Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hur har alla det? Vi skall packa ihop och åka hem nu. Lite skönt att komma hem men tråkigt att lämna stugan. Men skönt med en vecka hemma innan vi åker till Stockholm.

  • lanovia 08

    Sittet här o torkar tårarna, dels över hur fin Mini är och över hur fint du beskriver kärleken o allt det underbara.

  • lanovia 08

    Idag har vi varit o besökt förskolan där E skall börja om en månad. Verkar kanon. Tänk våran lilla Spilkevink...

  • lanovia 08

    Grattis Fru E! Vad kul. Vill se en bild. Vad har det med saken att göra att ni försöker få barn? Helt ny valp och spädbarn skulle jag inte rekomendera men nu hinner ni ju ha hunden ett tag.

  • lanovia 08

    E vaknade för en timme sedan men mina päron är här så vi behövde inte gå upp. Bortskämda! Har varit bra att ha dem här de har hjälpt oss få undan lite skit o jobb vi inte fått gjort själva. Särskilt som jag inte kan bära för tungt nu. Vi har massa jord att skyffla på utsidan. Jag testade ta några tag igår, det gick bra. Men vet inte om det är dumt är rädd för att få ont i efterhand, typ lyckas förstöra fogarna.

  • lanovia 08

    Ninnis det var mig en kille till att äta ordentligt. :-P

  • lanovia 08

    Fru E vad mysigt med en liten valp. Smart att ha honom i sin bur, skall tydligen göra att det inte kissar i första taget (funkade aldrig på våran). Det där kisseriet 15 min efter man precis varit ute med dem är förrädiskt.
    Vi bodde 3 trappor upp utan hiss när våran var valp (gick ner många kilon de första veckorna), det var många gånger man bara vägrade tro på ev tecken när man precis kommit upp från en kisserunda.
    Går det bra annars?

  • lanovia 08

    Nu är jag helt slut, vi har städat och packat hela dagen. Imorgon bär det av till den kungliga huvudstaden. Minus på listan är att vi måste gå härifrån strax efter 05.30, men igengäld kommer vi vara framme redan kl 10 och får en hel dag där.

    Någon som har tips på bra aktiviteter i Stockholm? Är vädret ok funderar vi på Skansen, men vad gör man annars med en liten? Lekplats, springa runt och titta på folk räcker väldigt långt men kan vara kul att göra något barnvänligt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård