• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    bridetobe2013 skrev 2012-01-22 17:26:01 följande:

    Funderar på en sån här till sambon och sonen annars... www.ebay.com/itm/120812172303?ssPageName=STRK


    Var billig. Dotterns näbbklänning är typ "ivory och svart"


    1/6 2013
    Jättesnygg! Han tycker inte att det är för "mkt" då? Att han känner sig för fin?
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-22 17:41:04 följande:
    Läst lite snabbt men såg att 1700 har beställt fina klänningar eller kanse ska ? Kollade mest bilder... Och ringarna så fina ! Är fortfarande avis att du får görs dina mindre :/ vill oxå !
    SKA beställa. Imorg. Din ringar kommer krympa de oxå snart... Hur går det, kommit nån bebbe än?????
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-22 17:46:04 följande:
    1700: nej han kommer den 6 feb som senast då ska snittet vara :) så sen ska jag jobba på att få på mig ringarna tull en början... Men nu har jag hittat en annan ring som jag vill ha fast mer som en cool ring. Tror jahaja försöka få den som present efter snittet , fick en ring efter att w föddes oxå :). Spännande med klänningarna ! Jag blir så sugen på att handla! Ska läsa tillbaka tusen sidor känna det som. Har legat sjuk sen nyår men nu är jag på benen igen !

    Aah, fick för mig det var slutet jan han skulle komma. Då får du hålla ut lite till och *blinkeblinka* att du vill ha en ny ring efter andra barnet...


     


    Dopklänning från kina kanske..?

  • 1700tal

    Bridetobe - ja, jag tycker iaf västen var jättesnygg. Och "the one"-klänningen ännu snyggare! Och har samma bekymmer med viktnedgång, har gått ner ca 5-7 kg sen jag beställde klänning. Och har några kilon kvar. Men nu kommer snörningen korrigera de sista kilona.


     


    Daniiel - Japp, både klänningarna var tanken! Känns lite nervigare nu för nu MÅSTE de bli bra, passa osv. Kommer nog inte hinna med nån mer sen. Därav att beställa två.


     


    DD - Jo, den nya ringen passar som klippt och skuren med Verona. Och det känns mer som jag. Inte min bästa affär hittills (inte klänningarna heller numera men vad gör man inte... Och varken klänningarna eller ringarna passar ju längre, nåt måste ju göras. :-/

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-01-22 18:47:00 följande:
    Ja hur många kg?? jag har 25 kg som ska bort totalt.(fast det får ta lång tid) Om jag hann gå ner 8 kg skulle jag vara jätte glad. Vet dock inte om jag hinner med det. Men det är ju inte omöjligt. Frågan är hur mkt det är i cm? Börjar jag bara träna så går det ju lite fortare. Har legat ganska sjuk 1½ vecka. Men tänkte försöka börja räkna pp i morgon igen. Vill ju verkligen gå ner.
    1/6 2013

    Man brukar säga att varje kg är ungefär en cm på midjan och lite mindre på byst och höft, beroende på hur man är "fördelad". Skulle nog säga att det stämmer ganska väl. Gick upp 18 kg under kort tid och har nu bara ett par kg kvar att gå ner. Har fört viktdagbok sen jag började gå ner och skulle säga att en cm per kilo stämmer bra.


     


    Beställde flera klänningar i för liten strl (baserat på 1 cm/1 kg) och de passar mkt riktigt nu när jag gått ner beräknade kg/cm. Men den sista klänningen (som jag gillar) tog jag i mina faktiska mått. Klänningen blev jättefin men den är nu för stor. Suck. Så får borja om igen. Men klänningarna är lätta att sälja.


     


    Antar att du ska ta med snörning? Då har man ju ganska många kg att spela med. När jag har ätit strikt GI och motionerat måttligt har jag gått ner 1 kg/vecka. Ju fler kg jag blev av med, desto långsammare går det. Nu är det snarare 1 kg/mån. Bara som en riktlinje... Vilket metod kör du med?

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-22 18:58:37 följande:
    Ja, jag förstår att du beställer båda då. Jag hoppas att båda ska bli bra, men att min favorit ska bli ännu lite bättre ;D haha
    Hoppas jag med! Blivanden lutade mer åt den andra... Men han gillade båda. Får väl tillägga att han är den konservativa av oss två. Han tyckte "riskkortet"s kjol såg ut som ett "bomullsluddigt moln" (hans ord), om det var bra eller dåligt var lite oklart. Men tror han är glad att jag taggat ner från 2-meterssläp och siden, siden siden, fluff, fluff, fluff. De här 2 är riktigt återhållssamma i sammanhanget!
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 19:27:51 följande:
    Visst vore det häftigt om man hade ett sånt liv så att man fick ha fina klänningar oftare? Jag satte faktiskt på mig långklänning o högklackat på nyårsafton, när jag, mannen, dottern och min mamma åt middag hemma. Det var kul
    Heja DD, det är rätta takter! Vi svenskar är så trista ibland, fest och glam ska det va!
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 19:35:11 följande:
    Fast du ska väl ha lite släp på de här också?
    Klart! Sen första tänkte jag låta va som den är men den andra utan slä ska jag be att få med en m långt släp. Nån måtta får det va på återhållssamheten!
  • 1700tal
    kiki skrev 2012-01-22 19:35:47 följande:
    Hej allihopa!!
    Jag har hittat min dröm klänning på landybridal.com,
    men jag undrar om verkligen kan lita på hemsidan, om klänningen kommer vara lik bilden!

    finns här någon som har beställt just från landybridals??
    jag är så orolig :P
    Ja, jag skulle tveklöst beställa därifrån! Alla klänningar därifrån (vad jag minns) har varit jättefina! Både DD och Sommarbrud beställde därifrån, de kan säkert berätta mer.
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 19:46:08 följande:
    Det låter bra. Den första är nog bäst utan släp, men den andra blir ju finfin med några meter extra tyg bakom!
    Vilket datum är det ni har bokat nu igen?

    Fast den första har släp oxå (fast inte långt). Den andra har inte det, och då ber jag om att på det. Så släp måste jag ha!


     


    18 aug blir det.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!