• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hur är det med dig? Klart du ska ha sommarfest! Nästan ett måste kan jag känna, jag gillar ju inte klänningat förutom tydligen när jag skulle gifta mig men annars nej.. Men jag gillar att handla dem o ha i garderoben känns fint :) (ekonom jaaaag vet.. )

  • Sommarbrud

    Te, mums jag har blivit helt frälst hatade det förut men nu dricker jag flera koppar om dagen. Nja W är sådär hoppas han e hundra imorgon mannen åker till tyskland över helgen skulle vara skönt o vara hemma med friskt barn. Han somnade just så jag kanske borde gå o lägga mig så man får sova lite, men te skulle ju vara gott..


     


    Ja klart man kan göra undantag :) Jag funderar också på fest men kanske inte min grej får se..

  • Sommarbrud

    Ja allt som är påtvingat är sövande :) jag borde göra massor men nej nu ska jag hoppa i säng :? sov gott eller menade läs duktigt ;)

  • Sommarbrud

    Marimekko: Vilka fina bilder, super fina! Grattis :)

  • Sommarbrud

    Pulmonate: Vilken fin klänning! Den är fantastisk, överdelen har jag tittar på när jag skulle köpa klänning. Kommer bli en fantasisk skapelse.

  • Sommarbrud

    1700: Hur är det med dig? Ser att du hjälper till i tråden igen, vad roligt o toppen hjälp för alla dem som ska beställa klänningar:)

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-11-03 16:49:39 följande:

    Mäh tjeeena! Satt just och tänkte på dig faktiskt, övervägde att slänga ut ett rop i rymden (=tråden) efter dig - du skulle ju hänga här varje dag hade vi ju bestämt!


     


    Jovars, det är fint under omständigheterna. Installerat mig i nya lght, den är SÅ liten. Men hantverkarna har renoverat i veckorna 3, så snyggare och modernare lya går nog inte att finna! <3


    Men jag e här nä'stan varje dag men från mobilen så jobbigt o skriva, W blir ju galen när datorn åker fram men idag e Mannen hemma så då kan han leka med W :) Sen h¨åller jag på att baka en kaka samtidigt, gjorde en sockerkaka igår som blev as äcklig o slängdes. Är inte så duktig i köket men jag gör gärna lite ändringar i receptet för att jag tror att jag e bra men nej det e jag inte tydligen... Så idag nytt försök med chokladrutor får se hur det blir :/


     


    Jag e så avis på din lägenhet, om jag var rik skulle jag köpa en lägenhet o bara ha! Självklart en nyrenoverad :)


     


    Jag kan inte få in några roliga gubbar min dator protesterar mot allt som e roligt :(

  • Sommarbrud

    1700: Ja huslighet är inte min grej har verkligen kommit på det, men försöker. Hatar o laga mat verkligen hatar allt sånt, allt som går att köpa färdigt gillar jag :)


     


    Eh, vänta du bara en dag står jag på din trapp med en jätte väska ( Kan inte packa har alltid apa mkt saker med mig) O vill ha en paus i mitt liv med vilda barn o tråkiga sysslor. Haha flott hus? Oj lite överdrivet kanske ett PARhus har vi så det är ingen stor villa om det var det du trodde utan 130 kvm som vi försöker göra ngt med, allt i vitt såklart :) Riktig stockholmare med allt i vitt svarta golv o röda detaljer. Du är sj'lvklart inbjuden när du känner att du inte vill sova en hel natt utan vara uppe med lilla W :) Hjärtligt välkommen!


    JAAAA nu ringde mamma o hon ville inte åka till gymmet o träna så glad ajg blev!

  • Sommarbrud

    Ville bara säga att chokladrutorna blev super goda ! Är riktigt nöjs faktiskt :)

  • Sommarbrud

    1700: Haha men vad bra ja skumboll är nog på för en liten paus :) Vi kan samåka bor ju nära! Det är inte en tråkig trend älskar trenden svart vitt låter galet med cerise så galen e jag inte:/ Har iof lite oranget hemma nu. Så ja lite galen e jag !


     


    Jag brukar gå på bandet o träna armarna det får man göra som gravid. Så jag försöker promenera o röra mig lite...


     


    hhhahaha Iron Lady :) Snarare tvärtom

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!