Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis: Hehe. Dags för en ridtur    Jag tycker glidmedel känns så kallt och läbbigt. Jag föredrar Barnängens barnolja jag. Varmt och gossigt och lagom kletigt. Och den kan man smörja på andra erogena zoner för en bättre effekt

  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-07-21 13:54:11 följande:
    Jo, men olja är inte bra för kådisen...
    Ahhhh, jag fattar. Vad fort du fått mens.  Jag fick min efter sju månader båda gångerna. När flickorna började äta vanlig mat. Men jag fattar ju att det är helt individuellt och säkert olika från gång till gång. Men jag helammade båda till sex månader (de fick bara smakportioner  från 4 mån) och sen kom mensen vid sju.
  • Norrskensflamman

    Ninnis; jag har funderat på ringen som du tipsade om förut. Men det låter så "pilligt" och trixigt? Och så har jag hört att de faktiskt känns för mannen. Säkert också individuellt.
    Men jag är mer inställd på spiralen för att slippa mina jäkla mensblödninar och alla gråtattacker före mens och att slippa ta två sjukdagar varje månad för att jag har migrän och värsta magsmärtorna.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-07-21 14:18:18 följande:
    *pussar och snusar lite extra från Flamman*
    HjärtaNalleHjärtaNalle

    Det är samma med spiralen tror jag... verkar lokalt och avsöndrar en jämn mängd hormoner hela tiden. Tror jag??
  • Norrskensflamman

    Bajshögen har precis varit förbi på jobbet och var riktigt trevlig. Skulle åka förbi och handla och fixa middag tills jag kommer hem. Bad mig svänga förbi systemet och köpa lite vin så vi kan sitta på balkongen och mysa ikväll. Det är det här som är så jobbigt; ena stunden är han "som vanligt", snäll, glad, omtänksam, sansad. Nästa stund är han en Demon. Jag förstår ju att det är en del av hans diagnostik, men det gör han inte själv. Tyvärr.
    Och tyvärr så är det alltför jobbigt att hela tiden kastas mellan himmel o helvete. Jag har gjort det i elva år, och så länge det var mer himmel än helvete så var det okej. Men nu är det mer helvete än himmel, så därför måste jag ut ur detta med psyket och självkänslan i behåll. Hur ont det än gör, och hur trist och "lagomt" mitt liv än kommer att te sig sedan, så tror jag att på sikt så är det det bästa för mig och flickorna.

    Leksi, tack för sympatierna. Och jag tror att det där med mensen är högst individuellt. Har du haft väldigt regelbunden innan du födde barn?

  • Norrskensflamman

    *ställer in en skål med norrbottniska jordgubbar, såna där som är naturligt söööööta pga våra många soltimmar. En skål med vispad grädde förser jag er med också*

    Vi har världens bästa grannar (också en anledning till att jag inte vill flytta): Kom hem efter jobbet och grannen hade varit förbi med färska jordgubbar, färskpotatis och dill från sitt land

    Lite vitt vin, någon??

  • Norrskensflamman

    *hjärtar lilla Elise och Parvlarna* Gud vad söta de är alla tre
    Skönt Heloise med relativt positivt utlåtande från Neo.

    Men Daa:   Blir rikitgt bekymrad. det där med att inte få sova är inte alls bra! Kan ju knäcka vem som helst. Och dur har dessutom TVÅ små bebisar som ibland "går skift". Kan du inte prata med någon, typ på BVC eller så, om vad det finns för hjälp?? Det är superviktigt det här med sömnen om du ska orka.
    Stora kramen!!

    Igår lagade maken middag och vi drack vin och åt ost o kex. Helt okej. En lugn kväll.
    Medan han lagade maten var jag och handlade mat. Kunde inte låta bli att slinka in på skoaffären då jag såg att de hade 50% rabatt på allt i princip. Jag har sedan i våras suktat efter ett par skor. VArit in med jämna mellanrum och hoppats på att de ska vara nedsatta. Innan semester var priset nedsatt med 30% men då hade jag inga pengar, allt skulle gå till resan och jag tänkte att jag köper mig snygga skor där borta istället. Dock hittade jag inga skor som föll mig i smaken eller var av bra kvalitet därborta.
    Nu igår så fanns ETT par kvar av "mina" skor, och det var min storlek och jag behövde bara betala 400 spänn. Jag sket i att maken förmodligen skulle muttra att pengarna ska gå till mat istället... utan köpte dem omedelbums!!! Fan så skönt.
    Barnbidraget räckt f ö ÄVEN till mat fram till 25:e då lönen kommer...
    Mod. 457, ROOTS

    Visst är de snygga??? De är så JAG bara, och dessutom jätte, jättesköna

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-07-22 10:30:02 följande:
    Lanovia förresten, tack för napptipset om handflatan. Maken har testat både igår och idag, och det funkar! Nu ligger Mini i sin korg och sover med nappen guppande i den lilla munnen Hjärta
    Just det, det tipset fick jag också minns jag nu. Det funkar klockrent Söta lilla Mini Hjärta
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård