• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2012-01-03 22:49:25 följande:
    Wow, flytta till Malta? Vadan detta? :) Har ni någon anknytning dit eller har ni bara fallit för platsen? Vad roligt att plugga till florist, ångrar ibland att jag inte hoppade på det istället, barnskötare är ingen höjdare :P Så spännande att flytta till Wales, men varför så långväga? :) Kan tänka mig dock att det inte är helt gratis, nej.

    Malta är väl mest för att det är varmt och soligt men engelska som modersmål. Blivanden har inriktat plugget på internationell avtalsrätt ända från start med tanke på att vi ska flytta förr eller senare. Måste va eu, måste va ett engelskspråkigt land och jag vill ha sol. Sen åker mina föräldrar dit större delen av vintrarna. Wales är ju rätt nära tycker jag... Närmre iaf. Har ju redan bott i skottland ett antal år så jag tänkte att det blir nästan som hemma. Fast skolan betalar det mesta så det ska nog gå bra.


     


    Men det är väl inte för sent att plugga till florist?! Eller nåt annat...


     


    Sommarbrud - haha, försöker du hämnas nu? Nä du, känns lite tveksamt att sova i vilde Ws rum - hjälp!

  • 1700tal

    Daniiel - jo, det var nog deras (o)förtjänst att den unghunden var så oregerlig. Det är väl en ganska "stark" ras? Ledarna var ganska bekymrade minns jag (det var ju ett tag sen) och ägarna var ett tonårspar utan erfarenhet alls. Det är nog enda straffen jag träffat tror jag, fina är de iaf.


     


    Pluppe - är inte så hemma i ebay. Kanske nån annan vet?

  • 1700tal
    knyttan skrev 2012-01-03 23:00:25 följande:
    pust! Det tog mig en dryg halvtimme men nu är jag mer eller mindre uppdaterad :) Men det är här man ska hänga på kvällarna alltså? Eller missade jag alla nu???
    Haha, din stackare, blev du klar nu när alla (nästan) gick och la sig! Det här var ju en udda och trevlig kväll får jag ju lov att säga.. De flesta gamlingar återsamlade, varav en återfunnen!
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2012-01-03 23:06:20 följande:
    Så nu har jag mejlat Milly om att den är alldeles för lång även med skor och att den MÅSTE kortas ner för att jag skall kunna ha den. De får göra det eller betala tillbaka en del av pengarna så att jag kan anlita ngn här att göra det. Punkt slut! Mina mått är ändå tagna av en duktig tjej som är bra på mått (gått designhögskola mm) så de SKA stämma! och då har de ju gjort fel och det har jag inte betalt för.

    NÅGON som skickat tillbaka en klänning till Milly då de gjort fel?

    Tog hur lång tid då? Krångligt? va de sura?
    Hoppas de är samarbetsvilliga. Har inte hört om nån annan som skickat tillbaka eller tagit strid med dem. Jag har fått fel varor några ggr av misstag och då har de skickat nya men det var småsaker, inga klänningar.
    Däremot har jag haft strider med dem om betalning av tygprover, struntsummor där vi nästan blev osams och de gav sig inte. Det var ett missförstånd men förmodligen hanterade jag dem fel så de blev förolämpade och då var det kört. Så en vänlig (men bestämd) ton är att föredra.
  • 1700tal

    Ska oxå knyta mig. Natti! Och trevligt att få rätt ansikte på ditt nya namn!

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-01-04 10:10:55 följande:
    eller
    1/6 2013


    Tyckte den här var sanslöst snygg! Vilken smickrande modell. Och som daniiel skrev, du kan ju ha en liten bolero istället för axlar, finns ju riktigt små nätta boleros som bara täcker lite. Då kan du dessutom välja täckta/bara axlar under kvällen.

  • 1700tal
    Minuz - Hur var det med den som du hade bild på i din avatar nyss? Den som satt åt över höfterna och var liet champagnefärgad (väl?)? Den såg så fin ut på din lilla bild, blev den inte bra när den kom?
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-04 12:21:12 följande:
    Funderar på att ringa till djursjukhuset och berätta att hunden dog... det är ju inte säkert att de kunnat rädda honom, men de hade definitivt kunnat förkorta lidandet för honom!
    Det tycker jag absolut att du ska! Sån sorts nonchalans kan ju drabba andra djur i framtiden!
  • 1700tal
    Minuz skrev 2012-01-04 12:42:47 följande:
    Gulp........... Har nu en som troligtvis vill köpa den guldiga klänningen..... Köper hon den så är det så.... eller?
    Sälj! Om inte färgen var rätt till dig så ska du väl inte ha den på festen heller? Men hade du nån helbild? Tror inte jag har sett nån sån, kände inte alls igen bilden du la upp nu...
  • 1700tal

    Men Minuz - hur kunde färgen bli så fel?? Var inte det där den bilden som de skickade på den faktiska färdigsydda klänningen? Tycker iaf den är grymt snygg, bortsett från den faktiska färgen då... :-/


     


    Tinzi - Hm.. Har funderat på din klänning... Måste ju säga att när jag har mina klänningar på mig (som är sydda för stor underkjol, precis som din) med smal underkjol så är mina ganska exakt lika för långa som din såg ut på bilden. Hade jag haft en liknande underkjol som din så hade jag oxå fått lägga upp dem. Med ingen/smal underkjol gick det inte alls att gå i dem... Tror du inte det blir bättre med vidare underkjol? Om du ber nån liksom hålla ut den i den vinkel den "ska" va i, blir den inte bättre i längd då?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!