• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hur mår bebben och allt annat?

  • 1700tal
    Drömbröllop12 skrev 2011-11-03 16:51:48 följande:
    Supersnygga skor du hittat! Var har du köpt dem ch vad kostade de?

    De är från dansshoppen i örebro (minns ej adress men typ namnet med eller utan 2 p och så .nu eller .se) men beställda på nätet och de passade och är perfekta! Så otroligt bekväma och fina. Och i siden som man kan färga in så tänkte färga dem svarta sen och ha dem som festskor. De kostade runt 800 tror jag, väl värt det för jag vet hur fötterna blir efter en hel dag i festskor. De här sulorna är helt i mocka invändigt och utformade för att dansa i, perfekt!


    Mäh, vad FANKEN funkar inte citera flera-funktionen för på min nya dator??? Grrr!! Inte smilysarna som man infogar heller!! **^?%%* Aaanyway...


    Daniiel - mm, mina är förvisso i metall men lika mjuka ändå.. Har du släp på din?


     


    Sommarbrud - hahaha, du ska inte försöka dig på att va huslig, herregud människa, det finns ju färdigköpt fikabröd! Men bra att du låter mannen underhålla vilde W lite, det kan han behöva. Och du med..


     


    Men du får komma och götta dig i min lya om det blir för mkt med bullmat och husmorsting... En riktig singellya (vad gäller strl om inte annat) blev det, med all tänkbar lyx. Som att bo i ett hotellrum! Även räknat storleksmässigt då, vilket ju är en down size... Och så får man städa själv... Fast du har ju å andra sidan ett flott hus i sthlm, dit jag vill! Så du får inga större sympatier från mig...


     


    Tinzi - Men vill du ha bling på klänningen oxå? Eller vill du ha den svarta spetsen slät överallt?

  • 1700tal
    Jane skrev 2011-11-03 17:02:28 följande:
    Ja vad bra, jo jag tycker det ser så ruggigt fult ut. Men det är ju svårt och veta vilket företag som har hårda ringar och vilket företag som har mjukare böjbara. Men jag får väl mejla och kolla med dem. DhGate kan jag nog inte tänka mig att handla ifrån faktiskt, för det första så förstår jag mig fortfarande inte på hur sidan fungerar Glad, och för det andra så skulle jag helst beställa underkjol och bolero från samma företag klänningen ska komma ifrån, alltså Mylove-Bridal. Tack för tipset ändå!
    Ja, det är ju smidigt att beställa allt från samma sida. Men beställ en av varje då, vet att de från den sidan inte kostar mkt alls.
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-11-03 17:24:50 följande:

    1700: Ja huslighet är inte min grej har verkligen kommit på det, men försöker. Hatar o laga mat verkligen hatar allt sånt, allt som går att köpa färdigt gillar jag :)


     


    Eh, vänta du bara en dag står jag på din trapp med en jätte väska ( Kan inte packa har alltid apa mkt saker med mig) O vill ha en paus i mitt liv med vilda barn o tråkiga sysslor. Haha flott hus? Oj lite överdrivet kanske ett PARhus har vi så det är ingen stor villa om det var det du trodde utan 130 kvm som vi försöker göra ngt med, allt i vitt såklart :) Riktig stockholmare med allt i vitt svarta golv o röda detaljer. Du är sj'lvklart inbjuden när du känner att du inte vill sova en hel natt utan vara uppe med lilla W :) Hjärtligt välkommen!


    JAAAA nu ringde mamma o hon ville inte åka till gymmet o träna så glad ajg blev!


    Haha, 130 kvm i sthlm Är flott. Jämfört med mina 28 kvm... Hm, medger att jag fallit för den tråkiga trenden svart-vitt-grått-med aningen rött. Fast har bytt ut det röda mot cerise. Men försvarar mig med att jag ska sälja lägenheten i sommar och tjäna storkovan på den så måste ju tilltala "massan".


     


    Ja, kom och knacka på du bara... Men din apstora väska (vars innehåll absolut inte får plats här!)... Gud vad kul vi skulle va utan gubbar och barn! Kanske Skumboll skulle behöva ett break oxå?


     


    Men ska man verkligen träna på gym när man är (nästan) höggravid???


     


    Och klart dina chokladrutor blev supergoda, du är ju värsta husmodern som styr hushållet och de anställda med järnhand, en riktig iron lady!

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-11-03 18:47:54 följande:
    Nej nu ska jag gå o laga mat, 1700 är du här ikväll ? Det är säkert fotboll på tv o det är ju inte min grej som du säkert vet, så kolla in vid nio ikväll :)
    Var ska jag annars vara? Har ju inte ens en tv i min lilla lght! Kollar lite på play emellanåt dock. Och läser bok. Samtidigt, multi tasking värre!
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-11-03 21:31:28 följande:
    ÅH! Svår fråga! Vad tycker du ? ;)

    Skulle personligen köra på slät spets men det är ju en smaksak, hur mkt prål man gillar...


     


     

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-11-03 21:50:50 följande:

    Men vart e 1700 tal ?


    Men sorry ( i efterhand!)... Var't called away av annat trams...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-11-04 10:48:07 följande:
    Milly packar nog väldigt bra, 1700tal kommer kunna svara i detalj sen :) Nej det där med strykning hade jag nog inte heller vågat mig på, men jag tycker att de hängder ut sig ganska bra själva. Jag har ju även köpt två klänningar från Lilly och den ena var lite skrynklig och den hängde ut sig jätte bra. Man borde ju även kunna stryka med en duk emllan eller så ? Hmm svårt, ånga kanske? Eller helt enkelt lämna den till en kemtvätt som stryker den? Kanske smartast. Hoppas du får bättre hjälp av ngn annan som inte svamlar lika mkt :)
    Och Tinzi (kan inte citera mer än en i taget med nya datorn, grr!) - jag stryker mina klänningar hej vilt på normalhög värme. Det är ju vanlig polyester, som vilken skjorta som helst egentligen (de i siden stryker jag på lägre temperatur) så bara man inte har ett strykjärn som missfärgar så har iaf inte jag haft nåt problem. Men det är klart, man börjar ju på låg temp och höjer så sakteliga, så man ser vad tyget tål. Men jag är mer rädd för missfärgningar än värmen.
  • 1700tal
    Lommila1 skrev 2011-11-04 14:52:47 följande:
    oh shit, måste mao skaffa ett nytt internetberoende...
    vad sa er bilvande då klänning 2,3,4, började droppa in?
    det min M2B sa då jag sa jag funderade på att köpa en till behöver inte återges....
    Japp, join the club! Och vem säger att man behöver berätta att nr 2, 3, 4 och 5 har droppat in?? Så länge man håller sig under budget. Och det gör man ju...
  • 1700tal
    Tinzi skrev 2011-11-05 17:43:17 följande:
    Nån som förstår vad Milly menar när de skriver:
    another thing,do you have a clear picture of the back of the dress?

    Vadå Clear? Fattar ju typ , men exakt vad? Har alltså beställt en klänning som jag gjort om en massa...Oki, låter ju bra, får väl våga mig på det sen då :)

    Så skrev de till mig oxå. De menar att bilden du bifogat inte är deltaljerad nog och undrar om du har en med högre upplösning. Bilden du visade i tråden var ju ganska liten... Menar du kjolen tror du? För överdelen är deras egen, så kan ju inte vara så de menar...


    Ang. pärlorna... Jag hade spetsapplikationer direkt på tyg precis som på din med massa bling på, paljetter och en miljon pärlor som såg hemska ut (i mina ögon men det är ju som dagt en smaksak..). Jag sprättade bort alltihop och då satt spetsen och allt bling ihop med samma tråd. Det går alltså inte att plocka bort pärlorna och paljetterna och samtidigt behålla spetsen..

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!