Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Du suger inte alls utan är helt underbar! Hur mår du idag? Hjälpte det att vila?

    Solde: Skönt att få hem kotten..... min katt fick också losec i perioder.....idag misstänker jag att han inte mådde bra av att ha kattsällskap......blev stressad av den andra katten.....men ja....jag vet inte säkert.

    Start September: Härligt lillan håller kurvan!

    Blommis: Bra tips med telefonkonsultation/uteblivet besök. Hoppas du kan få din hjälp med din värk snarast. Trist när din uberstrukturerade o organiserade förberedelse gick i stöpet pga batteriet.

    BS: vilken träningsvärk! Hoppas det är bättre idag! Varför dröjer köket? Ni hade väl hantverkare till det eller?

    Hvidis: Hur är det med lilleman o dig idag? Bättre natt som gått?

    Flamman: måste erkänna...jag har aldrig använt motorvärmare....trist att ni inte får använda motorvärmare hur länge ni vill på jobbet....snålt!

  • ingenjörsbruden

    Idag har jag beställt en reeeedi rägamacka till middag....maken pallar inte skala så han har beställt räkmacka....latmask Är sjukt sugen på räkor, kokt ägg, majonäs o grovt härligt bröd.....*dreglar*

    Anledningen till lyxen mitt i veckan är att jag ska ivägpå spa med tjejkompisnarna i helgen så det blir inget lördagsmys hemma! Ska bli så härligt o träffa flickorna, snattra natten lång o spa:a o äta gott.

  • ingenjörsbruden

    Heloise, du är jättefin o alldeles alldeles perfekt o lagom! Läskigt med SD....men min fd BM sa att de kom för att man skulle inse att man var gravid o dra ner på sitt tempo..... Det är inte lätt att vara gravid med en liten tjej som sysselsätter sin mamma rejält......men du löser det helt fantastiskt.....o skit i städningen....lite skit i hörnen än ett rent helvete Demon  ....... Ge Panzer er gigantiskt kram för att han ställer upp med att äta räkor fastän han inte tål o att du får sovmorgon varje helg! DET är verkligen kärlek!

    Stellen....läste först Stellan.....kändes otippat på en flicka

    Har sonderat lite ang andra graviditet.....tydligen så blir magen stor rätt tidigt.....vilket lugnar mig lite för mina byxor går inte att knäppa sen en v tillbaka....visst....skuuuuulle nog kunna få igen dem....men då spänner det o jag mår tokilla....så det får vara.....lite surt bara för jag har inga långbyxor från förra graviditeten....men men.....I-lands problem!

    Daa: Fy vilken läskig bilfärd! *brrr* Sovexperiment är tröttsamma men de ger oftast bra resultat! Håller tummen!

    Blommis: Kloka ord som vanligt! Sparar dem!

    BS: förlåt men jag blir riktigt FÖRBANNAD när jag hör om hantverkare som lämnar tåtar o grejor halvfärdiga! På dem!!!! När det är ensamföretagare så är det den som tjatar mest som får saker o ting utfört....tyvärr är det oftast så. Skönt dock att ni kan använda köket lite grann o inte är helt strandade med gasolkök osv..... hoppas de kan komma pronto o göra klart!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-02-09 11:13:07 följande:
    Heloise: fina du!
    blommis: tankvärt!
    Ingis: En ursäkt för att komma till mamma och shoppa mamma yxor kanske!!?! Ja? Ja?
    Tja.....en yxa kanske inte vore så dumt......kan väl drämma den trubbiga änden i skallen på en av kollegorna (han var chef innan han började hos oss....ingen respekt, typsisk mansgris.....kör över o bestämmer o ändrar....tom varit inne i mina ritningar o ändrat o ritat.....skottpeng på den, ni! Demon
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2012-02-10 08:06:32 följande:
    Antingen har jag fått vinterkräksjukan eller så har grav-illamåendet kommit tillbaka med ränta...
    Åhhh din stackare! Hoppas att det går över fort iallafall. Må illa suger verkligen!

    Hvidis: Du anar inte så sugen jag är på att krama på er allihopa.....det måste vara läge för ny fika snart va?
    Jag har lättast för helg-fika/mys dock.....någon helg framöver som passar för fika? Fru E, Ninnis, Fru Bygg, Solde, Syrinx, ngn mer? 25-26 feb eller 3-4 mars?
  • ingenjörsbruden

    Idag kommer mormor hit o myser med Busan, jag ska på byggmöte o sen sitta hemifrån o jobba. Ska berätta för mormor att hon ska få ett barnbarn till.......eller Busan ska få berätta att hon ska bli storasyster.


    Hon berättade jättefint igår för farmor o farfar.....sa Storasyster o fortsatter att skyffla in köttbullar.....va? sa farmor o farfar....då fick jag hjälpa busan lite med frågan Vem ska bli det? Jaaaaag! svarar busan o fortsätter skyffla köttbullar.... rätt roligt faktiskt!

  • ingenjörsbruden

    Hej tjejer!

    Hoppas ni har haft en härlig helg!

    Blommis: hur var nu semlan...var den ok ändå?

    Hvidis: Va du är duktigt! Skål väl värd en skål i bubbel!

    Heloise: Fy för illamåendet....har det blivit lite bättre? Panzer är guld som kommer hem så du kan få kräka ifred!

    Fru E: HEJ! Hur är det med dig? Orolig inför op?

    Skåne-fika! jag fick ett sms av solde att hon kunde bäst 25/2 o 3/3.......jag kan både lör o sön båda helgerna.
    Hur ser det ut för er andra? Vill o KAN(tänker på transport möjligheter, Hvidis) ni så kan vi vara hos mig, annars kan jag ta mig vart som.

  • ingenjörsbruden
    start september skrev 2012-02-12 17:03:37 följande:

    37 kg vagn i snömodd i 1,5 h. Puh. Just nollgradigt gör inget kul före.


    *gör vågen* Starkt jobbat!
  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2012-02-13 10:00:05 följande:
    Tror det var någon barnmorska som sa till mig att normala SD inte är ngt att vara rädd för, det är livmodern som övar sig inför förlossningen. Det är SD som går över ganska snabbt. Men går de inte över, ska man lägga sig ner och vila. Ett ganska bra förhållningssätt som funkade för mig. Och kör Lergigan Comp - det har hjälpt otaliga i vår förra tråd!!! It is the shit!

    Sept: 4kg sedan nyår?! Det är ju jättemycket! Grattis!

    Jag vägde in mig på 56 kg på hälsokontrollen via jobbet idag (160 cm lång/kort). Vägde 60 kg i somras tror jag. Nu är jag rätt nöjd med vikten, ska bara omfördela den lite => flytta över lite fett till muskler Ikväll blir det dubbelpass igen (först 60 min spinning, sedan 60 min gympa).
    fick du en ok stämpel på skinkan?! Bra med hälsokontroll via arbetet tycker jag.
  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2012-02-13 10:02:26 följande:
    Jag ska på årets avrapporteringsmöte i Tyskland till veckan, åker tis kväll och kommer hem fre kväll. Jag har lite ångest över att lämna framförallt småtjejerna. Inte för deras skull, de kommer ha det kanon med pappa och Moa  men för min. Speciellt Beda är väldigt "mammekär" just nu. Hon kramas otroligt hårt, håller sig fast som en liten apunge och trycker sig emot Igår när jag matade henne tänkte jag "älskade älskade unge" och det var bara stor kärlek i hela mig
    Naaaaaw Hjärta! Känner igen den där känslan av att kärleken fyller en o bara väller över o fortsätter att välla över alla gränser o kanter!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård