• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-11-03 12:01:12 följande:
    Vad kul med bolero, kan du visa bild? Leveransen tar ca 3 dagar från Milly från den lämnar fabriken tills du har den i handen. Och enl min erfarenhet så brukar klänningar som sys så här års komma i tid, efter nyår och framåt tidig vår har de som mest att göra. Under hösten syr de nog mest åt företag, de kollektioner som ska i butik till säsongen som kommer nu.
    oki, då hoppas vi på det. Man vill ju inte vänta mer än nödvändigt ;)
    Jag har skickat lite olika bilder så får vi se hur de lyckas :)



    (har frågat om de kan göra en sådan här baksida) (ska ha svart bolero)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-11-03 13:34:15 följande:

    Ååh, vilken snygg rygg! Den ska bli jättespännande att se sen, tror inte jag har sett nåns bolero från milly, bara mängder med klänningar!


    Ja visst är den fin! Hoppas bara de säger att de kan göra den ryggen :) har inte en aing om hur mkt jag fåt lägga brevid sen, antar jag får svar i dagarna nu,hon brukar svara på nån dag lr 2. Hade ju 20 dollars kupongen så inte en aning om vad det blir :)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-11-03 16:46:36 följande:

    Så retligt när det blir så..


     


    Hm, kanske är det just millys ringar (som jag har) som är så pass mjuka. Eller så är det för jag har relativt mkt släp i mina, som gör att ringarna inte kan svänga undan bakåt.. Det är klart att om man inte har släp alls, då kanske underkjolen lättare går "gung". Annars kan du ju beställa både och så har du att välja på. Det påverkar ju som sagt klänningens utseeende mkt, bortsett från gunget.


     


    Tinzi - ja den lär bli fin iaf. Ska du ha blingbling på den oxå eller har du undanbett pärlor och paljetter? Om du vill ha som på bilden, vacker, slät spets är det nog bäst du säger det. För du har väl inte undanbett det på din klänning väl? Den svarta spetsen på den är ju dränkt i paljetter.. Tänker bara att om du inte skriver nåt alls kommer de nog matcha den till din klänning och slänga på en massa bling. De kära kineserna har ju en tendens att göra det på allt...


    hahah tja du jag vill ha den slät, kanske bäst jag säger det som du säger :)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-11-03 17:15:01 följande:

    De är från dansshoppen i örebro (minns ej adress men typ namnet med eller utan 2 p och så .nu eller .se) men beställda på nätet och de passade och är perfekta! Så otroligt bekväma och fina. Och i siden som man kan färga in så tänkte färga dem svarta sen och ha dem som festskor. De kostade runt 800 tror jag, väl värt det för jag vet hur fötterna blir efter en hel dag i festskor. De här sulorna är helt i mocka invändigt och utformade för att dansa i, perfekt!


    Mäh, vad FANKEN funkar inte citera flera-funktionen för på min nya dator??? Grrr!! Inte smilysarna som man infogar heller!! **^?%%* Aaanyway...


    Daniiel - mm, mina är förvisso i metall men lika mjuka ändå.. Har du släp på din?


     


    Sommarbrud - hahaha, du ska inte försöka dig på att va huslig, herregud människa, det finns ju färdigköpt fikabröd! Men bra att du låter mannen underhålla vilde W lite, det kan han behöva. Och du med..


     


    Men du får komma och götta dig i min lya om det blir för mkt med bullmat och husmorsting... En riktig singellya (vad gäller strl om inte annat) blev det, med all tänkbar lyx. Som att bo i ett hotellrum! Även räknat storleksmässigt då, vilket ju är en down size... Och så får man städa själv... Fast du har ju å andra sidan ett flott hus i sthlm, dit jag vill! Så du får inga större sympatier från mig...


     


    Tinzi - Men vill du ha bling på klänningen oxå? Eller vill du ha den svarta spetsen slät överallt?


    ÅH! Svår fråga! Vad tycker du ? ;)
  • Tinzi

    hallojs tjejer!

    En fråga från er som fått hem era klänningar...hur är de packade?
    hur skrynkliga blir de? vad gjorde/ska ni göra för att släta ut veck/rynkor på tyget?

  • Tinzi
    Sommarbrud skrev 2011-11-04 10:28:55 följande:
    Min ena från milanoo var super skrynklig och packad i en påse. Men jag gissar att man får lite vad man betalar för den var ju så billig. Min fluff fluff från Landy var packad i flera olika "packpåsar" såg ut som en liten boll när jag fick paketet och sen öppnade POFF jätte klänning. Men den var inte skrynklig alls, var vikt på ett bra sätt plus att det är inget material som blir skrynkligt bara en massa fluff nästan... Du får säkert fler svar hur de som har ahft skynkliga klänningar gjort :)
    oki, får se hur det blir helt enkelt! Har besätllt från Milly, kanske nån som gjort det som vet hur de packar här?

    OM den blir skrynklig vågar jag mig INTE på att stryka den själv kan jag lova...oh nej...
  • Tinzi
    Jane skrev 2011-11-04 14:27:45 följande:
    hej allihoppa, jag vet inte fick ungefär ett "AHA-moment".  Glad Allting börjar ta plats och planerna inför bröllopet blir bättre och bättre och jag vet nu exakt vad jag ska göra med klänningen och accessoarerna. Allt börjar falla på plats och utforma sig väldigt fint. Jag längtar sååå till den stora dagen (4/8-2012).

    Jag vill bara säga att just denna tråd alltid är så glad och hjälpsam, och det hjälper mig oerhört. Väldigt kul att man får träffa andra och diskutera med dom som är eller har varit i samma sits.  Ni är så smarta och har så bra tips! Inte ens den bästa vännen hade stått ut med att hjälpa mig med min brudklänning så mycket som ni har gjort. Man hade fått skäll om man frågar 50 frågor om samma klänning. Jag uppskattar det därför jättemycket och vill bara säga att: NI ÄR BÄST!! en stor kram till alla glada-hjälpsamma-snälla tjejer här i tråden, det hade varit svårare utan er! {#emotions_dlg.flower} Nalle
    Precis så känner jag med! Bästa tråden på BT :) Jag har också ställt 10000 frågor och alltid fått vänliga svar!
  • Tinzi

    Nån som förstår vad Milly menar när de skriver:


    another thing,do you have a clear picture of the back of the dress?

    Vadå Clear? Fattar ju typ , men exakt vad? Har alltså beställt en klänning som jag gjort om en massa...
    1700tal skrev 2011-11-05 17:15:37 följande:
    Och Tinzi (kan inte citera mer än en i taget med nya datorn, grr!) - jag stryker mina klänningar hej vilt på normalhög värme. Det är ju vanlig polyester, som vilken skjorta som helst egentligen (de i siden stryker jag på lägre temperatur) så bara man inte har ett strykjärn som missfärgar så har iaf inte jag haft nåt problem. Men det är klart, man börjar ju på låg temp och höjer så sakteliga, så man ser vad tyget tål. Men jag är mer rädd för missfärgningar än värmen.
    Oki, låter ju bra, får väl våga mig på det sen då :)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-11-05 17:08:16 följande:

    Skulle personligen köra på slät spets men det är ju en smaksak, hur mkt prål man gillar...


     


     


    Ah! Jag gillar inte så mkt prål, men man kanske kan ta bort pärlorna om man inte gillar dem? Värre att sätta dit dem iaf hehe :)
    Drömbröllop12 skrev 2011-11-05 17:19:15 följande:
    Nu har jag gjort beställningen, gaaaah såå nervöst!!!!!!!
    AH! KUL! Vet hur det känns! Spännande!
  • Tinzi
    Junibrud12 skrev 2011-11-16 19:39:51 följande:
    Gaaah jag blir tokig på mig själv!! Nu funderar jag på om jag skulle kunna koka ihop en ny klänning av båda två. Att jag använder överdelen från halterklänningen på underdelen av den andra. Är jag helt ute och cyklar eller skulle det bli fint? Är det väldigt dyrt att göra ändringar hos Milly?
    Inte så dyrt, jag gjorde en massa ändringar på min, blev 25 dollar extra.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!