• jennifaer

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!




    Översta bilden är lite spets som sticker ut längst ner. Jag har ju ingen underkjol nu och dessutom är det inte snörad förutom att den dessutom måste sys in så jag ser ju ut att vara 10 kilo tyngre men ni måste ju få se de första bilderna ändå!

    Den känns riktigt tung och lyxig och det är tjockt och härligt tyg. Såklart hade de lyckats klämma dit några små paljetter men som tur vara bara några fåFlört
  • jennifaer

    Tack så jättemycket allihopa! Jag är supernöjd så här blir det inte fler brudklänningar beställdaFlört

    1700-tal: jag beställde den från Light in the box

    Tyvärr känner jag att jag missade väldigt mycket av bröllopet men det jag såg var sååå fint! Dom är så fina tillsammans!

  • jennifaer

    11juni2001: Oooh vilka fina klänningar och vad fin du var i dem! Jag tycker också ettan, skitsnyggSkrattande

  • jennifaer
    1700tal skrev 2011-05-01 16:16:16 följande:

    Vadå förresten, sa han att det VAR ett måste men att ni fick välja själva? Förvånad

    Förövrigt diggar jag självklart din rekommendation ang klänningarna. Köp alla!


    Ja men så där har de sagt förut, typ att man inte får säga bara ja men jag vet flera stycken som har fått göra så i kyrkan och ändå blivit giftaGlad
  • jennifaer
    Sommarbrud skrev 2011-05-01 16:34:09 följande:
    PumpsOch dessa köpte jag idag för att öva o gå i klackar, går sådär ska nog gå och prova dem nu.. eller så väntar jag. Är ju usel på klackar
    Det där var ju en perfekt övningsklack! Men jag håller med miceme, det är lättare utomhus (men kanske lite mer pinsamtFlört)
  • jennifaer
    1700tal skrev 2011-05-01 16:39:49 följande:
    Här är den jag ska beställa till mamma förresten! Fast den ska gå högre i ryggen och ska be dem göra den slätare över rumpan, hon gillade inte att den hade så mkt veck där. Har inte bestämt färg än men det kommer bli en mörk åt det hållet som bilden är.

    Vad tror ni, visst är den tjusig och väldigt mother-of-the-bride? Löööövar kragen, det gör vi båda två! Så vad sägs?


    Oooh vad snygg! En sån där skulle min mamma aldrig ha tagit på sig, jag är bara glad om min mamma inte väljer svart till bröllopet
  • jennifaer
    Pinkgrape skrev 2011-05-01 16:37:11 följande:
    Jag sitter här och funderar över detta med ringar...

    Jag har ju redan köpt min ring, då vår budget var betydligt lägre än vad den är nu. Jag tycker jättemycket om den ringen, men det är ju långt ifrån mitt första hands val. Det var ett budget val och en ring jag gärna skulle använda, men just som vigselring skulle jag nog hellre vilja ha en annan ring.. kanske. Beroende på..

    Min blivandes ring var alldeles för stor när den kom och han vill hellre köpa en ny ring, än att ändra storleken på ringen som han beställde.

    Ska vi köpa nya ringar till oss båda helt enkelt? Vår budget för ringar är ju definitivt inte stor alls, men större än vad den var tidigare, trots att vi redan spenderat 2000kr på två ringar. På sätt och vis tycker jag att det känns onödigt av mig att köpa en ny ring, men samtidigt vill jag gärna ha en annan.

    Åh, varför ska jag vara så snabb med saker?! Jag skulle ha väntat!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Åh vad jobbigt! Jag tycker nog också att ni ska satsa på nya ringar i såna fall. Vi ska byta ut våra förlovningsringar nu men skillnaden är ju att vi visste från början att de bara var tillfälliga. Men det är ju viktigt att man verkligen trivs med ringen eftersom man (förhoppningsvis) ska ha dem resten av sitt liv
  • jennifaer
    Skumboll skrev 2011-05-02 11:58:33 följande:
    Micme: Smart med mintisar, dessutom i så fin ask!

    DD: Men alltså, är du säker på att du betalade moms till UPS? Obestämd
    Det är iofs inte fraktbolagets fel att du fått betala tull, det beror ju helt på vad säljaren skriver för värde på varorna. 
    UPS är definitivt det jag föredragit i jobbet, snabbast, trevligast kundtjänst men kanske inte billigast. 
    Jo just det ja det glömde jag att berätta! Jag fick betala både tull och moms! Med DHL då men jag vet inte om det kan vara att det måste komma över ett visst värde för att man ska betala moms? För min klänning var ju lite dyrareObestämd
  • jennifaer

    Guud va ni shoppar förresten! Till och med jag som hatar "krimskrams" blir sugen på att köpa lite allt möjligt

  • jennifaer
    Miceme skrev 2011-05-02 12:15:00 följande:
    Men vi shoppar inte krims krams! Allt är viktiga detaljer och bra att ha saker Skrattande
    Haha ja men det är ju så jag börjar se det! Allt "krimskrams" förvandlas helt plötsligt till saker som är nödvändiga för mitt bröllop, eller ja för mitt liv!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!