Huvudrätt
Hej!
Önskar inspiration kring huvudrätter. Bröllopet är i maj, så tänker mig inte någon förrätt baserad
på vilt. För mig känns det mer "höst".
Hej!
Önskar inspiration kring huvudrätter. Bröllopet är i maj, så tänker mig inte någon förrätt baserad
på vilt. För mig känns det mer "höst".
Vi ska ha kalvfärserad kalvrostbiff provencale till varmrätt. Det är alltså inte rostbiff så som man ofta tänker rostbiff, utan rostbiffdelen på kalven, och så är den fylld med kalvfärg. Man kan fylla den med annat också, svamp t ex. Sedan är det massa örter och kryddor till, samt en sky. Och till det färskpotatis.
Vi gifter oss i juni så den rätten borde passa i maj också
Tack!
*puffar* lite... Inte någon mer som har några tips eller som vi dela med sig av sin huvudrätt som ni ska ha?
Hej! Vi ska ha Kantarell fylld fläskfilé lindad i parmaskinka som serveras med quiona, poatiskaka och svarvinbärs reduktion. Man kan byta ut kantarellerna mot ädelost(kvibille), champinoner eller örter. Lycka till!
*puffar lite till* för fler tips
Vitlöksspäckad lammstek, rödvinssås, chevrefylld rösti och ugnssteka grönsaker eller
Örtbakad laxfilé med vitvinshollandaise och varm primörsallad. Kan det vara något?