Sebastiána skrev 2011-04-04 10:12:29 följande:
Jag har som sagt smakat Saxehyttens 100% blåbär och tycker att den passar bra till kött, men eftersom den är svindyr funderar jag istället på att göra en egen blandning av blåbärsjuice och osötad tranbärsjuice - smaken borde bli liknande. Vill man busa till det lite kan man ju ta i några nejlikor eller andra kryddor för extra intressant smak!
Enligt Kiviks musteri passar Gravenstein till fiskrätter. Jag har druckit den till gås och tyckte att det funkade fint.
Gud vilken spännande idé! Berätta hur det blev sen!
Jag funderar på att ge mig ut och plocka kråkbär i sommar och se vad man kan få fram för kul av det.
Mina föräldrar dricker ju ofta lingondricka till maten, men det tycker jag är lite för surt i sig själv, om man blandar med något så kanske man kan få fram en riktigt fin hemmagjord dryck?
Vi får samla våra recept här sen!