• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:14:03 följande:
    Ja just det :) Vi har tapetserat den i J s garderob blev super vi gjorde det helt själva riktigt nöjda faktiskt

    Har nämligen tapetserat med dessa från rusta i min nya lght. Övervägde tidningstapeten jag oxå...


  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:18:37 följande:
    Men det lät ju snyggt, jag vågar nog inte tapetsera där folk är så bra är jag inte,,ännu :) Får öva i andra rum först kanske ska fixa min garderob ? Hmm nui blev jag lite sugen
    Gör´t! Övning ger färdighet... Och tapetsera är roligt!
  • 1700tal

    Gaaah, vad irriterande att min dator inte kan citera fler än ett inlägg i samma!! Anyway..


     


    Daniiel - jättesnyggt! Och håller med, tapetsera är inte alls så svårt när man väl fått kläm på det. Jag tapetserade hela den nya lyan helt själv och det gick det med. Och bra betyg att du tycker de är för moderna, det var tanken. Totalrenoverande ju rubbet och allt är supermodernt, högblankt, krom, svart/vitt/grått eftersom den ska säljas snart igen. Inte alls min stil men nu när det är klart blev det faktiskt helt ok.


     


     

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:32:36 följande:
    Men är det roligt? Nja när det var klart var det roligt men innan så pillrigt och det ska mätas och det ska limmas ... Men nsyggt när det e klart:)

    Ja, det är kul! Särskilt med mindre ytor som går snabbt. Typ en vägg och så målar man resten. Fast hos mig var väggarna så förstörda att jag fick sätta reparationstapet först och sen tapetsera igen över. Suck...


     


    Vilka snygga ringar ni har daniiel!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-03 21:37:16 följande:
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:31:14 följande:
    Daniiel: Ursnyggt! Ni verkar vara riktigt duktiga, jag får helt enkelt öva har ju ett väldigt dåligt tålamod :/ Men blir lite inspirerad här, både klänningar och tapeter perfekt!
    Tack :) Och jag håller med, det ÄR roligt :D Kan tillägga att vi mäter inget alls och kör mest på känsla bara :P haha Blir ju dock bra ändå :)

    Vi har en rustatapet i sovrummet också :) Har en hel kartong med olika tapeter i källaren och en i sänglådan hehe


    Den var snygg!! Nä, mäter inte heller. Det behövs ju itne heller med såna tapeter som man sätter direkt på väggen och limmar på väggen. Jättesmidigt faktiskt.


     


    SB - mkt riktigt, inte alls min stil egentligen... Men är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Dessutom kan man ju ösa på med färg desto mer i textiler, kuddar osv. Var och köpte kuddtyg idag faktiskt, nu blir det ljunglila nyanser efter allt julrött!

  • 1700tal
    Tinzi skrev 2012-01-03 21:41:41 följande:
    Svårt att ladda upp bilderna , blir bara en liten ruta, men jag är absolut INTE nöjd, inte ens om jag hänger upp klänningen sen så undkommer jag ju problemet att den är för lång framtill,och inte lätt att sy upp då det är spets nedtill....! Jag var enbart ARG när jag provade den, inga lyckokänslor alls.

    Har vetat i äver 1 år hur jag vill ha den & varit mkt tydlig med det, jag vill inte ha den! Ju mer jag tänker på det ju ledsnare blir jag :(
    Men åh nej! Men hade du inte en bekant som var sömmerska? Det borde va förhållandevis lätt att sy upp den ändå men förstår att det känns trist.
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 21:42:38 följande:
    1700tal: måste erkänna att jag inte har hängt med riktigt vad det gäller din och sambons lägenheter, men det låter häftigt med en toppmodern lya.

    Den korta versionen är: vi bestämde oss för att bo isär ett tag, jag skaffade lägenheten. Vi bodde isär i 2 mån men kom på snabbt att vi inte ville bo isär så länge. Han bodde kvar i vår gamla lägenhet tills vi vår uppsägningstid gick ut (igår) och då flyttade han hit. Eller lite innan... Först funderade vi på att hyra ut den här (en etta) i andrahand och hyra en 2a. Men vi har rekordlåg boendekostnad (och superfräsch lägenhet!) så vi ska försöka stå ut här så länge vi kan och samla pengar på hög till kontantinsats till nästa hus/lägenhet.


    Men Tinzi! Tror inte att den kommer va så svår/dyr att lägga upp och det är nog enklast att göra i midjan, inte vid fållen. Och måste säga att du passar helt fantastiskt i den!! Spetsen på kjolen är ju galet maffig!

  • 1700tal
    Tinzi skrev 2012-01-03 21:47:49 följande:
    Jo, har jag ju hon har sytt just klänningar på GBG Operan förut, men vette fan hur man skall lösa detta, släpet KAN jag stå ut med, men inte att snubbla framtill... :( Undrar vad Milly kommer att svara om detta bara..

    Du kan inte tänka dig en vidare underkjol då? För den du har på bilden är ju ganska "snäll" a-linje.


     


    Och jag tror verkligen inte den är så svår att korta av alls. Men inte vid fållen och fibbla med spetsen utan vid midjan! Särskilt som det är så lite det handlar om. Hur känns den annars? Den ser ut att sitta fint i övrigt?

  • 1700tal

    Daniiel - cool väggmålning!! :-O Har du gjort den själv?


     


    DD - åh, stackars dig... *kram* Var hon (visst var det daisy, på bilden?) gammal eller hur kom det sig? Väntat?

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-03 22:00:09 följande:
    Men herregud, bor ni i en etta? Utan att trampa varandra på tårna? Haha vi bor inte jättestort, men en 3a på 95kvm och ibland håller jag på att bli tokig. Jag älskar min man och vill vara med honom, men bara taken på en etta.. eller tvåa.. huuua. Nu har ju vi en dotter, två katter och en hund som fyller ut också, men ändå..

    Skönt dock att ha bra med utrymme för sparande :)

    Mm, nu har vi ju bara bott här nån vecka båda 2 så får återkomma med saken om ett tag... Än så länge går det bra men vi är noga med att hela tiden plocka upp saker osv så det inte känns stökigt. Sen är vi ju båda borta heltid numera med plugg och jobb. En katt och en hund har vi med... Så vi får se. Men tänk tanken att kunna lägga undan 15-20 000 kr/mån och ändå leva gott, gå ut och äta, köpa kläder osv. Medge att det genast låter liiite uthärdligare då?!


     


    Tinzi - skulle nog trycka på med det här med släpet till milly. För visst beställde du den med ett pyttelitet släp? Tror det är lättare att argumentera för att få en ny. Och så påpeka längden oxå. Ska bli intressant att se vad de säger.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!