• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme : jag mår bra ser ut som en boll :( är riktigt ful som gravid men annars mår jag bra ska inte klaga. Älskar din bild på klänningarna jag känner mig så sparsam då :)

  • Sommarbrud

    Vem var det som köpte flest klänningar ? 1700tal eller miceme? Eller har vi fler som gillar att handla? (jag köpte bara 4 så jag ligger i lä)

  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-10-26 18:26:28 följande:
    Skönt att du mår bra iaf!!

    Skönt att jag kan glädja dig med lite sparamhet, men shoppade du inte andra saker? ;)


    Kan slänga in en till slösa bild för gamla tider skull


     


    solrosen: Lite beslutsångest fanns där


     


     


    Kanske handlade lite annat men annars lever jag ett sparsamt o snålt liv.. NOT! Nu är jag helt manisk på att köpa filtar till barn. Köper hur många som hellst...


     


    Dina bilder är fantastiska blir ju så glad !:)

  • Sommarbrud

    Fröken söt: håller med, bilden är fantastisk o man vill handla fler fast man gift sig... Jag sitter ju lite titt som tätt o kollar på Lilly rean :)

  • Sommarbrud

    Miceme: Menade du om jag hittade ngt på rean? Så klart jag hittar massor med klänningar vill nu att alla mina kompisar ska gifta sig så jag kan tipsa dem.. :)


     


    Ja det där med garderob är svårt jag har ju ett ganska stort rum som garderob som vi gjort om men min käre make tycker det ser så fullt ut med mina klänningar, ja men gå inte in där då!!!!

  • Sommarbrud

    Miceme: ja vet ! Jag borde handla mer :). Nej går sådär har en kompis som e på g men hon släppte nyheten häromdagen att hon nog inte vill ha en brudklänning så det gick ju sådär

  • Sommarbrud

    Ha ha rymma får man inte göra det skulle denna kompis iof också göra när jag tänker efter ah hemska tanke ! Ngn måste ju gifta sig för min skull eller ?

  • Sommarbrud

    Ja det förstår jag hm nej måste fixa ngn som gifter sig :) nu ska jag gå o se om mini vill äta ngt

  • Sommarbrud

    Krissem: Ja jag beställde 4 st först beställde jag en ganska enkel ifrån Lilly (direkt från den danska hemsidan) Men den passade jag inte i sen beställde jag en billig från milanoo men nej den gillade jag inte heller, sen fick jag för mig att jag skulle ha en stor fluff klänning o den bestälde jag från Landy och var jätte nöjd så den hade jag under vigseln. Men det var ju tok varmt när vi gifte oss så då behövde jag självklart en lite enklare klänning till kvällen så då beställde jag en till från Lilly o den gillade jag lika mkt som fluff fluff så ja två klänningar har jag använt :) Jag misstänker att man handlar flera klännigar om man gillar att handla annars också.. Jag ÄLSKAR o handla :) Och hade svårt att komma iväg till butik o prova med en liten kille hemma. Vad långt det blev ;)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!