trollar fram sig o att din dag i morgon blir ok. Du är bara högst lagom instabil! Dessutom så ställde du frågan till flamman som jag länge "sugit på"! Tackar för du uttalade det som jag inte vågade....
    Tittade på foton från kräftskivan! Åhhh så ljuvligt!
    Bajsbil rent ut sagt! Skit!


    Flamman: hehehehe....för att vara lite bråkig.....kärleksbarn finns det alltid plats för o är alltid lägligt! o Kraaaaaam

    Hvidis: Välkommen hem! För att uttala mig i en fråga som inte var riktad till mig....Stadsdelen där allt började har dåligt rykte...men lite oförtjänt faktiskt...när jag bodde i storstaden så åkte jag många gånger till den här stadsdelen för att handla....fungerade utmärkt o inga direkta problem....dock kunde man se lite kulturella skillnader....som när den vuxne sonen som storhandlade med sin gamla mor....tog glassen på rullbanden o ställde sig att äta glass medans den gamla tanten fick packa allt själv..... det kan man ju förundras över..... men annars en ok stadsdel med hög andel invandrare.....hade varit väldigt spännande o roligt om man hade varit duktig på språk o kunnat ett par stycken..........o min jobbperspektiv.....tyvärr väldigt väldigt kassa flerbostadshus.

    Solde: Håller tummar o tår för den nya tjänsten....nu är det banne mig din tur! Kram!

  • ingenjörsbruden

    O så lite ego.....

    Lilla skitungen är helt genompestig! ALLT sätts på högkant....o vilka diskussioner som hon för vid sängdags...törstig, hungrig, pi i näsan, kissa pottan, ja gud o hans moster är nog osså med..... HON ska inte sova....herre min je....tänker på Hvidis mantra....men denna morsan har smällt i en o annan dörr detta året o gormat en hel del....fy va jag skäms.....men hon kan verkligen driva mig till vansinne..... så nu är hennes middagssömn indragen....basta.....annars somnar hon inte förrän efter midnatt.... eller nåt.....

    O så intet nytt på indianfronten......

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård