ClaraH skrev 2011-03-11 16:16:48 följande:
det blir dock klart billigast om man måste betala en kock eller har vänner som kan laga gratis. Personalkostnad är mycket dyrare än råvarorna. Hur har ni tänkt där?
Vi har tänkt att vi tar lite dyrare råvaror, men gör det själva så sparar man massor. Sen är jag väldigt matintresserad så det gör ju också att jag verkligen vill laga maten.
Om ni inte ska ha fisk så föreslår jag rostbiff (kallskuret) och kycklingspett, det är ju lite olika karaktär på de köttbitarna. Båda går ju bra att servera kallt och göra dagen innan. Om man ill kan man ljumma spetten lite. Potatissallad är ju också bra att komplettera med, många äldre föredrar det istället för pastasallad och bulgursallad.
Bitar av melon och kanske ananas och jordgubbar är festligt också. Fikonmarmelad till ostbrickan.
Vi har fixat serveringspersonal, maten kommer vi att fixa själva.
jättebra tips med kallskuret.
Därimot äter inte jag ost, så ostbricka kommer det inte bli.
Det är säkert populärt bland gästerna, men jag vill ju servera mat som jag själv vill äta.
hua vad bitchit det där lät, men ni förstår säkert vad jag menar.