Inlägg från: JulyBrud |Visa alla inlägg
  • JulyBrud

    Hur ser er bröllopsmeny ut?? Tips???

    Gifter oss 2:a Juli med tema: romantisk rokoko (1600-tal)

    Förrätt: Carpaccio på vilt, basilikadressing, parmesanflakes, rostade pinjenötter och ruccola.

    Huvudrätt: Ej helt bestämt....hade varit gott med: Rådjurssadel eller hjortfilé med hasselbakspotatis och en god sås... öppna för föslag som passar till den övriga menyn :)

    Efterrätt: Mandelmjölkspanacotta med rårörda hjortron, kola smaksatt med havtorn och till det "macaroner" med krämig fyllning (m m m)

    Sen tårta!

  • JulyBrud

    Försöker igen :)

    Gifter oss 2:a Juli, tema: romantisk rokoko

    Förrätt: carpaccio på vilt, basilikadressing, parmesanflakes, rostade pinjenötter och ruccola.

    Huvudrätt ej helt bestämd, kanske: Rådjurssadel eller hjortfilé med hasselbakspotatis och en god sås? Kom gärna med förslag som passar in med den övriga menyn :)

    Efterrätt: Mandelmjölkspannacotta med rårörda hjortron, en kola på havtorn och till det macaroner med krämig fyllning, m m m...

    Till sist: Tårta!

  • JulyBrud
    Fossing77 skrev 2011-01-02 17:29:25 följande:
    Oooo... låter supergott!!! Vi åt rådjur nu på nyår, med blåbärssås (!) Låter heltokigt, men faktiskt jättegott. Gjord på kraftigt rödvin och blåbär. Funkar väldigt bra med rådjur och hjort. :)
    Mmm, rådjur med blåbärssås, låter både heltokigt och jättegott :P Lägger till det på idélistan, tack!
Svar på tråden Hur ser er bröllopsmeny ut?? Tips???