• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Monstertjejen - jätteläcker klänning! Och Landy är nog ett bra val där du kan känna dig rätt säker på att det blir bra.


     


    Tinzi - har du hört med din bekant hur mkt hon vill ha för att sy upp den?


     


    Förövrigt tar väl nyåret slut imorg så då borde ni börja få svar. Fast de har väl hela inkorgarna proppfulla av mail..

  • 1700tal

    Daniiel och Italia08 - tack snälla! Känns bättre nu när folk här i tråden kommit med lite positiva kommentarer. Särskilt från dig, Daniiel som har samma smak som jag vad gäller fluff, maffiga släp och annat gött.. Om du gillar den så är det mkt bra betyg!


     


    Pulmonate - Asså, hjälp vad snygg du är i den!! Den är sååååå mkt bättre och finare utan det där chiffongsläpet! Tycker jag tra la la... Ps, inte klokt vad lik du är mig på sista bilden där.. :-O Nu har jag ju klippt bort mitt fejs men jag lovar att jag skulle kunna lura vem som helst att det var jag på din sista bild, även mina allra närmaste.

  • 1700tal

    Minuz - tack! *blomma* (kan inte länka till smilygubbarna )


     


    Pulmonate - Ja guuud ja, vi är så sjukt snygga båda två, haha! Asså, de andra bilderna du visat var inte så lika även om vi har klart gemensamma drag. Men den där sista bilden där man inte ser hela ditt ansikte var verkligen SÅ likt! Ska visa blivanden när han kommer hem om nån halvtimme... Han kommer tro jag fått en NY kinaklänning i smyg!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-30 18:18:44 följande:
    Haha ja, jag är ju verkligen fruktansvärt svag för fluff och lååånga släp, hua :D Jag måste ju erkänna att klänningen har, som du säger, en väldigt snäll A-linjeform, men jag tycker inte att det gör så mycket. Släpet ser faktiskt, återigen som du sa, längre ut på bilderna där du har den på dig än på bilderna av modellen. Den får helt klart godkänt :) Och klänningen ser ut att sitta som en smäck!, vilket egentligen är viktigare än fluff.. typ.. haha. Jag tycker att det var ett mycket bra val och du kommer vara så vacker på er bröllopsdag :)

    Hahaha, du låter EXAKT som jag när jag pratar om den "nya"! Men den växer i mina ögon faktiskt, så jag tror det kommer bli jättebra. Känns som en sten som föll dessutom, butiken fixar storleken och ändringar (trots att den var på rea) och då kan jag fortsätta gå ner i vikt utan att tänka det minsta på det. De kommer se till att den passar.


    Pulmonate - Ah, insåg inte att det var 2 färger på bandet. Tycker det mörka var snyggast. Tror jag.

  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-01-30 19:13:20 följande:
    Haha, ska bli kul o se om din kille känner igen dig ler.
    Japp, jag gillar också det mörka bandet. Det skiljer sig lite mer. Annars kanske det ser ut som att den är tvådelad och att man visar magen *ler*.
    Så med andra ord är du både snygg OCH har bra smak heheh.
    Nu har jag visat bilden och höll för din klänning med handen så den inte skulle distrahera.. Sen sa jag bara "kolla här" och pekade på skärmen. Han tittade närmre, kisade och sa "är det du??" Saaa ju det!! Sen när han såg den andra bilden (den övre) tyckte han inte det var så likt.. Men så kul!
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-01-30 19:51:53 följande:
    Hahaha, det var ju faktiskt kul! *ler*. Nästan som att ha en tvilling *ler*. Den enda person folk sa att jag var lik (bara när jag var lite yngre...i 20 års åldern) är Julia Stiles, hon ifrån Save the last dance och 10 things I hate about you (sen har hon nog försvunnit...?).
    www.imdb.com/media/rm774224128/nm0005466
    www.imdb.com/media/rm1404088320/nm0005466

    Ja, det var nåt med den där vinkeln. Hm, henne är jag inte lik.. Vi är nog inte så superlika så där rakt upp och ner men sambon tyckte vi skulle ta en likadan bild på mig i samma vinkel för DÄR var det likt.


     


    Däremot har jag hört regelbundet sen jag var i yngre tonåren att jag är väldigt lik kronprinsessan och det får jag nog hålla med om (är stundom brunett fast jag är blond), även om det är sjukt tjatigt att höra. När jag kom förbi svärisarna som hastigast när de hade fest för ett tag sen utropade en av vännerna "ha, där ser man - kungen HAR uppenbarligen haft affärer vid sidan om!" Eeh, hm...


     


    Grejen är också att blivanden har ungefär samma frisyr som prins Daniel, samma hårfärg, lika konservativ klädsel och precis likadana glasögon så sist när vi var på en restaurang/bar i sthlm (var brunett då) blev vi stoppade av en norsk turist som promt skulle ta kort på oss, helt övertygad att han tagit kronprinsparet på "bar gärning" ute på stan! På fullt allvar! Det var nog det skummaste hittills...

  • 1700tal

    Tinzi - nu verkar alla va på plats igen på Millys chatt på morgonkvisten iaf! Borde va lättaste sättet att få dem på tråden just nu.


     


    MsChevvy - tror du verkligen snörningen gör så stor nytta när den börjar nere vid svanskotan? Och ser det inte lite konstigt ut? Annars var klänningen jättefin (även om jag tyckte bild 3+4, den med halternecken var finast, precis som den var )! Sen tänkte jag på det där med snörning i annan färg... Be dem då skicka med snörning i den vita/ivoryfärgen också, ifall du inte gillar hur det blev. Det borde väl inte kosta nåt extra. Så gjorde jag, fast olika material, bara för att va på den säkra sidan.


     


    Stellina - nu har jag inte beställt därifrån men Milly har oxå olika måttinstruktioner. En med alla de du skriver men när jag sen fyller i vid själva beställningen så är det bara hip, bust, waist, nipple to nipple och längd som räknas. Och det har funkat bra. Intressant klänning, hur ser den ut i kjolen?


     


    Just me - Tack!!

  • 1700tal
    Vilse skrev 2012-02-01 09:03:08 följande:
    Oj, fick svar från Landy bridal idag också. 399 USD skulle de ha för klänningen Förvånad
    Då har My love bridal redan gett ett pris på 260 USD... (Båda inkl frakt)

    Brukar det skilja så mycket?
    Ska bli intressant att se vad Milly ger för pris när de väl svarar.
    Ja, det brukar skilja undefär så. Milly lär ligga kring eller lite under Landys pris, skulle jag gissa. Jag tror man får litegrann vad man betalar för därmed inte sagt att man bör välja det ena över den andra. En prioriteringsfråga kanske, man har ju bara klänningen en dag...
  • 1700tal

    Och inte då sagt att My lova bridal är dåligt, kvalitétsmässigt eller på annat vis. För det är de ju uppenbarligen inte. Det kanske lät så. Men kvalité och sömnad i stort är ju på en skala, inte "bra" eller "dåligt". Äh, tror ni fattar vad jag menade...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!