• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tinzi skrev 2011-11-04 10:34:46 följande:
    oki, får se hur det blir helt enkelt! Har besätllt från Milly, kanske nån som gjort det som vet hur de packar här?

    OM den blir skrynklig vågar jag mig INTE på att stryka den själv kan jag lova...oh nej...
    Milly packar nog väldigt bra, 1700tal kommer kunna svara i detalj sen :) Nej det där med strykning hade jag nog inte heller vågat mig på, men jag tycker att de hängder ut sig ganska bra själva. Jag har ju även köpt två klänningar från Lilly och den ena var lite skrynklig och den hängde ut sig jätte bra. Man borde ju även kunna stryka med en duk emllan eller så ? Hmm svårt, ånga kanske? Eller helt enkelt lämna den till en kemtvätt som stryker den? Kanske smartast. Hoppas du får bättre hjälp av ngn annan som inte svamlar lika mkt :)
  • Sommarbrud
    Lommila1 skrev 2011-11-04 11:53:49 följande:
    HJÄLP

    jag köpte som ngn kanske minns min klänning för 2 månader sedan, nu har jag fått ångest o kalla fötter- är det verkligen den klänningne jag vill ha osv. Har blivit sugen på att beställa en till.
    Här detta ett normalt post-köpa klänningssymptom? går det om av sig själv?

    Okej nu var jag kanske lite ironisk men jag vet det är flera här som köpt flera, har ni några kommentarer? borde jag helt enkelt blocka alla kina-sidor/bröllopstorget?
    JA blocka alla sidor o sluta läs i tråden ;) Man blir lite skadad av att sitta här, herregud jag vill ju beställa klänningar nu fast jag redan e gift. Jag tror man blir lite galen för det är så bra priser och det är lite spännande att få hem paket och se hur det blev :)
  • Sommarbrud
    daniiel skrev 2011-11-04 12:18:03 följande:
    Sommarbrud skrev 2011-11-04 12:08:35 följande:
    JA blocka alla sidor o sluta läs i tråden ;) Man blir lite skadad av att sitta här, herregud jag vill ju beställa klänningar nu fast jag redan e gift. Jag tror man blir lite galen för det är så bra priser och det är lite spännande att få hem paket och se hur det blev :)
    Haha jag kan inte annat än hålla med dig Sommarbrud. Det blir lite av ett beroende med de fina klänningarna, bra priserna och spännande paketen :P Jag har själv 5st brudklänningar hemma just nu, är gift sedan ett par månader och vill beställa mååååånga fler klänningar :D Jag tjatar på maken att jag ska få beställa en ny brudklänning till varje bröllopsdag :P

    Det enda sättet är nog att blocka alla sidor som kan trigga igång suget ;)
    Smart med en ny till varje bröllopsdag:)
  • Sommarbrud
    daniiel skrev 2011-11-04 12:25:57 följande:
    De är ju så himla billiga, så varför inte? hehe Då får man pröva många olika varianter :)

    Mitt nya mål är iof att mina kompisar ska gifta sig så jag kan hjälpa dem o leta klänning, super smart jag köper ju ingen klänning men får ändå vara med o beställa o vänta på paket :) Går sådär ingen kompis som vill gifta sig :(

  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-11-04 20:09:57 följande:
    Jane o Tinzi:
    Visst är det en trevlig tråd vi har! Jag hänger kvar trots att jag är gift sen några månader tillbaka, bara föratt det är så härlig stämning här. Sen känns det bra om mina erfarenheter kan hjälpa nån som har frågor inför sitt bröllop.
    Och det här är ett billigare sätt att fortsätta titta på brudklänningar om man jämför med att kolla på kinasidorna - där man kanske "råkar" beställa en klänning i förbifarten!
    Håller ,ed, vilken super tråd vi har! Jag bidrar kanske inte med så mkt med alla klänningar eftersom jag knappt vet vad jag beställde o vilket tyg osv men jag e bra på att gaffla :)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-11-05 17:56:34 följande:
    Japp, join the club! Och vem säger att man behöver berätta att nr 2, 3, 4 och 5 har droppat in?? Så länge man håller sig under budget. Och det gör man ju...
    Haha min man var inne i min garderbo idag o undrade vad det var för klänning som hängde bland mina sommarklänningar, eh det är en brudklänning. Tydligen hade jag inte riktigt berättat om den han trodde att jag bara hade de 2 som jag hade när vi gifte oss.. Oj oj så fel han har :)
  • Sommarbrud

    Sasssyy- Vilken häftig klänning! Älskar färgen också :) Bra köp!

  • Sommarbrud

    1700: inget viktigt :) mår du bra ? Jag sitter hemma med febrig w :(

  • Sommarbrud

     


    Vad är det jag läser? Gick bara in på mobilen men fick lov att hämta datorn!


     


    Grattis Skumboll!!!! Vad roligt :) Skummade bara, vilken vecka är du i och vet du vad det ska bli (jag är extremt nyfiken) :) Jag har bara ca 5 veckor innan jag snittas så himla skönt längtar!! Tråkigt att du mår illa URK! Men du kommer säkert vara sådär jätte fint gravid åh vad roligt!


    Och 1700tal, Flytttat ihop i lägenheten? Vad roligt att läsa, men blir samtidigt lite orolig, får jag plats i lägenheten `?nu? När jag skulle få paus :). Hur går det i skolan? För visst har du böärjat plugga? Jag är int ehär så ofta så är dåligt uppdaterad..


     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!