• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tinzi - som Lommila skriver så känns det säkert klarare imorg. Och solklart att den går att korta utan problem, hur man än gör! Och du passar så himla fint i den!


     


     

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 22:09:01 följande:
    1700; Bra med en liten sammanfattning har inte heller hängt med helt, är ju lite virrig också :) Tycker fortfarande ettan låter som en dröm

    Mm, du skulle ju komma o bo här... Du får nog plats under soffan. Och ja, visst kan man leva livet om man väljer en etta. Men inte i sthlm så då får du nog byta stad!

  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 22:09:24 följande:
    Nej, det är inte hon på min bild, men hennes bror. Han blev dålig igår, har varit frisk innan dess. Han hade svårt att syresätta sig, veterinären trodde på en stroke eller tumör som plötsligt brustit... Så det var helt oväntat och känns jättesorgligt!
    Fy vad ledsamt... Vet hur det känns. Med vår vovve var det mer långdraget och plågsamt, så där så man hela tiden ifrågasätter sig själv vad som är rätt. Hujedamej.. Har ni bara en kvar nu, daisy? Föder du upp eller så? Var det Jack R eller dansk-svensk gårdshund?
  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-01-03 22:17:29 följande:

    Har hängt i tråden ett tag lite osynlig och läst allt ni skriver.... En smygare alltså


    Vi gifter oss den 1/6 2013 och har inte planerat ngt... Eller jag har men sambon vet inte om han vill göra det "bara vi" eller med lite folk. Jag har väntat läääänge på det här så är ganska kompromiss vänlig om man säger så. Fast självklart så hoppas jag på ett lite större.


    Har en kompis som beställde klänningar härifrån www.dailymoda.com som blev jätte fina. Så eventuellt blir det därifrån. Ska bara gå ner 20-25 kg först men sen ska det beställas. Men hur f-n bestämmer man sig? Antar jag måste prova lite hur modellerna sitter först. Så bara att börja kämpa med vikten...


     


    1/6 2013
    Välkommen som mera synlig då får man väl säga! Ja, det där med vikten... Har kämpat av mig 14 kg nu så vet hur det är. Och tacka vettja för snörning!
  • 1700tal

    Sommarbrud - Mm, har du rätt i, under soffan blir ju knepigt. Garderoben då? För sen är gästutrymmena nämnligen slut!


     


    Daniiel - Haha, du ser! Genast växte lyan... Förut kunde vi knappt spara nåt heller, nu får vi liksom räkna om vår budget gång på gång och säger "noo!". Men "joo!". Så vi står ut, hehe! "Tänk handpenning, handpenning, handpenning" typ... Vi har en cocker spaniel på 3,5 år. Ni då?


     


    DD - Tröstkram och natti!

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-01-03 22:27:22 följande:
    Tycker axelbandslöst är jätte fint... Men på mig? Vet inte.. önskar det var det men jag vet inte. Kanske jag skulle ha ngn med axelband... Måste ge mig ut i djungeln och prova vad som sitter bra på mig. Men känns inte så kul med tok mkt extra kilon.
    1/6 2013
    Svårt att säga, vad har du för kroppsform och mått/propotioner? Axelbandslöst med veckat diagonalt tyg över magen/överdelen och mjuk A-linje brukar ju va en sån där klockren modell om man har lite för mkt kilon. Är du lång/kort?
  • 1700tal
    knyttan skrev 2012-01-03 22:30:42 följande:
    meeeh shit vad ni gafflar!!! Skrattande försöker hitta var jag slutade läsa igår för att hänga med ochh det är ju över 10 sidor bort!! Förvånad
    Mohaha! Like good old days...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 22:34:09 följande:
    1700: jaha lät ju inte vidare gästvänligt får alltså inte ens sova i soffan ? Utan under eller i garderoben hm får tänka på saken :)
    Fniss... Ja, nu slipper du dela med blivanden iaf. MIN blivande vill säga... Men sen nån dag tillbaka har vi en dubbelsäng så det har du förstås rätt i - du kan sova i soffan nu. Suck, och jag som preciiis fick min soffa tillbaka...
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-03 22:38:25 följande:
    Ptja, man är ju inte mer än människa.. och pengar.. ja.. det är bra att ha ;P Tänker ni köpa hus sen? Eller bränner ni iväg allt på ett hejdundrandes bröllop? :D

    Nej, men vad gulligt.. de är ju så sockersöta :) Vi har en staffordshire bullterrier, så lite bitigare, men även hon väldigt söt :)
    Jo, de är ju onekligen det. Nja, blir väl till att spara till bröllopet först. Är ju 8 mån kvar men ett par av de mån är vi utan inkomst så det blir gränsfall. Efter det tänkte vi råspara ett år (medan jag pluggar florist) och sen köper vi hus eller lägenhet i huvudstaden. Eller så flyttar vi till Malta. Det lockar nog mest lust nu. Vi ska dit igen nästa vecka (har förträngt flygresan). Sen flyttar jag till wales och jobbar nån mån i vår, via skolan. Det lär oxå kosta en liten slant.
  • 1700tal

    Och cockrar är bara sockersöta på utsidan. Hon tycker hon är större än stor och grymt envis och dominant. Vår förra hund var en bitsk terrier. Det tog henne 2 dagar som 8-veckors valp att samla ihop alla hans ben och leksaker och göra dem till sina. De drog i leksakerna med tänderna båda två åt varsitt håll medan han vrålmorrade. Hon bara la sig platt på magen och gjorde stora puppy-eyes och släppte INTE. Till slut gav han upp och släppte... Så det lilla "sockersöta" fluffet handskas vi med varje dag!


     


    Vi hade en sån bullterrier på valpkursen på bruksan. Den var inte lätt, de fick specialhjälp av ledarna. Men de ägarna var nog inga hundmännikor alls...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!