• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    FelizLane skrev 2011-11-23 10:12:22 följande:
    Någon av er som har beställt skor från dreamBride? Man kan tydligen ändra färg, klack och bredd på skon.. Tycker det verkar intressant..

    H

    Hittar ej den sidan på nätet? har du adressen?
  • Tinzi

    Nu är min kläning hos Milly färdig!!! Så borde väl komma om nån vecka eller två? nån som vet hur lång tid det kan ta?

  • Tinzi
    Lommila1 skrev 2011-12-02 10:59:19 följande:
    bror på men inte borde det ta mer än en vecka!?!? Vi vill ha bilder osv sen när du fått den!!
    Det lovar jag! Karl min vill inte se den, men så fort jag fått hjälp att knyta den så kommer det bilder :)
  • Tinzi
    daniiel skrev 2011-12-02 17:53:46 följande:
    Då är tullavgiften 12% av 2680kr, moms 25% av samma summa och sedan tillkommer det en administrationsavgift som brukar ligga runt 100kr. Det betyder alltså att du isådana fall behöver betala ca 1100kr extra.
    *urk* samma summa som för min klänning, och 1100 är ju MKT pengar :(
  • Tinzi
    daniiel skrev 2011-12-02 22:12:07 följande:
    Allt är ju relativt, men ja, det är mkt pengar. Klänningens totala kostnad ökar ju då till strax under 4000kr, men då får man välja att se det som så att man får en klänning som man verkligen vill ha och att den ändå inte kostar kring 10 000kr ;D

    Jag köpte alla mina klänningar för under 1400kr, dels för jag tyckte de var finast och sedan är ju plusset då att hamnar den i tullen, så slipper man åtminstone tullavgiften :P
    JO sant, men min budget är extremt tight och eg skulle jag haft en klänning för 1600:- så detta blir inge kul om det blir så...antar det är rätt vanligt att man får betala tullavgift?

    Kan man inte hävda att det är en gåva då? (kanske inte funkar så?)
  • Tinzi
    daniiel skrev 2011-12-03 00:16:21 följande:
    Nej, det är ju så. Hade själv väldigt tight budget för klänning, så jag är väldigt tacksam att jag slapp betala ytterligare något. Jag vet inte hur vanligt det är. Av allt jag beställt (bla. 4 brudklänningar, 2 tärnklänningar, en underkjol, buketter, smycken osv) så har bara underkjolen hamnat i tullen. Det är ju dock en kostnad man ska ta med i beräkningen när man beställer.

    Angående det där med gåva, så kan man bli så illa tvungen att betala ändå. De genomskådar ju rätt snabbt om det inte är en gåva och man måste kunna bevisa att det verkligen är en gåva. Kollar de upp vart paketet kommer ifrån, en fabrik, så kan man nog få det lite kämpigt.

    Jag hoppas dock att du ska klara dig ifrån att betala något extra :)
    Sant så sant! Hoppas jag med! Får se om nån vecka antar jag :)
  • Tinzi
    pulmonate skrev 2011-12-06 15:32:36 följande:
    Hej tjejer!
    Jag fick ett email idag ifrån Milly. De skrev att klänningen är i 4e stadiet och att den kommer att vara färdig vid slutet på månaden. De skrev att de inte tillåter att ta foto på klänningen innan den är färdig. Har jag fel för mig,eller har inte ni som beställt av Milly kunnat se ett foto innan och godkänna? I så fall kan man ju undra varför de har ändrat på detta.
    Den verkar vara i tid i alla fall och jag får nog den i början på Januari som det var sagt från början. *Håller tummarna* 
    Hej! De har inte sagt så till mig, MEN hon skrev att min klänning nu var färdig så hon skall skicka bild så fort min svarta bolero även är färdig, så de har liksom inte velat innan nu när den blev klar.

    De hinner nog m. din klänning, min skulle inte vara klar förens i mitten/slutet på Dec TIDIGAST och den blev klar för 1,5 vecka sedan :)
  • Tinzi
    pulmonate skrev 2011-12-10 13:31:18 följande:
    Jag beställde med inbyggd bH då det är svårt att ha en egen bH till en bar-rygg klänning. Jag har beställt ifrån Milly Bridal. Väntar väldigt otåligt!! Borde vara här i mitten på Januari men jag vill ha den NU!
    Har du bestämt dig var du ska beställa ifrån? Jag tror att flera av ställena gör bra jobb. Vissa får ju överlag lite bättre resentioner så det var så jag bestämde mig. Jag hade satsat antingen på Milly eller Landy tror jag.  
    OJ! du sa bara att du ville ha det eller? Jag skulle också villja ha ngt sorts bh i min....fick du betala extra för det?
  • Tinzi
    FelizLane skrev 2011-12-27 11:08:04 följande:
    Någon av er som kan rekommendera en bra Gördel? Den ska vara axelbandslös och helst ha lite ben. Nån annan som lider av att man gnider ihop låren så man nästan får brännskador? :(
    Vill jag också veta! Har samma problem nämligen!
  • Tinzi

    *urk* Ingen klänning från Milly än trots att den är klar, och de har inte svarat på mailet jag skickade för 9 dagar sedan :( de skickade tillbaka ett för 12 dagar sedan som inte gick att öppna i hotmail :( sen har jag inte hört ngt alls :(

    Börjar bli orolig nu...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!