• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-06-28 11:03:46 följande:
    Hur ska ni få hem en barnvagn? Förvånad Men coolt vore det ju! Solig Har inte varit där dock, så har heller inga shoppingtips...
    Haha klart man kan få hem en barnvagn :) Den jag vill ha finns inte i sverige såklart så då tänkte jag passa på om den finns i lager där. Men igår fanns den kollade deras lagerstatus.. CoolLite nördig jaaaaag vet.

    Det som är lite jobbigt är att vi inte har ngt barn med oss då kan man få betala för vagnen men det gör inget om jag hittar det jag vill ha :)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-06-28 11:10:36 följande:
    Aaah, det är klart, folk flyger ju med barn och barnvagnar hela tiden... Det tänkte jag inte på... Skäms Silly me!
    Haha ja jag tänkte på det, du måste ju ha sett att det finns barn lite överallt Flört
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-06-28 11:17:39 följande:
    Mmm, det noteras vagt utan vidare reflektion... Lever i en tämligen barnfri tillvaro. Drömmer
    Skönt ibland speciellt när man reser vi är lite svettiga inför att flyga med w till nice eftersom han inte kan sitta still....

    Ja jag vet ska sola nu vaknade w så tänkte att han kan få bada lite och jag sola. Så nu UT i solen! Cool
  • Sommarbrud
    Minuz skrev 2011-06-28 11:29:27 följande:
    Nu har jag äntligen börjat fundera på inbjudningskorten............. Vi har tänkt att skicka dem i mitten av Juli, samtidigt som våra gäster får dem sticker vi på semester och stänger av telefonerna. *S* Ingen vet något och jag vet inte vilka reaktioner vi får........ Tror och hoppas att de blir glada iaf

    Men hur skriver man? Om man hellre önskar sig bidrag till en resa hur har ni skrivit då? Ska man lägga i en lapp extra i inbjudan om fest och önskemål, eller vad hade ni gjort / skrivit?

    Jag vet på ett ungefär hur jag vill att korten ska se ut, handlat allt till det pysslet iaf.
    Vi hade ett info blad med i inbjudan där det stog saker som att vi önskade oss pengar, boende och hur man åker till kyrkan från boendet (alla kommer bo på samma ställe) Så gjorde vi, det finns trådar i ämnet här på BT o där är det vissa som tycker det är galet att skriva vad man önskar sig i inbjudan så det är olika vad man tycker :)
  • Sommarbrud
    Minuz skrev 2011-06-28 11:37:45 följande:

    Sommarbrud - Iofs så kan jag tycka att det känns lite si och så att skriva att vi önskar oss bidrag till en resa, men det är ju så det är. Vi har redan allt vi vill ha, så det skulle ju bli det största minnet för oss om vi kom iväg. Så gästerna får väl tycka att det är "sniket" om de vill.............. Skrattande


    Vi skrev typ så här" det vi önskar oss allra mest är att ni vill vara med på vår dag. Vill ni ändå ge ngn gåva så önskar vi oss pengar till vår kommande resa"

    Men alla som gifter sig bland vära vänner önskar sig pengar så det är inget konstigt. Jag kan tycka det är lika konstigt att önska sig saker. Pengar ska ju ändå läggas ut. Min svärmor tycker det är hemskt att ge boryt pengar för då kanske de bara går till en massa strunt, ehh är jag inte vuxen att bestämma det själv? JO!! (litee från ämnet)
  • Sommarbrud
    Minuz skrev 2011-06-28 11:42:35 följande:
    Sommarbrud - Det var en bra formulering. Hoppas det är ok att jag snor den
    Helt okej jag tog den från internet Drömmer
  • Sommarbrud
    NewYorkBrud skrev 2011-06-28 11:31:00 följande:
    ååå, jag är vagntokig! Vilken vagn vill du ha?? jag är sugen på en bugabo bee+, vet inte riktigt hur mycket billigare dte är dock..

    hur gammal är er son? vår är 2,5, så känns inte aktuellt med en ny vagn, är nöjda med vår brio spin.. =)
    Jag har en urban nu men ska nog köpa en maclaren till lilla w sen kolla på en urban syskonvagn. Så mkt billigare där! Men vill helst ha en bugabo donkey men den finns ju inte i sverige så har bara sett på bild och tror den är slut överallt... Men den verkar fiffig!

    W fyller 1 nästa vecka så han behöver en lite smidigare stadsvagn till semestern
  • Sommarbrud

    Och satan vad varmt det är ute, vi har ingen skugga så det går knappt att vara ute med w springer också mellan ute o inne snart hoppar jag ner i lillemans lilla pool :)

  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-06-28 12:02:26 följande:
    Precis den jag tänkte tipsa om, donkeyn alltså. Borde väl finnas i NY?
    Hade en bugga till S när han var mindre, nu åker han en döjobbig brio sitty. 
    Ja men den är slut har jag läst o vill ju gärna se innan jag beställer
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!