Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu har sommaren kommit till norr också Klänningspremiär idag!

  • Norrskensflamman

    kikar in och vinkar till alla härliga kvinns

    Har varit på en långpromenad vid älven i mina MBT-skor (aj, vilka skavsår jag fick) i midnattsolen.  Så inni nordens härligt vi har det nu.

    Har varit hos kuratorn idag. Kändes skönt.

    Natti-natti!

  • Norrskensflamman

    G'day!
    Jag går till kuratorn ensammen. Det började jag med när min lilla depression uppdagades.
    Jag går ungefär en gång varannan vecka, ibland oftare om jag behöver ibland var tredje vecka.
    Det är skönt att få vräka ur sig och samtidigt så är hon ganska KBT inriktad, så hon kan komma med nya infallsvinklar på vissa "problem". Och analysera vad kan jag egentligen göra själv i min situation. Vad kan jag egentligen styra över själv och vad kan jag inte göra något åt, och därmed sluta ödsla energi och tankar på? MÅnga gånger analyserar hon mina rädslor... Vad är det värsta som kan hända om det blir så?? VAd är det bästa? HOn kommer även med rent praktiska övningar och tips. Jättebra. Det blir bättre o bättre våra "sessioner".
    Igår frågade hur jag känner när jag säger att jag har bestämt mig. Att vi ska dela på oss. Och jag sa att det känns skönt. Att jag känner mig stark. Hon sa att jag både ser ut och verkar starkare nu. Men såklart går det i vågor.
    Ännu ett egoinlägg från mig. Har så j-a ont om tid bara att skriva... Svinmycket på jobbet och så är det full rulle hemma. Idag ska det vara fest på T:s skola och hon ska uppträda
    Kraaaam!

  • Norrskensflamman

    Trevlig resa Villemoa!
    Heloise, hur har det gått med alla undersökningar? Kramar om.

    För er som har FB, vilket inte är alla, jag vet, så finns det ett litet klipp på en söt tjej. Det var inte jag som filmade och jag har försökt men misslyckats med att kopiera klippet för att kunna visa det för er...

    Imorse var det +26 redan och solen gassar. Idag blir en varm dag.

    Igår råkade jag få se att min kära make har intensiv telefonkontakt med sin slamkrypare där borta. Han har alltså återupptagit den. Eller så har den aldrig  varit bruten. Egentligen gör det mig inget, men det stör mig att han låssas vara så präktig och "kär" i mig just nu... smörar för att få bo kvar så länge som möjligt under samma tak. För att slippa flytta till lägenhet och betala dyr hyra. DET stör mig.

     

  • Norrskensflamman

    Kram Hvidisen! VAr inte för hård mot dig själv.

    Hur gick det med Axel, Daa?

    Här är +30 i skuggan och strålande sol. Det är underbart, men synd att man måste sitta inomhus.

    Jag är grymt sugen på en iskall ÖL!!!

  • Norrskensflamman

    Morning!

    Måste bara hoppa in och SKRIKA lite: .-[

    FY FAN I HELVETES JÄÄÄÄÄVLAR!!!!! Heloise, jag blir nå' så jävulskt arg när jag läser om sjukgymnasten!!! Vilken jävla F***A!!!!!!  Ni måste absolut klaga på henne, anmäla henne, ja vad som helst bara de blir medvetna om hur hon behandlar sina patienter med föräldrar. Sina "kunder". Alltså det måste ha varit FRUKTANSVÄRT kränkande för er.  Usch vad jag blir ledsen    Stå på er nu och gå INTE till henne nå mer. KRÄV en annan sjukgymnast!

    STor kram!

  • Norrskensflamman

    Blommis!!! Stora kramen till dig. Är Truls okej nu då? *orolig* Lilla tussen ♥

    Heloise: Åh sånt underbart hus och ställe   Jag ser mig och flickorna boendes ett par dagar i det lilla gästhuset, på väg ner mot Sthlm, Småland och Skåne och Gbg... och... och Gud jag har ju hur många ställen som helst jag kan besöka på somrarna nu med flickorna

    Ninnis o Hvidis, ni får också en kram. Och alla andra!

    Leksi, länge sen man hörde nåt från dig, hur mår du?

    Jag har varit på min kvällsprommis, dricker te och laddar videokameran inför imorgon. T har skolavslutning. De ska sjunga.
    Vet inte om några av er såg klippet på FB där hon sjöng "Popular" med en kompis. Iaf så efter det har erbjudandena strömmat in: Ons.kväll "Internationell kafé" i Folkan. HOn ska sjunga med en annan tjej Teddybjörnen Fredriksson och Idas sommarvisa. Till gitarr o dragspel. Mamma (jag) övertalade de att sjunga med en rysk kvinna "Natt i Moskva" växelvis på svenska o ryska. Lite kul sådär.
    På fredag ska T vara med i Talang här i stan, då vi har en hel dag i Kulturens tecken. Hon ska sjunga till Sara Vargas "Spring för livet" De har dessutom ringt ikväll och ville att hon skulle inviga barnens scen på förmiddagen, med bandklippning och ett par ord. Gulp!!

    Men det är väl bara att låta henne så länge hon vågar o vill. Det kommer väl en tid då hon kommer bli blyg och blåvägra.

  • Norrskensflamman

    Klockarbol; kul o se dig! Men skit också att du ska behöva ha det så jobbigt.
    Själv dras jag med ett rikspucko till karl... och en smärtsam skilsmässa som pågår och förmodligen kulminerar i augusti. Men först ska vi på semester hela familjen tre veckor... Få se hur det går!
    Han har återupptagit kontakten med sin slamkrypare "over there", bakom min rygg. Men vägrar flytta ut (har inte råd och har ingenstans att ta vägen) och hotar med än det ena och än det andra om jag ringer upp hans brutta och talar om hur landet ligger. Att han faktiskt fortfarande delar säng med MIG...  Snurrigt, jag vet. Han smörar och hotar om vartannat. Och jag bara bidar min tid. Skönt är iaf att NU, nu VET jag att de där fina, underbara stunderna, de är bara tillfälliga. Sen kommer ett bakslag. Och det rejält. Med hot och våld (oftast på döda ting). Och jag VET att han vägrar ta mediciner och vägrar acceptera sina diagnoser. Med eller utan diagnoser så har jag bestämt mig att jag vill INTE leva så här längre. Och det känns skönt samtidigt som det är en fruktansvärt stor sorg. Framför allt för våra barn. EFtersom maken flyttar hem under hösten, 180 mil bort, så kommer det för dem kännas som att de mister en förälder. Men det är HANS val, inte mitt.

    Idag är det skolavslutning. T går u 1.a klass. Idag ska vi alltså klämma i till Den blomstertid nu kommer och hoppas på en "underbar" sommar.  Lite ironiskt är det nog.

  • Norrskensflamman

    Ninnis: IIiiiiiiiih, kom just på att Mini kikar nog ut först efter att jag åkt på semester till Bulgarien!!! Du eller någon måste sms:a mig när det är dags!! 

    De där Power barsen (vad heter det i bestämd pluralform??)  verkar goda. Men vars fasiken får man tag i nyponskalmjöl???

    Idag har jag varit på skolavslutning en sväng. T var så fin i sin klänning och sitt långa hår i tofsar ♥
    Och klassen sjöng så himla bra en jättefin sommarsång. De är en så söt klass med bara 12 elever.

  • Norrskensflamman

    Ninnis; du kan glömma konserten... Mini gör nämligen entré den 15/7 när jag återvänder till Moder Svea

    Nu har jag varit och lyssnat på T och hon var så himla fin och sjöng så fint. Glömde lite text på ett ställe, men det var ingen fara. Min egen insats var ganska medioker... men med tanke på att vi inte repeterat och jag inte hann sjunga upp så gick det väl hyfsat ändå.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård