Inlägg från: 1700tal |Visa alla inlägg
  • 1700tal

    Hur ser er bröllopsmeny ut?? Tips???

    Utifrån vår cateringfirma och alla deras rätter är detta en av deras "billigare" sammansättningar (och bör därför vara prisvärda ingredienser även hos andra) och troligtvis den kombination vi kommer välja (men vi hinner säkert ändra oss)...

    Östgötsk grönärtsoppa med ostkex (70 kr/pers)

    Fläsknoisette med portvinsstuvade champinjoner, potatiskaka och sallad (160 kr/pers)

    Glassbakelse med citron- och hallonsås och grädde (70 kr/pers)

    Kaffe + tårta

    Ev skippar vi efterrätten och går direkt på tårtan senare på kvällen, eftersom vi håller ganska tajt budget. Efterrätten skiljer ju över 5000 kr för våra 80 gäster och vi uppskattar förrätten mer. Men det återstår att se.

Svar på tråden Hur ser er bröllopsmeny ut?? Tips???