• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skymboll: åh vad spännande !! Ja vi får en kille till :) ska bli tillhuggit w kommer få kul med brorsan efter ett tag i alla fall ... Jag blev as stor fort denna gång :/ så längtar tills man är lite mer rörlig ! Vad tror du det blir och vad hoppas du ? För mig spelade det i gen roll min man ville ha en kille till för de är så nära i Ålder så dom kommer nog ha skoj :). Men lite surt att w är född på sommaren för måste köps alla kläder nytt... Tråkigt jag som gillar att spara pengar :)

  • Sommarbrud

    Skumboll : jag är lyrisk över att handla :) han har redan tre overaller i stl 56 :/ två i 62 osv riktigt skoj ! Hopas du får en tjej :) vår trea får gärna vara en tjej men jag tror jag kommer få killar. Min syster se oxå en son så mkt killar i vår familj. Jag mådde precis som med w så då kanske du får en tjej om du mår annorlunda :). Spännande ! Ja jag ska få snitt på Ds har träffat Aurora bm o ska träffa läkare i jan skönt o få det klart. Ska du föda vanligt eller med snitt ?

  • Sommarbrud

    Skymboll: vad vill ni ha för vagn ? Vi har köpte bugaboo donkey bhöver en dubbelvagn men har en Urban oxå. Bil så tråkigt tycker jag om vi ska ha tre barn måste vi vi köpa ny :/ redan nu är bagaget fullt med vagnen. Och två vagnar de är ju så otympliga ! Hur är det med sonen ? Funkar dagis ?

  • Sommarbrud

    Skumboll: ja den liggdelen är lite Mindre än vår Urban men vi hade den tills w var 6 med åkpåse funkade kanon. Så jag skulle nog kunnat haft en lite mindre :) men sen är det ju att de sitter framåt tidigt alla gillar ju inte det. W hatar o sitta o titta på mig (hmm) buggan kan man ju ha mot oss o han gråter o sparkar :/ Skönt att det funkar på dagis :). Tycker han det ska bli skoj o bli storebror ? Snart ska jag upp till c o handla klappar vi har barnvakt !!!! Fest !!!

  • Sommarbrud

    Skumboll: ha ha jag tror w kommer bli halvglad han gillar inte barn som gråter :/ så hoppas att p inte gråter så mkt ! Big baby o Sollentuna tycker vi e bra har många vagnar o varit trevliga når vi varit där :) så slipper du stan. Annars e ju bonti kul att Åka till men blir dyrt i slutändan :) snart centrum väntar på mamma som ska vara med w. Hoppas det e lite folk .. Inte så troligt kanske :/

  • Sommarbrud

    Ja stora kortet köpte en del där till w nu vågar jag inte åka dit :) men ska in till stan i januari men har hittat en tygpåse på svenskt tenn som jag ska som skötväska så lite pengar går dit :/ jag tror alla r hemma idag o fixar ... HOPPAS !

  • Sommarbrud

    Skumboll: inte så farligt mig folk i centrum :)

  • Sommarbrud

    Det fanns ju en tråd där vi skrev förut där man bara pratade klänningar, vet inte om den dog totalt när vi startade denna gaffel tråd ?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!