• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Italia - Jössös vad snygg den blev med underkjolen!! Vilken ursnygg siluett den fick (och vad du passar i den!) - me like!
  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-01-24 11:00:44 följande:
    Och tack till er som håller den här tråden levande. . Solig
    Och du är en av dem, så tack själv!
  • 1700tal

    Jaha gott folk... Nu har jag gått emot strömmen och köpt en La Sposa. Ett orginal. I Sverige. I butik. Så kan det gå!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-28 12:08:49 följande:
    Nej, men ojsan hoppsan.. så det kan gå ja! Vad spännande :) Vilken modell? :)

    Hehe, känns lite skakigt faktiskt! Den här bidde det, från en föregående kollektion (till nedsatt pris får väl tilläggas):


     


  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-28 12:36:39 följande:
    Men den såg ju jättefin ut :) Hur kändes den på då? Bekväm? Kändes den rätt? :)

    Den satt som ett smäck, enormt smickrande och den vägde BLY. Bekväm och bekväm, den har en revbensknäckande inbyggd korsett under alltihop. Men bekvämlighet är inget jag tar in i beräkningarna just den här dagen.. Men jädrar vilken midja den gav! Och måste säga att den inte alls ser så maffig ut på bilderna som i verkligheten. Släpet är RIKTIGT stort och långt och det syns inte alls på bilderna. Det enda jag är tveksam över (fortfarande, köpte den för flera dagar sen) är den snälla A-linjen, det enda jag var helt på det klara med att jag INTE ville ha. Hm..


     


    Frågan är ju bara om jag nånsin kan känna så där 100% för nån klänning. Dessutom var den, trots rea, så himla dyr att inte kan ändra mig. På gott och ont...

  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-01-28 12:41:10 följande:
    Jösses, att TS av alla människor skulle ta den vägen. Det trodde man aldrig. Glad

    Men roligt att du hittat en klänning, och en sådan fin också. Hur känns det? =)
    Haha, eller hur! Hade den sista kinaklänningen suttit som ett smäck hade jag kört på den. Men orkar inte göra en ny beställningsrunda nu. Dessutom tillåter budgeten det här numera och La Sposas klänningar har jag tittat på lääänge!
  • 1700tal
    jkbr skrev 2012-01-28 20:35:44 följande:
    Hej! varför ska du inte ha någon av dom fina klænningarna du har beställt genom åren :) ? Dom var ju så spesiella och fina?
    Men den la sposa var ju också fin :)
    Jag slutade med en butiksklänning jag med :)

    Huvudsakligen för att jag har gått ner mkt i vikt och de passar inte längre. De första jag beställde tog jag med lite för små mått (några cm mindre) men har gått ner 7-8 kg sen dess och har 4 kg kvar till min målvikt. Ok, sidenklänningen passar men är inte så förtjust i den längre.. Så med det i åtanke + halvåret kvar till bröllopet + risken med varje kinaklänning (att den inte blir bra) + högre inkomster/mkt lägre bostadskostnad = La Sposan!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-28 20:45:36 följande:
    Haha okej, men det låter ju överlag väldigt bra då :) Släp, det gillar jag! Det kanske väger upp lite för den snälla A-linje formen då? Klänningen kanske känns lite "maffigare" med släpet?

    Förstår, det kan vara rätt bra att vara "låst" till en klänning. Jag stod ju själv med tre underbara klänningar inför vigseln, men bara en av dom passade, så fick snällt bli den. Jag var otroligt velig, så var skönt att något fällde besultet. Ett beslut som i efterhand blev helt rätt beslut :)

    Jo, visst väger det upp. Och sen går det ju inte att komma ifrån att A-linjen är bland det mest smickrande som finns. Bara att jag tyckte aaaalla har haft det nu under lång tid. Men får tänka om! Och nu när jag ser bilderna som togs vid provningen så inser jag att den verkligen sitter jättefint, nu känner jag mig nöjd! Försökte lägga in en här men det går inte på min nya dator, hm..


     


    Jo, det är nog bra att va "låst" till en. Är otroligt velig jag oxå så det här får bli bra nu.


     


    Och din klänning blev ju sanslöst snygg!

  • 1700tal

    Alldeles stilla här idag.. Men nu har jag lagt in bilder på mig när jag provade klänningen jag köpte i mitt galleri. Gick visst inte att ladda upp, vet inte varför. Men vill hemskt gärna höra vad ni tycker, om den passar mig osv! Kram!

  • 1700tal

    Tack! Den var ju inte alls vad jag tänkt mig men tyckte den satt så himla bra! Skönt att få lite bekräftelse på att den passar!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!