• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    JISSES!

    Klänningen här om 20 min! Här går det undan var ju i TYskland i går kväll... !

  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-01-03 08:43:51 följande:

    AAAAH, skojar du??! Tur jag slog på datorn!


     


    Och som svar på frågan ovan, inget av det jag beställt har fastnat i tullen eller kostat nåt.


    hehe ja det gick fort som attan! Nu är väninnan på väg hit för att hjälpa mig m. klänningen, får se hur det går med 4 barn runt omkring oss bara heheh
    1700tal skrev 2012-01-03 08:44:45 följande:
    Sitter som klistrad nu...
    ah ! Lär dröjja 1-2 timmar dock innan den är här och jag hunnit lägga ut bild mm :)
  • Tinzi

    Bilder kommer snart (min väninna ska skicka dem från sin mob hittade ej vår kamera hemma)

    Är både glad MEN besviken! Klänningen var i mkt bra kvalité, och satt bra mm MEN de har inte gjort som jag sa medsläpet, ville ha 0,5 Meter de har satt LÅNGT släp som originalet :( och med en underkjol till en klänning UTAN släp så satt den inte fint nedtill :(

    Så nu vet jag inte vad jag ska göra, den är t.om lång framtill, måste lyfte den för att inte snubbla t.om m. skorna m.klack på, ville ju ha en klänning där jag kunde röra mig fritt i.

    Så alt. 1 nu.

    Be Milly skicka en underkjol m. långt släp och se om den åker upp nån cm och allt blir snyggare.

    alt. 2 be dem sy om den och korta ner allt.

    alt.3 be en väninna korta den (hon är skräddare)

  • Tinzi
    Lommila1 skrev 2012-01-03 11:52:23 följande:
    Vad trist om den blev för lång! min var ju också 2dm för lång ( vette fan vad de tänkte där i Kina då de gjorde en klänning till någon som var  typ 1,95 lång.. hmm) Jag fixade till min själv, tror inte det lönar sig att skicka tillbaka, enligt vad jag har läst mig till så funkar kontakten bra till kina så länge det inte blir några problem- då det skall rättas problem så brukar man hmna att slita sina små grå så mycket att det inte är värt det.

    I ditt fall tror jag jag skulle försöka få en ny underkjol gratis eller billigt iaf och sen låta ngn i sverige lägga upp den...

    Men bilder!!:)
    mm har mailat dem om en underkjol nu med släp, så får vi se sen :) Och får väl stå ut med jätte släp annars :) Bilder kommer, hon har inte skickat dem ännu :(
  • Tinzi
    Lommila1 skrev 2012-01-03 12:43:54 följande:
    Ok!
    Det går ju att nyta upp släpet sen också! ex med två band så det blir som ett veck på baksidan, eller med en knapp mitti-det ordnar nog sig skall du se!
    Ja, får sy på en ögla och en knapp nånstans så jag kan gå och dansa mm,snyggt men inte praktiskt m.ddetta långa släpt..jaj!
  • Tinzi
    daniiel skrev 2012-01-03 13:18:51 följande:
    Vad tråkigt att den inte riktigt blev som du ville ha den, MEN, vad bra att det enda felet trots allt var att den är för lång. Jag skulle nog, som skrivet ovan, inte orka mig på att försöka skicka tillbaka den för ändringar. Risken är ju att de vill att du ska stå för frakten då och det blir nog inte så billigt. Jag hade, precis som du gjort nu läste jag, frågat efter en underkjol med släp och bett min vännina lägga upp den sen.

    Ska bli spännande att få se bilder :)
    Ja svårt att lägga upp den bara då den har spets nedtill, men kanske går att ordna på ngt sätt...
    1700tal skrev 2012-01-03 16:23:10 följande:

    Tinzi - synd att den var för lång. Men förstår inte riktigt hur du menar med att släpet skulle bli kortare av en underkjol med släp? Hur då? :-/ Hursom, om det inte löser sig så har jag några milly-underkjolar till salu, både med och utan släp ifall du vill slippa beställa därifrån. Och nu vill vi se bild!!!


     


     


    HEJ! :)

    Jo jag menade som så att framtill där den bara är 1-2 cm för lång alltså jag behöver bara hålla upp den pyttelite för att inte kliva på den så kanske en underkjol lyfter upp den aningen så att jag slipper hålla i den iaf :)
    Min underkjol var ju rakt ner bara, en tanke bara :) Och har stl större så vet inte om du har ngn underkjol som passar mig isf, men återkommer om de vägrar ge mig en...tack :) Bilder så fort väninnan skickat :)
  • Tinzi

    Här kommer bilderna!



    Är så ledsen! Ser ut som ett tält! Sååå lång släp kommer ju inte kunna gå och ändå sa jag att jag MAX ville ha 0,5 m släp :( de har gjort FEL! Den är ju så lång framtill att jag måste lyfta den för att inte kliva på den, skall det vara så?


     


     
  • Tinzi

    Svårt att ladda upp bilderna , blir bara en liten ruta, men jag är absolut INTE nöjd, inte ens om jag hänger upp klänningen sen så undkommer jag ju problemet att den är för lång framtill,och inte lätt att sy upp då det är spets nedtill....! Jag var enbart ARG när jag provade den, inga lyckokänslor alls.

    Har vetat i äver 1 år hur jag vill ha den & varit mkt tydlig med det, jag vill inte ha den! Ju mer jag tänker på det ju ledsnare blir jag :(

  • Tinzi


    Ser ni framtill! Här med skorna med klack på!!!!
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-01-03 21:44:43 följande:
    Men åh nej! Men hade du inte en bekant som var sömmerska? Det borde va förhållandevis lätt att sy upp den ändå men förstår att det känns trist.
    Jo, har jag ju hon har sytt just klänningar på GBG Operan förut, men vette fan hur man skall lösa detta, släpet KAN jag stå ut med, men inte att snubbla framtill... :( Undrar vad Milly kommer att svara om detta bara..
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!