Hur ser er bröllopsmeny ut?? Tips???
Tja, smaken är ju som bekant olika så jag tror att vilket som kan funka bara man planerar det ordentligt. Vi ska ha vår fest på First Hotel Grand och då ingår personal i priset för maten, så det blev smidigt för oss och inte jättedyrt heller. Menyerna kostar 3-400 kr/kuvert exkl alkohol och då slipper vi tänka på allt, dukning, disk, påfyllningar, allt... Så festen fick kosta lite mer just för att vi vill slippa tänka på allt det där praktiska under middagen. Annars är det alltid vi som står där och plockar i faten och lagar maten. Ska man slippa det nån gång så är det väl den dagen tänkte vi. :)
Lite off-topic, förlåt. Men jag tror att man kan få alla varianter att funka bara man tänker ut det hela innan. Det är ju trots allt man själv som ska få det som man vill på sin stora dag. :)
Vi kommer ha förrätt, varmrätt och kaffe m tårta. Lutar åt något skaldjursalternativ till förrät och kött till varmrätt, dock har vi lite allergier att ta hänsyn till så de får ju andra alternativ. :) Tårtan lutar åt passionsfruktsmousse och choklad... Mumma!