• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Knopan: Tack! Som sagt ha en extra klänning för herregud vad stor den är :) Jag kunde knappt sitta ner och fotografen drog ut oss på en äng jovisst tusen kryp och massa skräp i kjolen. Visar bilder när de kommer Cool

    Men så skönt att ha en annan som jag kunde dansa i och hoppa i. Men du kommer känna dig finast alla sa att den var så fin och lite ovanlig :)

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-07-04 20:14:52 följande:
    Åh wow, j*******klar så förbaskat fin du är/var/blev på er dag!!! Förvånad{#emotions_dlg.flower} Din klänning är precis så vacker som den såg ut förut, finare tom nu när hår och make kom till. Så roligt att se, du är ju helt fantastisk... Ni är så stiliga båda två! Skrattande Ska jag se om jag kan vänta er rätt.. För den bilden kan man ju inte se för många ggr..Flört Vad brun du ser ut förresten!

     


    haha du e ju galen! jag sa till mannen att du skulle lyckas o ja det gjorrde du .)

    Ja men jag solade lite i veckan där ju blir ganska lätt brun som tur är! Vi är jätte nöjda. Tråkigt när jag tog ut allt löshår o hade mitt lilla kvar :( Men kan starkt rekommendera lösfransar så skönt om man fäller en tår eller två (eller 10)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-07-04 20:22:32 följande:
    Hehe.. Magic woman... Ja, du blev verkligen brun snabbt. Riktigt klädsam solbränna fick du ju. Och du ser ut som en sagoprinsessa i ditt långa hår, hade alldeles glömt bort att det inte var ditt eget. Drömmer
    Hah ja nej lite kortare hår har jag... Nej har inga bilder på mobilen med den andra klänningen men när jag kommer hem från NY ska jag fixa massa bilder så ni tröttnar på mig! Har från kvällen o hela dagen på lite andras kameror. LOVAR!
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-07-04 20:24:48 följande:
    ÅÅÅÅÅÅÅÅH vad fina ni var Sommarbrud!!! Klänningen är HELT fantastisk!! 

    Om jag vet inte vad jag ska säga om görväln, de slutar aldrig att förvåna!!! 
    Haha misstänkte att du skulle tycka de var galna. Ja de är så dåligt sen mailade de bara o sa att allt var okej ringa kanske? Och hon var sjuk i lördags som ska vara med på bröllopet men kunde jobba i söndags mkt märkligt .... Så jag tror inte att vi (jag) var såpoppis där. men tjejerna som jobbade i receptionen var jätte duktiga. de var yngst o kunde mest om service och vd de höll på med. Så massa cred till dem!
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-07-04 20:31:01 följande:
    Haha, OM jag tycker!!!
    Allt annat flöt på som det skulle i alla fall? Och maten och vinerna stämde överens med vad ni beställt?

    Hur blev tårtan förresten?
    ja allt det var toppen så inget klagan där inte maten var super o vinet var super för de som drack :)

    Tårtan var nog det bästa den smakade mums o var så fin bilder kommer när jag fått alla kort :)
  • Sommarbrud
    Knopan skrev 2011-07-04 20:36:43 följande:
    Jaha, oj, ska man ha en till klänning? Jösses, vad hade du för någon då då? Jag har nog dessvärre inte kosing till en till klänning. Dessutom vill jag nog kämpa mig igenom kvällen med stora klänningen, så jag får ha den så mycket som möjligt  
    a o
    Du ahde lösfransar, skrev du. Hade du gjort förlängning på fransarna, eller menar du såna man klistrar dit själv? 
    Jag hade en lilly klänning så den var lång men utan släp. Ja men klart du kan ha fluffen men jag hade inte fått plats vid bordet ganska trångt och jag gillar att dans (hoppa skutta o verkligen ja vara överallt) Så byte bra för mig .)

    jag gick till en salong som limmade dit frans för frans det håller ca 4 veckor. Väldigt skönt för man behöver inte sminka ögonen kostar en slant men värt för mig som helt plötsligt gråter för ganska mkt..
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-07-04 20:40:59 följande:
    Klart du ska kämpa dig igenom med den maffiga klänningen! Inget fusk här inte, sicket mes att byta om!
    Hihi hi ja lite mes... Cool en svettig mes Äpple
  • Sommarbrud


    sandis1977 skrev 2011-07-04 20:58:06 följande:
    Förlåt om det är känsligt, eller alla kanske här vet, är du gravid? Om jag läser mellan raderna "de som drack vin" och "helt plötsligt gråter för mycket"
    hmm..
    Förlåt om jag har fel!
    Haha ja jag är gravid :) Men gråter ja det började jag göra efter att jag fick mitt första barn nu gråter jag för allt... :/

    Det är jag på bilden med lilly bilden är dock gammal nya kommer när jag fått alla fotografier :)
  • Sommarbrud

    Så nu är jag hemma:) hade tyvärr sönder min dator innan vi åkte så skriver från mobilen ( jobbigt) så återkommer när vi fått igång gamla datorn eller köpt ny! Skumboll inboxa mig om du vill ha paraplyet så jag inte missar:)

  • Sommarbrud

    1700: ja det var bra berättar mer sen. Ja jag lyfte datorn i skärmen så den sprack dagen innan vi åkte. Så skärmen är svart eller helt förstörd... Jag var halv populär :/

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!