• MeahJ

    Brud 2013

    Jag kommer att gifta mig 2013.

    Jag vet att jag är VÄLDIGT tidigt ute med planering, men jag känner att man kan nog aldrig vara för tidigt ute.
    Om inte annat så får man massor av inspiration, tips och ideér här :)

    Någon annan som också gifter sig 2013 och vill följa denna tråd?

  • Svar på tråden Brud 2013
  • tovemaja

    ännu en 13-brud som ska gifta sig 13 juli! Klev in här först idag eftersom jag beställt klänning, shit va läskigt, hoppas den passar! Ankellång halterneck i chiffong. Ang. musik tänkte jag tipsa om en sång mina systrar ska sjunga och spela på mitt bröllop, "Alltid Dig Nära" med Sofia Karlsson. Lite mer folkton som passar oss väldigt bra!

    Klänning, plats, vigselförättare och kanske ring bestämt.... kul!

    Kram på er 13-brudar!

  • emelieparstam

    Ännu en 13 brud, gifter oss den 21 september =) Kommit en bit på vägen. Men min fästman är inte hemma så jag gör allt själv, han kommer hem först i febuari och sen åker han igen och kommer hem i april och kommer hem helt i Juni.

    Men kyrka, festlokal är bestämd =)

  • Längtandsfull

    Hej!! Vi ska gifta oss i augusti om allt går dom de ska.. Men vi har inte direkt börjat planera än i nästa vecka ska vi Försöka bestämma kyrka och lokal. Det är inte det enklaste. Sen ska vi nog berätta för våra föräldrar snart me=) Känns som att alla kommit så långt. Hoppas vi hinner.

  • Pagnie

    äntligen är mitt internet tillbaka efter flytten. Välkommen alla 13 brudar som tillkommit. Snart får jag hämta mina vigselringar plus min förlovningsring som är inne på gravering. På tisdag är dom klara och kan hämtas. äntligen. man har kännt sig så naken nu på sista tiden. haha. klänningen kommer nog i mars. men det känns som att det ändå är hundra grejer som ska göras.
    ju mer saker man gör klart desto mer ska göras.

  • Pagnie
    ANGELSNUTTAN skrev 2013-01-05 09:08:45 följande:
    är det nån som ska gifta sej i örebro ???
    tyvärrt inte. vi ville det och leta lokaler som galna eftersom vi bodde där men hittade verkligen ingenting. vilket är jätte synd för örebro är ju en sådan fin stad.
    vart i örebro gifter ni er?
  • Poppee

    Hur mycket av eran budget har ni lagt på maten?

  • PimPim83

    Här är en till 2013-brud! Vi gifter oss antingen i slutet av september eller i början av oktober. Datumet är inte helt spikat ännu. Glad

    Känns som jag ligger lååångt efter med planeringen när man jämför med många andra här. Men vi kommer visserligen troligtvis "bara" ha en kort borgerlig vigsel samt bröllopsmiddag, ingen fest.

    Ska på möte med drömlokalen om ca 1,5 vecka. Om det känns bra efter mötet kommer nog datumet att spikas då. Annars får vi tänka om helt. Vi vill ha vigsel och middag i samma lokal.


  • Längtandsfull

    Nu har vi bokat kyrka och lokal. Så den 10 Augusti blir det =)


    Längtar massor och vill dra igång med planeringen men känns lite tidigt..


    har inte berättat för någon ännu..


     


    Har kollat lite över nätet vad det skulle kosta med mat och det verkar ju som att ska men ha catering så kostar det som minst ca 150:- / person .


    Men har kollat på Buffé från ICA som jag vet är god och dom tar 90:- / person så det blir nog det.

  • Doofie

    Vad roligt att läsa om er som just börjat planera, när man själv är i slutet ;)
    Vi har bestämt vår meny i mellandagarna (gifter oss 23/2). Blir kräftmarinerad strömming på hembakt tunnbröd med västerbottensost till förrätt och till varmrätt blir det dragon och körvelmarinerad oxrygg med vitlökspotatis, smörstekt svamp och rödvinsreduktion. Sen blir det bröllopstårta till efterrätt. Provsmakar fyllningar nu i januari.
    Det som är mindre bra med sittande middag är väl att priset siger rätt rejält. Vårt kuvertpris blir 750/pers om man räknar med att alla dricker alkohol till välkomstdrink/brudskål/middag
    Men det är så kul att det närmar sig! :)