• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Åhh! Nu e jag lite upprörd igen, mailade till stället vi ska vara på och frågade om de hade koll på saker o ting eftersom de inte har haft det fram tills nu. Vissa saker har inte funkat som vi fått ringa o tjata om tex att vi inte har fått ngn faktura såna saker brukar man ju inte ringa o tjata om ? Fick då tillbaka att de har rutin på allt och att om vi vill kan hon släppa vårt bröllop och så får kocken ha det största ansvaret. Okej var det så jag skrev? NOOOOO

    Känns halvbra att ha lagt ut ca 150 tusen på ett ställe som inte ens kan skicka ut en faktura

  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-06-17 10:54:06 följande:
    Du vet ju hur sur jag blir på det där stället och det där gjorde ju inte saken bättre! Jag fattar inte, blev hon putt för att ni frågade och lämnar över ansvaret till kocken? Kocken ska väl laga maten, han kan ju omöjligen hålla koll på alla praktiska detaljer när han befinner sig i köket? *lite upprörd jag också*
    Nej jag vet, vi ville att hon skulle bekräfta att de fixar denna dag och det blev svaret. Som en sjuåring! Så på måndag ska vi dit får se hur stämningen är då. Nu skrev jag tillbaka att vi vill att hon e ansvarig och att det inte var så vi menade bla bla bla känns as larvigt! Skitställe skulle jag vilja säga rent spontant! Men hoppas att det blir bra och att de har koll, har svårt o se det men hon säger att de har rutin på allt men dåså har ni rutin så fixar sig allt!
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-06-17 11:18:38 följande:
    Det är ju inte ni som ska be om ursäkt tycker jag.... det är verkligen dagisfasoner från hennes sida. 
    Hoppas det känns bättre på måndag, håll mig uppdaterad!
    Lovar! Ja jag kan bli ganska sur och min sambo är sveriges snällaste (mesig?) Han är rädd att de blir arga på oss... Man måste ju få säga om man är missnöjd med ngt det är min åsikt men men återkommer om måndag Glad
  • Sommarbrud
    Emma F skrev 2011-06-17 11:13:38 följande:

    Ujuj, har gått och blivit lite nervös över min tärna.. Det är en av mina äldsta vänner, vi har kännt varandra sedan dagis, och har sammanlagt umgåtts väldigt mycket. På senare år har det blivit mindre då vi bor långt ifrån varandra, men jag ville ändå ha henne eftersom många av mina andra vänner är ganska nya och många av dem är respektive till min sambos kompisar eller min brors kompisar. Alltså inte mina från början om ni förstår vad jag menar Obestämd Jag frågade henne redan förra sommaren och hon blev jätteglad och tackade ja! Men nu har vi inte setts  sedan dess, och hon är väldigt dålig på att höra av sig.. Jag menar inte att alla skall vara lika engagerade i mitt bröllop som jag själv, men jag vill mest prata med henne då och då så jag känner att vi har kontakt. Det vore inte hennes stil men nu har jag blivit rädd att hon skall dra sig ur! Jag vill inte rusa runt på stan i brudklänning och gå till frisören själv på min bröllopsdag Rynkar på näsan Det känns inte så roligt att fråga någon annan då jag redan sagt att hon skall vara tärna. Vi har smsat och hon lovade att ringa på söndag, gör hon inte det våar jag nog inte lite på henne längre.. Blir väldigt ledsean av det här och behövde mest skriva av mig!


    Förstår dig, hon ringer säkert annars får du ringa henne o fåga helt enkelt. Jag har en tärna som jag verkligen å¨ngrar att jag frågade lite samma som dig en gammal vän som blev jätte glad men har nu märkt att hon inte ens känner mig längre. Men jag tänker inte på det det ska inte få förstöra :) Utan jag försöker göra det bästa av situationen. Så om hon inte ringer så ringer du henne o frågar rätt ut. SÅ slipper du vara ledsen över detta. När är det dags nu igen? (1700tal får lägga upp datumen snart)
  • Sommarbrud

    Lilja: Fasiken vad tråkigt med korten! Jag hade nog pratat med kompisen är man bra vänner kan man ta kritik. Bättre det annars kommer du gå o tänka på det varje gång ni ses halv skoj :(

    Fina klänningar som har kommit hem! Skönt att många är nöjda :)

    Kul att ni är så snabba med kort herregud tar en halv dag för mig att få in kort från telefonen till datorn...

  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-06-17 11:37:17 följande:
    men gud vilken barnrumpa!
    känns inte direkt särdeles professionellt och hoppas verkligen att ni får ordning på allt (henne?)!

    jag har fått surna till ett par tre gånger på stället vi ska vara på, men det har de tuggat i sig utan problem.
    "krävde" att vi har ett avstämningsmöte veckan innan bröllopet, vilket bara tagits emot med positiva ljudgångar.

    känner helt plötsligt att de kommunikationsproblem som funnits med vårt ställe är välkommet alla dagar om det finns de som har det som ni, era stackare. men jag håller tummarna för att det blir skärpning! 
    Ja jag tror att kommunkation inte är deras starka sida. Ska bli spännande o se hur dagen blir...

    Ja man borde ju kunna tugga i sig utan problem, men jag misstänker att hon tycker att vi bara är två unga som har mkt åsikter (jag har knappt haft några åsikter) Men det är bara en k'nsla inget som jag fått bekräftat. De kanske fixar allt utan problem men det är tråkigt att man ska behöva tänka på sånt här två veckor före.
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-06-17 11:41:26 följande:
    Självklart måste man säga ifrån om det är något man är missnöjd med, speciellt om man betalar 150 lax för stället! Det är ju det som stör mig lite, de tar hutlöst betalt men servicen är verkligen under all kritik. 
    Det är inte långt kvar till ert bröllop om man förväntar sig att de åtminstone går igenom alla detaljer en/ett par veckor innan. Att hon lämnar över ansvaret till någon annan lugnar ju knappast er! Ska bli spännande att se vad de säger på måndag. 
    Jag håller med allt du skriver! Ska bli spännande på måndag. Men jag orkar snart inte bry mig gör vad ni vill gift blir jag ju ändå :) fattig o gift Flört
  • Sommarbrud
    Emma F skrev 2011-06-17 11:44:03 följande:
    Grejen är ju att hon inte svarar när jag ringer.. Jag brukar ringa utan att få svar, lämnar ett meddelande och ber henne ringa. Någon dag senare smsar hon och skriver att hon satt i möte, mycket på jobbet, är sjuk osv. MEN att hon skall ringa så fort det har lugnat ner sig. Har inte pratat med henne sedan februari!

    Nu senast skrev jag i ett sms att jag MÅSTE prata med henne och bad henne ringa senast den helgen. Då svarade hon att hon var sjuk och hade tappat rösten, men kunde vi maila istället? Jag vill ju inte ta detta på mail.. Så hon skulle ringa när hon var frisk. Gjorde inte det och då försökte jag igen igår. Då smsade hon att hon skall ringa på söndag. Håller tummarna..

    För någon månad sedan funderade jag på att fråga en annan kompis också, så att jag iaf hade en som jag kände mig säker på och i bästa fall två. Men nu har hon blivit sjukskriven pga panikångest. Det har hon fått av att stressa på jobbet och av att vara tärna åt en annan kompis. Så nu känns det inte så lyckat att be henne vara täna på ett bröllop till!  
    Men haha det låter som din tärna är min tärna har vi samma??! Hon hinner inte heller svara i telefon sååå mkt på jobbet. Hon hinner iof inte ens smsa .. Hmm

    Men det är ju jobbigt men då får hon ringa i helgen annars får du ta det på mail ( men håller med, jag gillar inte heller mail eller sms lätt för missförstånd där)
  • Sommarbrud
    Emma F skrev 2011-06-17 11:48:57 följande:
    Då har vi kanske samma Flört Jag tycker att 5 minuter i telefon borde väll alla hinna med. Hon kan ringa på väg till jobbet eller vad som helst..
    Ja jag håller med det bästa är ändå att min kompis inte hinner smsa, Ehh okej är hon ansvarig för världen eller? Men men jag bryr mig inte längre ( hmm snart bryr jag mig om ngt som har med bröllop o göra) Längtar tills dagen är här o hoppas allt blir bra.
  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-06-17 11:54:08 följande:
    men jeez... ja, alltså, jag känner mig som sagt tacksam för att jag inte behöver gå i era skor!

    vid det största krånglet vi hade med vårt ställe så vart jag riktigt arg och påpekade för henne att vi  faktiskt skulle lägga i runda slängar 25', plus att de får intäkter i baren under kvällen och då har jag minsann förväntningar på att A,B och C funkar och att de beter sig på ett professionellt sätt.

    det tog faktiskt skruv.

    men uppenbarligen har ni en helt annan kaliber på er människa, så hon skulle väl inte ta till sig om ni körde upp alla pengarna ni lägger på detta i ansiktet på henne. knappast ens om ni tände eld på dem framför henne, misstänker jag....
    Hahah du har förmodligen rätt. KAnske ska tända eld på lite pengar på måndag o se om det funkar.. ( ska bara råna en bank försT)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!