• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:47:16 följande:
    Nej, men hej Sommarbrud och 1700tal!! Vad roligt att se er igen!

    Miceme var in och kommenterade en kortis för typ två veckor sen, men Skumboll har jag inte sett sen hon visade bröllopsbilderna, tror jag.

    Men DD ! Inte igår! Kul o se dig med :) Hur är det med dig ?


     


     

  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:55:38 följande:
    Här är allt bra!!
    Satte mig vid datorn för att skriva på en uppsats, men såg att ni var inloggade och hamnade självklart här istället! Jag läser nu tre kurser på universitetet, jobbar heltid och försöker vara en god maka och mor... behöver ett 36-timmarsdygn!
    Men hop psan vad duktig du e då! Jag vill börja plugga men vet inte vad o inte när.. Ska ju få en till i januari så är nog hemma med honom i ett år sen ska jag ta tag i mitt liv... Men jag tänkte nog bara plugga int ejobba samtidigt är inte stål kvinnan som du verkar vara :)
  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 20:02:17 följande:
    Sommarbrud:
    Tjaa, du - inte känns jag som en stålkvinna, direkt! Känns mest som om allt blir halvdant ibland. Tyvärr är det svårt att få ihop det, men jag försöker få det i hamn i alla fall. Det är distanskurser, så jag gör hemuppgifter och är på några få helgträffar i Skara och Alnarp (Skåne).

    Hur mår magen?

    Jag vill också plugga på distans för att få ihop det med barn o mannens arbetstider. Så nu får du inte lämna tråden så kan jag fråga dig massor sen :)


     


    Magen frodas, herregud jag hatar o vara gravid :/ Jag är itne fin som gravid jag ser ut som en boll o jag skiner inte o jag är ful helt enkelt. Så jag längtar till denna lilla kille vill komma ut :) Väntar på besked om snitt

  • Sommarbrud

    DD: Ja jag mår bra har lite ont men W är ju inte så gammal så får väl skylla mig själv. Men har några kompisar som e gravida o de är jätte fina. Så jag väljer att inte umgås med folk utan försöker att alltid ha håret färgat o naglarn fixade så jag inte går under :) Men jag gillade inte o vara gravid med Wilton heller så det är nog inte min grej helt enkelt.

  • Sommarbrud

    DD: ja jag hoppas på snitt dom har sagt att de inte får neka mig men vill ha allt klart.

  • Sommarbrud

    Herregud vvad snabbt vi fyllde sidor här då.. Nu kan man ju knappt lämna datorn

  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 20:57:36 följande:
    Hoppas att du får ett lugnande besked, Sommarbrud! Du hade nån anledning till att bli snittad nu om jag minns rätt (självklart behöver du inte svara!). Jag blev snittad m dottern, hon låg med sätesbjudning som de inte hade upptäckt innan jag kom in på förlossningen.

    Hur var det o bli snittad ? Berätta både positivt o negativt. Hur lång tid tog det innan du var uppe på benen ?


    ja jag fick ju skador förra gången som jag inte vill ha igen så redan efter W kom så skrev de in snitt i mina papper så de har sagt att de inte får neka mig men man vet ju aldrig

  • Sommarbrud

    DD: Tack för beskrivningen. Jag tycker snitt låter som en dröm med W så låg jag ju mer eller mindre i sängen i 5 veckor efter förlossningen o bar honom efter tre veckor tror jag. Så jag skulle känna mig snuvad ännu en gång om det blir vanllig förlossning. Jag köper det alla säger att man kan ha int super länge men nu är jag mer beredd på vad som händer o hur jag kommer ha ont. Med w så blev det lite utav en chock o inte kunna gå på toaletten! Så hoppas jag får träffa lika bra som du fick, men jag tycker att alla jag träffat inom sjukvården har varit kanon (är inte så ofta men med W i alla fall) så är inte så orolig. Men förösker läsa mkt om snitt så jag vet vad jag ger mig in på men alla mina kompisar hat fött utan snitt o det har gått kalas för dem så de fattar inte vad jag pratar om ...

  • Sommarbrud

    Skumboll: hur går det med kommunen ? Kul o se dig här :)

  • Sommarbrud

    Skumboll: men fan vad jobbigt för er ! Att man alltid ska få bråka för de som behöver mest hjälp ! Magen mår bra as stor tycker jag så det e inget skoj alls :(

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!