• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    S2011 skrev 2011-07-30 07:12:58 följande:
    God morgon tjejer! Idag gäller det.. Känner mig lite nervös, alltså.. Ska hoppa in i duschen en vända innan det blir frukost tillsammans med brudföljet. Kl 9 bär det av till frissan. Får se om jag hinner in nåt mer idag. Hoppas ni får en fin lördag!
    Lycka till!!! {#emotions_dlg.flower} Och så bilder snarast sen... Flört
  • 1700tal

    GRATTIS till prinsessan S2011!! {#emotions_dlg.flower} Glöm inte bilderna nu... Flört

    Och så var det 2 tjejer som visat bilder, en brud som gift sig - grattis och vacker klänning!

    Och så nån som just fick hem sina klänningar. Den långa var jättesnygg!!! Och vad är det jag hör om att kapa släplängd, struntprat - det kan man ju inte göra!

  • 1700tal

    Fick just mail att min sista klänning snart är klar. Skrattande

  • 1700tal
    marielleangelina skrev 2011-08-01 09:04:39 följande:

     


    Har nu fått en bild på spetsen Landy kommer använda, vilken tur jag kontaktade dem!
    För mig ser den jättefin ut!

    Vad tror ni? Visst ser den ut att vara i bra kvalitet?
    Ska be dem skicka hem en bit.. skulle bara behöva bekosta frakten då...
    Tänk på att de skickar proverna med snigelpost/vanlig brevgång. Mina prover tog ett par månader att komma fram, andra har det tagit veckovis för. Så du tar med det i beräkningen.
  • 1700tal
    marielleangelina skrev 2011-08-01 16:04:00 följande:
    Ja jag fick svar från Milly... lite väl svävande svar för att vinna mitt förtroende iaf

    "
    for the material,we will use the same material as the picture.it need our factory to decide.
    and for the quality,we can guarteen that.:) "

    Hon menar alltså att det blir exakt samma spets i min klänning som på bilden?! Nej jag tror inte på det.  De måste ju liksom veta att spets kan variera så mycket i utseende och kvalitet så med ett sånt svar blir jag orolig. Den kostade dessutom 385 usd, så lite dyrare  ($25).

    Då hade jag dessutom skrivit klart och tydligt såhär;

    "It is important to me that the lace is of good quality and with an appealing pattern, this is why
    I would like to see a sample before I order, and of course, get an estimated price."
    Jag tror när hon skriver "material" så menar hon alla olika material i klänningen, dvs satin, tyll, spets etc. Och hon menar att hon själv inte kan avgöra exakt vilka material som ska användas, det gör deras "dressmakers" och de ser inte din klänning förrän du beställt. Och när du skrev "pattern" är det inte säkert hon tog det som mönstret på spetsen utan mönsterskärningen/snittet på klänningen. Var det Bella du fick svar av? Verkar på grammatiken och stavningen att du fick en av de mindre bevandrade i det engelska språket...

    Men ta av Landy å om det känns bättre, magkänslan är ju jätteviktig. Milly generellt brukar ha mkt fin spets och det är klart att hon ska kunna visa spetstyget innan. Men skriv det igen om du gärna vill se det, för de brukar va snabba att visa bilder på tygerna.
    Amejuli skrev 2011-08-02 00:28:46 följande:
    OMG! I´m married! Det var kaos dagarna innan och minns dagen lite som i en dimma, men ändå så underbar!!! Önskar er denna känsla snart! Hoppas  allt rullar på för er tjejer!
    Grattis!!!! Bilder!
  • 1700tal

    Förresten, nu fick jag bilder på den färdiga klänningen. De har fixat det krusiga/vågiga längst ner, det såg faktiskt riktigt bra ut! Så nu skickas den imorg!!!!! Men de hade glömt det svarta bältet, det var iaf inte med på bilden. Så om de missat att göra det så kanske det tar en dag till innan den skickas. Eller om de hinner göra det under natten..

  • 1700tal

    Jaså, ville ni ha bilder?? Flört Okeeey då, då blir det en liten bildbomb! . De är rätt lika de sista bilderna så tänkte inte det var mkt att se... Men fick bilder på nederdelen nu, fluffet och vågorna. De är bara fastnålade, de ville att jag skulle godkänna det först. Och måste säga att de fick till det skitbra! Men så ska det svarta bältet till oxå.





     

  • 1700tal
    bruden skrev 2011-08-02 21:05:28 följande:
    1700tal: SHIIIIIIIT så snygg!!!!! Döläcker!!!!
    Skrattande Tack! Den ser väldigt lovande ut faktiskt, though I say it my self... Drömmer
  • 1700tal
    bruden skrev 2011-08-02 21:18:52 följande:
    Jag vet vid det här laget att jag SKULLE ha gjort som jag tänkte nämligen beställa min klänning på Landy. Men puckad som man är går man efter plåskan (vad gör en hundralapp egentligen???) och nu sitter jag här med en försvunnen kinaklänning och en säljare som vill ha sina pengar så han kan sätta in till mig igen. Nåja, vi får köra en repris av bröllopet när klänningen kommer... Om si så där 5 årObestämd
    Kan lugnt erkänna att jag är såååå avis på alla er som får hem era klänningar, visar bilder ch är så nöjda. Allt jag har av min klänning är den förbenat mini-underkjolenDemon
    Men jag hänger inte riktigt med i svängarna.. Är det tillverkaren eller fraktföretaget som schabblat? När är det du gifter dig nu igen, nästa helg? Obestämd
    Red skrev 2011-08-02 22:47:28 följande:
    Jättefin! Gillar verkligen överdelen, att den är så enkel Glad Hur är denna i storlek, har du beställt den exakt eller lite mindre?
    Skrattande Ja, enda risken med överdelen är ju att bristen på draperingar över magen gör den mindre smickrande. De jag har redan med draperingar trollar ju bort flera kilon och det gillas! Storleksmässigt är den här den enda som är sydd efter mina EXAKTA mått, varken mer eller mindre (eftersom jag först beställde den med knappar). Men räknar med att jag kan ha den ändå om jag går ner runt 5 kg, tack vare snörningen. Blir det mkt mer blir den för stor. Men då kommer å andra sidan sidenklänningen sitta som ett smäck! Skrattande
    Darling Daisy skrev 2011-08-02 22:55:55 följande:
    1700tal
    Den ser skitläcker ut!!  
    {#emotions_dlg.flower}
  • 1700tal
    JustMeAndMyLove skrev 2011-08-02 23:08:57 följande:
    Nån som vet en bra tillverkare som syr upp utifrån bild med leveranstid på max 3 veckor? :(
    Tror vi blivit lurad på våra klänningar och på förskottet vi betalade... 
    Undrar oxå vilken firma det var? Nån av de i trådstarten?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!