• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tjena gamtanten! ;) Bådar inte gott! Hur går det för er, har inte hängt med...

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-10-20 12:15:09 följande:
    Va, har du hittat en millybridals oxå??

    Det är nog lättare Tinzi, att chatta med dem på morgonen så kan du få all info, korrekt mailadress och sånt. För chatten tillhör den RIKTIGA millybridal, det företag som har sytt den specifika klänning jag skickade bilder på till dig. Här är länken:

    messenger.providesupport.com/messenger/millyb...
    Efter en snabb googling...

    www.millybridals.com/Wedding-Dresses/ 
  • Skumboll

    Åh vad härligt att höra 1700!! Planeras det bröllop igen eller ligger ni lågt?

  • Skumboll

    Man får gratulera till nya samboskapet! ;) Blir så glad att höra att det är på rätt väg! Ni gör klokt i att låta det vara bokat så länge, det är ju lång tid kvar och det är ju inte hela världen om man behöver avkoka sen heller om man känner att det inte är rätt tid! Lillkillen mår bra, tack och lov. Mig är det värre med, har legat på soffan och kräkts senaste månaderna... :o det sägs att storken kommer i juli, haha!

  • Skumboll

    Tack!! Knappt så jag kan tro det... Vi sa att vi skulle börja försöka och poff så var jag på smällen. Hade räknat med ett år minst, så det kom lite som en chock! Illamåendet börjar bli bättre men det är en bit kvar till normalt mående om man säger så. Men vi är superglada över den lilla nöten (haha, bättre arbetsnamn har vi inte kommit på!).

  • Skumboll

    Ja jag undrar jag också! Hon bör väl snart gått sina 9 månader? :P

  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-12-22 13:28:22 följande:

    Vad är det jag läser? Gick bara in på mobilen men fick lov att hämta datorn!


    Grattis Skumboll!!!! Vad roligt :) Skummade bara, vilken vecka är du i och vet du vad det ska bli (jag är extremt nyfiken) :) Jag har bara ca 5 veckor innan jag snittas så himla skönt längtar!! Tråkigt att du mår illa URK! Men du kommer säkert vara sådär jätte fint gravid åh vad roligt!


    Och 1700tal, Flytttat ihop i lägenheten? Vad roligt att läsa, men blir samtidigt lite orolig, får jag plats i lägenheten `?nu? När jag skulle få paus :). Hur går det i skolan? För visst har du böärjat plugga? Jag är int ehär så ofta så är dåligt uppdaterad..


    Tack! {#emotions_dlg.flower} Jag är bara i 12 veckan (men magen är fan stor redan och går då inte att dölja!!) så vi vet inte vad det blir ännu. Ska på RUL på alla hjärtans dag, lång väntan, men hoppas få veta då vilken sort. 
    Ha, fint gravid vette tusan! Stor som ett kylskåp snarare!
    Vad skönt att det snart är över för dig, vet du vad det blir? 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-12-22 14:55:49 följande:
    Skymboll: åh vad spännande !! Ja vi får en kille till :) ska bli tillhuggit w kommer få kul med brorsan efter ett tag i alla fall ... Jag blev as stor fort denna gång :/ så längtar tills man är lite mer rörlig ! Vad tror du det blir och vad hoppas du ? För mig spelade det i gen roll min man ville ha en kille till för de är så nära i Ålder så dom kommer nog ha skoj :). Men lite surt att w är född på sommaren för måste köps alla kläder nytt... Tråkigt jag som gillar att spara pengar :)
    Grattis till den kommande pojken!! De kommer få det riktigt kul tillsammans, det är jag säker på!!
    Jag hoppas på en liten tjej men trots att graviditeten är lite annorlunda denna gång, mår illa men äter helt andra saker tex så är jag med 95% säker på att det blir en pojk även denna gång (nästan inga av sonens kusiner är tjejer, det blir bara killar i vår familj). Men vi får se. Sonen är ju 5 när den lille kommer och tycker ju inte om barn så det här kan bli en intressant resa minst sagt...
    Haha, jag som trodde du var nöjd över att behöva shoppa nya bebiskläder!  
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!