En bra budgetmeny?
Visst kan ni göra en god och billig bröllopsmeny! Här kommer några förslag från mig (bortse från att det är fisk i recepten och byt ut mot det jag skriver här)
Förrätter
Chevretoast med liten sallad http://louisespis.blogspot.com/2010/06/klassisk-chevretoast.html
Bruchetta med mogen brie och jordgubbar http://louisespis.blogspot.com/2010/05/bruschetta-med-brie-de-meaux-och.html
Parmesankorg med rensteksröra http://louisespis.blogspot.com/2010/05/parmesankorg-med-skagenrora.html
Pannacotta med gräslök och stenbitsrom
Varmrätter
Helstekt Fläskfilé/fläskytterfilé med inbakad rösti och örtig portvinsås http://louisespis.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html
Kalv- eller fläskrullader med Potatisterrin på get- eller västerbottenost http://louisespis.blogspot.com/2010/11/kalvrullader-med-potatisterrin-pa.html
Kycklingballotine med palsternackspuré och rödvinssky http://louisespis.blogspot.com/2010/11/kalvrullader-med-potatisterrin-pa.html
Ugnsbakad lax med pressad potatis/hasselbackspotatis och murkelsås http://louisespis.blogspot.com/2010/09/murkelsas.html
Ugnsbakad kräftfylldlax med (stenbitsrom? och) västerbottenmos http://louisespis.blogspot.com/2010/06/ugnsbakad-kraftfylldlax-med-lojrom.html