• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:47:16 följande:
    Nej, men hej Sommarbrud och 1700tal!! Vad roligt att se er igen!

    Miceme var in och kommenterade en kortis för typ två veckor sen, men Skumboll har jag inte sett sen hon visade bröllopsbilderna, tror jag. 
    Men heeej DD!! *vinkevink*
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:53:29 följande:
    Hoppas att det ordnar sig på ett bra sätt för er, 1700! 
    Det låter ju inte helt kört i alla fall! På ett sätt kan jag väl tycka att det är bättre att ni tvivlar nu, innan bröllopet, än efter. 
    Det gör det nog! Har kommit fram till att det snarare är så att jag tvivlar på hans övertygelse mer än att jag tvivlar på honom eller att han tvivlar på mig. Typ.. Om det lät det minsta begripligt. Om det inte gjorde det så är det helt ok, för det är precis det inte vi har begripit heller!
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:55:38 följande:
    Här är allt bra!! 
    Satte mig vid datorn för att skriva på en uppsats, men såg att ni var inloggade och hamnade självklart här istället! Jag läser nu tre kurser på universitetet, jobbar heltid och försöker vara en god maka och mor... behöver ett 36-timmarsdygn! 
    Oj vad skoj! Bortsett från att dygnet bara har 24 timmar förstås... 
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 20:02:17 följande:
    och Alnarp (Skåne). 
    Det är på Alnarp alla mina trädgårdslärare har pluggat. Visst är det trädgård och lantbruk där?
  • 1700tal

    Men se hur det går när vi går och igång och kacklar!

  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 20:26:53 följande:
    Ja, nu ser det nästan ut som på den gamla goda tiden när man inte vågade vara borta mer än några timmar för att slippa läsa igen tio sidor.

    Hur går det på trädgårdsutbildningen, 1700tal?

    Ska du få planerat snitt, Sommar? 
    Haha! Jo, trädgårdsutbildn går super, jätteroligt! Efter den fortsätter jag nog med floristutbildningen oxå, den är på samma skola och det är nog egentligen mer min grej i längden. I morgon ska vi ha hälsa-på-dag hos floristerna hela dan för att se vad de pysslar om, ska bli SÅÅ kul!

    Vilka 3 kurser läser du nu då?
  • 1700tal
    Sessan67 skrev 2011-10-18 20:44:01 följande:
    Hallå där, vad kul att se lite bekanta namn här igen Solig

    Måste bara berätta att jag vann en brudklänning från Bridal Outlet i en tävling här på bröllopstorget nyligen! Har ju redan en klänning jag älskar (kul att se att många varit nöjda med MyLove Bridal här), men hoppas på att kunna övertyga min älskling om att hon faktiskt visst skulle se underbar ut i klänning Flört Hon har i alla fall lovat att följa med och titta om vi hittar något som passar.

    Har inte bokat något nytt datum för vigsel än, men siktar fortfarande på maj - och tänker inte låta NÅGOT stoppa oss då! Hoppas att det löser sig för dig också 1700-tal!
    Hej på dig oxå!! {#emotions_dlg.flower} Hoppas verkligen ni håller fast vid maj och att omgivningen skärper till sig denna gång! Coolt med vinsten, hoppas hon hittar nåt. Det finns ju klänningar till alla smaker och personligheter, även för de som är "ovana" vid klänning. Tror iaf jag... Drömmer
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 20:45:45 följande:
    Jag läser en om hund- och kattbeteende, en om fårproduktion och en om grönt entreprenörskap (dvs hållbart företagande på landsbygden). Det är intressanta kurser allihop, men tar ju sin lilla tid...

    Florist verkar vara ett så himla kul jobb! Själv är jag inte ett floristämne, men med tanke på det jag sett av dina blomtalanger kan jag tänka mig att det kommer att passa dig perfekt! 
    Det var spännande kurser allihop! Anmälde mig till en kurs om fårskötsel för 2 år sen med den blev inte av pga för få deltagare. Förstår att det tar sin tid..

    Ja, florist skulle va superkul att bli! Och det kan man ju faktiskt jobba som. Det är lite problemet med trädgårdsutbildningen, man blir ju liksom inget. Man bara lär sig. Men vill man ha når att komma med när man söker jobb får man läsa vidare.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-10-19 09:34:13 följande:
    Men vad är det jag ser, några gamlingar som är inloggade? (eller var....)

    Jag lever men kräks på bröllop typ. Folk säger ju att det ska bli så tomt efteråt, fattar inte vad de menar?!
    Tjena skummis!!! Mm, fattar hur du menar. Är lika kräkfärdig jag med - och jag är inte ens gift!
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-10-20 07:58:09 följande:
    Jag fattar INGENTING!

    Har fått svar både från Millybridal OCH Millybridals ang min klänning. Nu blir det till att jämföra priser....vet inte ens vem som gör originalet :( Hade helt velat beställa av dem som hade originalet......

    Nån med erfaranhet från dessa sidor? BRA/dåligt?
    Va, har du hittat en millybridals oxå??

    Det är nog lättare Tinzi, att chatta med dem på morgonen så kan du få all info, korrekt mailadress och sånt. För chatten tillhör den RIKTIGA millybridal, det företag som har sytt den specifika klänning jag skickade bilder på till dig. Här är länken:

    http://messenger.providesupport.com/messenger/millybridal.html
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-10-20 14:19:26 följande:
    Jätte bra då vet jag, det är dem jag haft mailkontakt på senaste med om detta så jag kör på dem så jag vet att den blir som jag vill ha den, skippar de andra. Tack :)
    Det är nog klokt att skippa de andra. Ska gå in och kolla på det där millybridals...
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!