• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sasssyy skrev 2011-06-16 12:51:49 följande:
    jo jag gillar den jättemycket... sen eftersom jag testat en liknande modell i butik så vet jag att det inte gör så himla mycket om det finns en del mage kvar för den liksom trollas bort av drapperingen.. Sambon gick igång stenhårt på bakdelen... "den kommer framhäva min rumpa" tydligen..själv tycker jag inte att jag HAR någon rumpa, den är liksom platt och bred bara... men enligt sambon så finns den där om jag plockar fram den haha..

    Sen ska vi ha ett litet intimt bröllop, som egentligen inte kräver en sån blåsa men sambon ville att jag skulle ha det och jag säger inte nej.... vill också ha en klänning som vi efter vigseln kan använda... tanken är att korta den något så kan jag ha den som "finklänning" senare också, och kanske färga den....men vi får se.
    Hehe, ja framhäva rumpan lär den definitivt göra! Flört Och kul med en blivande som vill framhäva den, bara att hänga på!

    Tycker den klänningen passar på ett litet och intimt bröllop, den kan du verkligen bära med högt huvud. Den är ju absolut inte så överdriven att den kan upplevas som för flådig, kan jag aldrig tänka mig nån skulle tycka. Den är ju bara elegant..

    Jo, drapering är super mot för mkt mage, simsalabim! Skrattande
    Minuz skrev 2011-06-16 13:28:03 följande:
    Nu har min klänning kommit!
    Nej men vad kul!!! Bild!! Är det din fluff, den på din lilla personliga bild?

    Callie - Fint! De visade mig de ringarna oxå. Hm, har dock fått uppfattningen att schalins har riktigt hyfsad kvalité på stenarna till skillnad från tex guldfynd. Men bryr mig inte så väldigt mkt om det faktiskt, så länge det inte är skit, min stora sten är dessutom inte så stor. Skulle stenen se hemsk ut om 10 år så är det ju inte värre än att byta den. Skrattande Till en mkt större då kanske dessutom! Drömmer
  • 1700tal
    S2011 skrev 2011-06-16 14:27:23 följande:
    Men BILDER för bövelen!!!!!
    JUST DET!!
  • 1700tal
    Callie skrev 2011-06-16 14:29:53 följande:
    Det är bara på stora Princessen som inte har så bra kvalitet. Men dina brilljanter på din ring håller högre kvalitet än på min. Plus att brilljanter glittrar mer. Så du gjorde ett bra val!
    Det var ju skönt att höra att min ring är hyfsad trots allt, är inte så insatt. Har läst på lite men kan inte sånt så bra ändå. Skrattande Nej, jag har oxå förstått att prinsessorna inte blingar lika mkt, vilket var ett av skälet (ihop med att de skulle vara svårare och mer riskabla att fatta, inga klor osv) till att jag skippade idén med en som denna:

    Sen är ju de princesslipade dyrare oxå. Tror du det är därför de tummat på de större prinsessorna, som på din? För att priserna ska hållas nere?
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-06-16 14:57:48 följande:

    Inte min fluff, tyvärr. Min första klänning är det som kommit. Tyvärr alldeles för liten så jag kunde inte dra upp den bak, därav ser det lite konstigt ut......... Gubben får hjälpa mig imorgon kväll eftersom tiden inte räcker till idag. Konstig passform, sätter jag den som den ska sitta så åker brösten upp till näsan och sätter jag brösten där de ska vara så är armarna för långt ner. Kanske beror på fläsket. *S* Men älskar fortfarande klänningen på bilden men inte på mig.

    Så här ser den ut. Inte värst lik, men dock jättefin. Ska försöka ta bättre bilder imorgon med hjälp av J, för det var inte lätt att ta kort med kameran och hålla upp klänningen samtidigt. Skrattande


    Hm, svårt att se hur den ser ut... Den ser ljus ut mot orginalbilden? Men så irriternade att den är för liten. Var beställde du ifrån nu igen?
  • 1700tal

    Har förresten får testbilder på min överdel till den sista jag beställde, Blue-klänningen. Har dock bett dem att täcka satinet helt i spets, alltså fylla på mer med samma spets. Gillar inte riktigt att satinet lyser igenom så mkt.



    Ska alltså va såhär:


  • 1700tal

    Minuz - aha, du beställde den för liten? Då kanske du kan ha den om du skulle vilja då.. Annars kommer ju fluffen oxå!

    Stackare som inte fick så mkt sömn, jössös vilket schema du har framför dig! Förvånad

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-06-16 16:24:49 följande:
    Har legat och grubblat inatt (som alltid typ!) och kommer inte riktigt överens med bältet med stenarna, jag vill ha något smalare. Det känns lite för blaffigt för mig och speciellt till den klänningen. Så, nu får jag försöka sälja det och köpa ett nytt. Haha, typiskt mig!
    Men om jag får komma med en input som kanske inte gillas i shopaholic-tråden... Måste du ha ett bälte? Vad är syftet med bältet, att blinga upp det lite eller vad är det du känner att du saknar med klänningen? Hade jag varit du hade jag satsat på accessoarerna istället för att komplettera klänningen. Ska jag va helt ärlig (och det vet jag ju att man kan va med dig) så tycker jag bältet arbetar lite "mot" klänningen. ÄLSKAR verkligen ditt bälte, det är supersnyggt men... hm... bältet och klänningen... gifter sig inte med varann... typ.. Ingen mozzarella och basilika liksom. Obestämd

    Den rosa volangdrömmen - ja det vette fan faktiskt.... Slutar snart (men inte riktigt än) att bry mig, känner inte som om jag kommer ha den vilket som. Suck. Men vill ju ha den ändå, har ju betalat för den, en jäkla massa faktiskt.
    Humlan skrev 2011-06-16 16:40:31 följande:
    najs ..Åhh bara äälskar spets
    TJOHOOOO nu har jag hittat en frissa Skrattande.Känns verkligen bra måste jag säga och jag har fått ett bra pris
    3 timmar + make up för 1500 spänn "tummen upp" det klagar jag inte på  och då ingår det en testfrisyr och test make up på det .Gud va skönt att slippa leta det .. då så .. CHECK Skrattande
    Men det var ju kanon!! Skrattande Checka av grejer är ju ett plus! Och jättebra pris du fick!
  • 1700tal
    sasssyy skrev 2011-06-16 17:25:16 följande:
    åååå nu har jag hittat DET halsbandet jag vill ha också... på bilden finns det matchande örhängen... men de verkar inte tillverkas längre.. som tur är har jag en vän som känner designern/tillverkaren..ska se om jag kan trolla fram örhängena... tyvärr är bilden lite missvisande i färgen....det är guld och rött inte koppar som det ser ut.. visst är det vackert??


    Oj, har ett här hemma som ser nästan EXAKT likadant ut, samma form, samma färger, ALLT! Förvånad Kan tro du varit o rotat i smyckeslåda! Haft det länge, köpt i italien för, skulle jag gissa, xxx gånger mer pengar än det du hittade...
    Skumboll skrev 2011-06-16 17:32:24 följande:
    Klart du ska vara ärlig, sånt gillar jag!
    Jag förstår helt vad du menar, jag tycker bara att klänningen är så simpel att jag måste lägga till något. Jag photoshoppade lite för att se hur det kan se ut (med ett enklare och smalare bälte)...

     


    Men vad händer med volangdrömmen? Är den klar eller skiter milly i den?
    Hmmmm... Men fortfarande... nee, tycker din klänning gör sig själv. Den är inte simpel alls, ett äkta exempel på less is more. Är ju lite småkär i den själv. Skulle inte ha den själv förstås (me still need fluff!) men kan inte komma över hur den bara trillade ner på dig och bara blev perfekt! Som den är! Så weeeell, skulle fortf lägga gärnet på allt krut i en riktigt romersk/grekisk frisyr (vilket ju är perfekt eftersom du gillat flätor från början, här kan du verkligen förstärka klänningen) och smycken... Och ska jag va brutalt ärlig (igen) så tycker jag ett smalare band ser lite malplacerat ut på det bredare mittstycke som är midjan på klänningen. Obestämd Ok, beat me with the stick now...

    Jaa, antar att volangdrömmen snart är färdig närsom. Suck.
    S2011 skrev 2011-06-16 17:34:08 följande:
    1700-tal: Jag tyckte faktiskt att livet var fint som det var på bilden... * hukar sig för porslin och hyttande nävar*
    Haha, slänger lite poslin då! Nevars, mm, gillar ju oxå satin men på nåt vis blev det lite bart. Obestämd Vi får se hur det blir. Sen är det ju så att jag har gått och varit på sugen på en spetsklänning länge men aldrig beställt nån men då ska det va helt i spets och inget bling på. Bara mjuk spets. Så jag håller tummarna för det. Skrattande Och så massa TYLL på det så är vi nästan i hamn!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-06-16 17:59:04 följande:
    Ajajajaj, här blir man sågad vid fotknölarna!

    Men riktigt så gregiskt blir det ju inte, jag har mina pärlsmycken och de ska jag ha. Sen har jag några hårnålar som går i precis samma stil som smyckena som jag tänkt ha i frillan. Och så slöjan med spetskant. 
    Det blir ju en inbakad fläta i frisyren men för övrigt blir det mycket volym och mer knutliknande bak i nacken. Mer romantiskt än grekiskt kanske. 
    Suck, nu känner jag mig som värsta monstret... Skäms 

    Jo, men du behöver ju inte gå over the top med det där med frissan och så, en touch av grekland är väl bra.... Skäms Men med hålnålar, smycken (som var jäääättefina, måste kompensera lite nu...) och slöja... Det låter ju bra... Med eller utan bälte... Nä, ger upp... Drömmer Men står fast vid att klänningen är för fin för att mixtras med. Punkt.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-06-16 18:24:41 följande:
    Nääää men du, kom igen nu... det var inte så jag menade ju! Jag gillar att du är rak och ärlig! {#emotions_dlg.flower}

    Men jag förstår helt klart din poäng att inte mixtra med klänningen. Får sova på saken, som en sann stenbock alltid gör! Tungan ute
    Men jag är ju fisk ju vettu, vi får dåligt samvete 348 819 ggr per dag. That's what we dooo... Flört

    Suck, jo ni stenbockar gillar ju att fundera och sova på saken...

    Väntar nu förresten med spänning på att sambon tog dina allvarliga ord på allvar ang. Ljung. Så nu väntas det och väntas och väntas. Ska jag va helt ärlig underar jag ibland om han har alla hästar hemma på denna front. Allvarligt liksom... Skrikandes
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!