• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-01-03 18:16:59 följande:
    Gillar den andra väldigt mkt nu:) fan vad dålig jag är ! Är du här vid ca 9 ikväll ? Då kan jag sitta o titta utan att w dödar datorn...
    Ja, åk nu med dig och inte J kastar ut din dator! Ska försöka va här vid nio! Ses då!
  • 1700tal

    Men om du tar sidenskor som kan infärgas så kan du ju lätt ändra färg sen. Så ska jag göra för jag vill gärna använda skorna igen. Tänkte färga dem svarta och ha dem som festskor.


     


    Vilken klänning var det du beställt nu igen och från var? Har du bild?

  • 1700tal

    Ah, just det! Den var det ju! Håller tummarna för att den blir bra! Den finns ju i millys egna "uppsydda" kollektion med deras egen bild så det kommer säkert gå bra. Där ser den jättefin ut. Vad var det för ändringar?

  • 1700tal
    FelizLane skrev 2012-01-03 20:19:43 följande:
    Ville ha spets uppe vid bysten, Samt att "bältet" skulle vara avtagbart och bilda släpet om du förstår vad jag menar. Tog bort axelbandet, samt att det var ett pyttekort släp på bara klänningen för att det skulle falla lite fint där bak. Tog dragkedja där bak och hoppas innerligt att den passar. Går ju ann om den är lite stor.

    Ang, skorna tänker mig att det kan bli häftiga kort med färgade skor. Vad svårt allt ska vara just nu, så många beslut.
    Fick även godkänt från Prästen idag att vi kunde ha kyrkan bokad som backup eftersom vi vill gifta oss utomhus där vi förlovade oss. En sten som lättade från bröstet.
    Jaa, nu minns jag bilderna du visade där du klippt och klistrat ihop den. Hoppas de får till det som du vill.
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-03 20:28:08 följande:
    Förlåt om jag bara hoppar in i er diskussion, men detta var nog en av de finaste klänningarna jag någonsin sett! Den är otroligt vacker och helt i min smak :) hehe

    Åh, vad glad jag blir att höra det! Jag tycker oxå den är helt fantastisk! En av de få klänningar jag faktiskt gillar precis som den är...


     


    Vad hade du själv för klänningar, har du visat bild från när du gifte dig? Kan du inte visa de 2 du hade på dig? Kanske de andra 2 som blev fel om du har bilder på dem?


     


    DD - Mm, lite så jag tänker oxå... Tror den med axelband går bort faktiskt. Gillar inte överdelen alls och underdelen är ok men inte alls lika snygg som den första.


     


    Frågan är om jag törs ha en sån modell? Gillar VERKLIGEN den kvinnliga siluetten osv men man ska ju trivas i den oxå. Asså, kan man sitta i en sån??

  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 20:30:44 följande:
    Välkommen in i diskussionen! Det är ju bara roligt om vi är många som tjötar här i tråden!!
    Ja, needless to say... Inget att be om ursäkt för, ju fler som gafflar, desto bättre!
  • 1700tal

    Men oj vad ni skriver! Ah, förstår hur du tänkte daniiel. Bad sommarbrud uttryckligen om smakråd. Men vill förstås ha råd av er alla! Sommarbrud är ändå så virrig, ingen ordning på henne alls sen hon blítt gift!


     


    Men Daniiel - tycker nog som du, den har även snyggaste överdelen!


     


    Sommarbrud - Japp, den har bling. Den som daniiel citerade sist nu... Fast inte så mkt...

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-01-03 20:41:58 följande:
    Ja, jag håller med, en av de få klänningar jag sett som jag också faktiskt gillar precis som den är :) Helt underbar var den :D

    Jag har visat bilder tidigare, dock under annat användarnamn. Bytte då jag började få otrevliga påhopp av en tjej på hemmaplan som hade hittat hit och tydligen var väldigt upprörd över i princip allt jag skrev här och tillslut blev det för mycket. Jag trivs ju dock så bra här, så ville inte lämna helt, men har försökt vara lite mer anonym denna gången :P Nu tror jag dock hon lämnat forumet, om inte hon också bytt användarnamn.
    1700tal skrev 2012-01-03 20:35:50 följande:

    Frågan är om jag törs ha en sån modell? Gillar VERKLIGEN den kvinnliga siluetten osv men man ska ju trivas i den oxå. Asså, kan man sitta i en sån??


    Förlåt om jag säger det men.. med din kropp (det jag sett på bilderna med brudklänningarna) så hade jag inte tvekat en sekund! Jag hade strunat fullkomligt i om jag kunde sitta eller inte :P haha

    Nej men oj, så besvärligt! Men menar du att du varit med i den här tråden länge under annat namn?? Nu blir jag ju grymt nyfiken på vem du är och på om jag sett bilderna förr......??


     


    Men då vill du kanske inte lägga ut bilderna igen?


     


    Haha, vad snällt sagt! Jag får väl stå om inte annat! Provade en sån modell en gång i butik när jag tänkte köpa i butik och höll på att skratta ihjäl mig... :-/

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 20:46:24 följande:
    1700: eh vad är det jag läser ? Jag virrig ? Förstår inte alls :)
    Nä, vi fiskar lever ju i trygg förvissning att vi har koll på livet.
  • 1700tal

    Men nu är jag nyfiken på vem daniiel är... Tänker febrilt och börjar ana...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!