• make2011

    inga vänner på bröllopet ingen svensexa?

    Undrar lite om svensexa. Vi åker bort och gifter oss. Därmed inga vänner som kommer på vigseln. Hur fungerar ev. svensexa då tro. Vem ser till att alla som vill vara med, kommer med? Normalt sett är det ju tex bestman som styr upp sådant. Hur blir det i ett sådant här fall, då vi inte har någon bestman ens? Vännerna vet om att vi kommer att gifta oss ett visst datum. Svensexa vore såklart kul om det blev, men jag vill ju isåfall inte att vissa blir bortglömda. Alla känner inte alla.
    Tacksam för svar.
    /Mr. Make 2011

  • Svar på tråden inga vänner på bröllopet ingen svensexa?
  • make2011

    Kanske skulle vara lite tydligare....Vi åker inte utomlands o gifter oss. Vi åker iväg inom länet, men väljer att ha ett litet bröllop för enbart närmaste familjen. Min blivande är en kvinna ska jag kanske också förtydliga. Att min blivande hustru lämnar över en lista kanske kan vara en ide´  då..? Någon som varit i liknande situation? Det jag vill ha menat med tråden är att OM det planeras svensexa så vill jag inte att en del glöms bort. Som sagt, alla känner inte alla. Vissa känner inte någon, förutom mej. Vissa bor inte i närheten osv....

  • make2011

    Piip**************
    låter som ett bra alternativ....tackar....
    och fest efteråt...ja, vi har funderat på det, men vi får se hur det blir med det...
    **************************
     BlackWIngedAngel *******************
    Min blivande brud och hennes kompisar hade möhippa för en i deras gäng trots att det paret gifte sej på andra sidan jordklotet för enbart närmsta familjen. Så visst, man kan, ju resonera olika vad gäller fest eller inte om man inte är bjuden på bröloppet.

  • make2011

    Att lämna över lista till sin blivande fru och att hon lämnar den vidare låter också mkt bra tycker jag. (missade den texten)

Svar på tråden inga vänner på bröllopet ingen svensexa?