Inlägg från: 11juni2011 |Visa alla inlägg
  • 11juni2011

    NI som gjort maten själva. Hur funka det?

    Jag har också tänkt göra mat själv, med lite hjälp från familjen. Vi skall ha buffe.

    Innehållande:
    Gillade kykling spett (med vitlök och örter)
    Grillade fläskfilespett (hälften vitlök, hälften honung)
    Potatisgratäng
    Ris
    Stark sås med chili
    Tzatziki
    Guacamole
    Tomat och löksallad i vinigrett
    Choroizo bitar
    Grekisk sallad
    Vitlöksbröd
    Grillade grönsaker (paprika, aubergine, zuchini typ)
    Melon, jordgubbar, kiwi, vindruvor

    Min blivande är från sydamerika, och jag är från sverige med släkt från fd. jugoslavien, så vi kommer blanda lite helvilt med maten hehe.

    Sen kommer vi be min mamma göra en specialite från jugoslavien, och hans mamma en specialite från sydamerika.

    Ingen efterrätt, utan bara bröllopstårta!

    Jag gjorde nyligen en liknande buffe till vår sons dop, fast då var det 40 gäster, på bröllopet blir de ca 130!
     Men det skall nog gå hehe!!

    Ingen

  • 11juni2011
    minnilee skrev 2011-03-17 18:12:46 följande:
    Vad intressant vi blir nämligen 40 st :) Hur mycket blev er matkostnad?
    På sonens dop när de va 40 gäster, så blev matkostnaden ca 3000 kr. Inkl. tårta, buffe, dryck (fast då hade vi inte alkohol såklart!)
Svar på tråden NI som gjort maten själva. Hur funka det?