• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    bruden skrev 2011-07-13 17:00:14 följande:
    Jag tycker mest synd om brevbäraren då han kommer med paketet
    Skottland är det mest fantastiska landet man kan besöka. Trolsk natur, underbara människor, härliga vyer, ljuvlig kultur och ja.. Allt är otroligt!
    Vi ska försöka se tatoon nästa år hoppas vi. Längtar! 
    Ja, det är så fint. För lite sol dock, det är nog det enda riktigt negativa. 250 regndagar/år är ju liksom ingen hit när man bott där ett tag. Och piskande regn på vintern är rätt grymt. Obestämd Och de kalla stenhusen må va vackra men inte heller så roliga på vintern. Jag bodde i ett 1700-talshus med en meter tjocka stenväggar och en ladugårdsdörr som ytterdörr. Typ. Brevbäraren sköt in tidningen under dörren, need I say more? Centralvärmen sattes på 1 tim på morgonen och 1 tim på kvällen, temperaturen inne låg mellan 15-16 grader. Då kändes det mindre trolskt!

    Har aldrig varit på tattoon faktiskt, trots att min ex bodde i Edinburgh. Undrar varför vi aldrig kom dit? Obestämd
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-13 17:23:15 följande:
    Haha, du som inte skulle ha fler! Men det kanske är bästa att vänta tills denna sista kommit så du är säker på att det är den du vill ha (låter som en mamma!)
    HAHA, jo men så hade jag faktiskt tänkt! Men tack för den mammiga omtanken. Du är så klok... Skrattande Ska se så jag godkänner den här svartvita först, den är ju inte ens färdig!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-13 18:39:32 följande:
    Orkar inte ens läsa igenom allt men guld vilken fantastisk kort klänning 1700, den bara MÅSTE du ha!  
    Darling Daisy skrev 2011-07-13 18:54:51 följande:
    1700tal - köp köp köp!!! (fast du kan ju vänta tills den långa svartvita kommer hem, du har ju inte lika ont om tid som vi andra har/har haft)
    Ok, boss (ar)!! Då köper jag väl den. Men tänker ändå vänta tills den andra kommer hem men det kan inte röra sig om mer än några veckor max. Har inte riktigt utrymme för det i vår ekonomi nu ändå, har precis pungat ut massa pengar för sommarens 2 semestrar. Allt på en gång så nu blev det rätt tomt på kontot!

    För man får väl inte ta av bröllopskontot till en sån här sak va? Eller??
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-07-13 20:02:03 följande:
    Äsch hittar inte om nån svarat på mitt inlägg, men är det nån annan som fått vänta 1-2 veckor på svar från Milly ang en klänning?
    Jag minns att jag skrev att du ska haffa dem på chatten istället. Jag har svar direkt på morgonen när jag mailar på kvällen. Men chatten är ju avgjort bäst sätt att kommunicera.
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-13 19:59:39 följande:
    Jag brukar faktiskt undra vad alla här inne jobbar med, efter vi hinner skriva så mycket! Varierande arbetstider har vi iaf, aftersom tråden alltid är igång!
    Ja, jag driver iaf en webshop så jag sitter framför datorn för det mesta!
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-07-13 20:38:54 följande:
    Oki, dock verkar den vara offline rätt ofta :( men ska försöka mig på detta! Dock är det mkt ändringar och det beskrivs bäst i ett mail,...jaja hoppas på svar snart :)
    Fram till 10 på fm är de online, ibland lite senare. Sen är det ju natt där. Men skicka mailet igen. Det låter definitivt som det kommit bort, 1-2 veckor har jag nog aldrig väntat. Och nu har deras arbetstryck lättat rejält, jag får alltid svar inom ett dygn nu. Förut när de hade lite kris så tog det max ett par dygn, inte mer...  
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-13 20:50:33 följande:
    Är det hemligt eller vår man veta vad för webbshop?Skrattande
    Hmm.. Är det hemligt...? Vet inte, då ryker kanske min anonymitet för gott, inte för den känns så viktig kanske så som alla har bloggar och länkar hit och dit.. Kan inboxa dig adressen så ligger den inte och skvalpar på BT för all framtid!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-13 20:52:43 följande:
    Nu fattar jag inte, klänningen (arna) ingår väl i bröllopsbudgeten, då måste ju perngarna för dessa tas från bröllopskontot.   
    Jasså, du tänker såååå! Jo, när du framställer det så, då låter det ju riktigt logiskt... Tungan ute Det är ju bara det att nu skulle ju allt varit färdighandlat runtomkring, nu hårdsparas det till maten, den stora potten...

    Sa just till sambon "veeet du, jag hittade just en grej på nätet idag...". Han svarar utan en sekunds betänketid "är det en klänning till??" Förklarade vidare hela konceptet och fördelarna med att ha en kortare och svalare partyklänning men han bara tittade oförstående på mig som om jag just sagt att jag skulle klä ut mig till clown på kvällen!

    Red - nu har jag inboxat!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-13 21:05:23 följande:
    Klart jag tänker så - jag är stenbock och såååå logisk!

    Hahaha, din toyboy förstår ju ingenting. Klart du måste ha en kort klänning! Lyssna på oss istället nu!
    Fast det är ju inte särskilt stenbockigt alls att uppmuntra nån med 5 klänningar att köpa en till! Förvånad Har du fått solsting, för mkt solarie kanske??

    Nää, han är inte så... flexibel vad gäller, typ - allt. Typisk kräfta, hans ledord  livet är konservativ, tradition, rutin, stabilitet och sånt... Han har aldrig varit på ett bröllop där bruden bytte klänning, alltså kan man inte göra så. Han har aldrig varit med om ett bröllop där det varit mindre antal gäster på vigseln än på festen, alltså kan man inte göra så. Osv osv... Skrikandes
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!