• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Grattis DD !!!!! Åh vad bra att allt blev så toppen!!! {#emotions_dlg.flower}

    Min dag blev också super över all förväntan! Ngn som vill se en bild?????

  • Sommarbrud

    Men åh det verkar inte funka o lägga över i datorn! Ahh så ni får tyvärr vänta, jag som tog med min mobil för att lägga in här! Ska trixa lite till

  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-07-03 20:53:17 följande:
    Grattis både DD och Sommarbrud!!

    Och sommarbrud, vilken tur ni hade med vädret!! 
    Ja helt galet men vad varmt det var med klänningen herregud!! Och jag dansade som en tok så oj oj ngn var lite svettig.... JAG!!! :)
  • Sommarbrud

    Får inte ihop det sitter inte med min dator tyvärr..

    Men kommer lägga in bilder direkt jag kan nu blir det nog efter NY..

  • Sommarbrud
    Fröken Söt skrev 2011-07-04 19:42:18 följande:
    Hej tjejer! (Och killar, om det gömmer sig någon här.)

    Min Landy-klänning har kommit! Den är tyvärr för stor, så snörningen går helt ihop utan att man tar i. Jag ser ut som en tunna... Hoppas att sömmerskan kan fixa det. Hon var däremot tveksam till att längden gick att ändra! Va? Då klipper jag väl själv, hur svårt kan det vara...? *hehe*

    Vill ni se bilder? Flört
    BILDER!!!
  • Sommarbrud
    Fröken Söt skrev 2011-07-04 19:48:23 följande:
    Det här är "originalet", supertight snörd och ca två storlekar för liten. Andas? Vad är det?

     


    Det här är klänningen från Landys, som tyvärr är för stor. Jag fegade lite för mycket... Ringningen ser annorlunda ut, men jag beställde en annan variant så det är som det ska. Skrattande

     


    Men den ser väldigt väldigt fin ut! Jag sydde in min 8 cm o det gick hur bra som helst. Så det fixar sig alltid. Super snygg klänning!!!
  • Sommarbrud

    Hur gör jag för att vrida bilden när jag ska lögga in? har fått tag i bilder nu från i lördags om ni vill se dvs...


     


     

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-07-04 19:59:09 följande:
    Kan du inte rotera den i vilket bildprogram som helst?? Vill se!! I går när du försökte lägga in din bild så spillde jag ett glas vin över min dator som stendog! Den är på reparation nu men som tur är fick sambon en dator i födelsedagspresent igår. Och nu är den inkopplad (eller vad man nu gör med datorer...), så nu vill jag se bild sommarbrud!!
    Hahah oj då inte meningen att skapa sån drama...

    Men i bildprogrammet är den rätt men när jag lägger in här så blir det fel. kanske för stor ? Jaja ni får vrida på datorerna :)
  • Sommarbrud

    Ja vi är jätte nöjda med hela dagen skönt att byta klänning bytte redan innan middagen var så varmt! Bandet var as bra och allt var toppen tills dagen efter när vi skulle betala den fria baren.. räkningen var på 44 tusen ehh okej tror inte det! Då var allt med avec vin till maten och det har vi redan betalat för. Så efter mkt om och men vlev räkningen 20 tusen ehh nej det är också för mkt javisst de hade tagit fel priser så det slutade på 10tusen bra koll! Så de höll den nivån hela tiden så röriga!!! Men det ordnade sig men lite dåligt ändå tur att vi inte betalade den första summan!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!