• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Välkommen nya i tråden roligt med nytt folk :) hoppas på massa fina bilder på klänningar :)

  • Sommarbrud

    1700: ja du känns som att jag är halv välkommen :) du får komma hit iof är gästsängen inne i w s rum men han e så snäll och då kan du gå upp på natten :). Nu ska jag sova men imorgon tittat jag in från datorn och läsa ordentligt det ni skrivit. Har redan hoppat i säng :)

  • Sommarbrud

    Läst lite snabbt men såg att 1700 har beställt fina klänningar eller kanse ska ? Kollade mest bilder... Och ringarna så fina ! Är fortfarande avis att du får görs dina mindre :/ vill oxå !

  • Sommarbrud

    1700: nej han kommer den 6 feb som senast då ska snittet vara :) så sen ska jag jobba på att få på mig ringarna tull en början... Men nu har jag hittat en annan ring som jag vill ha fast mer som en cool ring. Tror jahaja försöka få den som present efter snittet , fick en ring efter att w föddes oxå :). Spännande med klänningarna ! Jag blir så sugen på att handla! Ska läsa tillbaka tusen sidor känna det som. Har legat sjuk sen nyår men nu är jag på benen igen !

  • Sommarbrud

    DD ; japp är stor nu men snart E det dags att ta tag i det :)

  • Sommarbrud

    1700: det var ju ingen dum ide. Men w och hans kusin döptes i min och min systers gamla dopklänninh så kär no samma till p annars blir nog min mamma ledsen :/. Man borde gå på mer stors fina fester, det kanske alla i tråden förutom jag gör iof ...

  • Sommarbrud

    DD : ja vi får fixa en fest ! Den 6 feb har jag fått men tiden får jag dagen innan :)

  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 19:27:51 följande:
    Jag läste ju 6 feb, men fattade inte att det var snittdatumet. Hoppas du får en "lagom" tid, varken för tidigt eller för sent på dagen!
    Vi hoppas få en tdig så jag kan åka hem tidigt :) Måste ju hem till w han e ju inte så gammal. Men vi fick önska tid så det blir nog bra :)
  • Sommarbrud

    1700: Åh längtar tills du gifter dig ska bli så spännande ! Känns konstigt att du skippat jätte fluffet :)

  • Sommarbrud
    kiki skrev 2012-01-22 19:35:47 följande:
    Hej allihopa!!
    Jag har hittat min dröm klänning på landybridal.com,
    men jag undrar om verkligen kan lita på hemsidan, om klänningen kommer vara lik bilden!

    finns här någon som har beställt just från landybridals??
    jag är så orolig :P

    Hej


    Jag beställde min klänning därifrån och blev så nöjd! Jag skickade in en bild på den jag ville ha och den blev väldigt lik. Väldigt bra mail kontakt hade vi också. Sen stämmer jag in i det som DD skrev. Super nöjd blev jag :) Bilder på klänningen kan jag säkert skrapa fram om du vill se.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!