• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-08-18 16:17:31 följande:
    Alltså desto mer jag tittar på den i min lilla telefon desto finare blir den ! Hm kanske ska gifta mig igen ?
    Hahaha, du såg ju nästan likadan ut!! Visade faktiskt mamma bilden på dig som jämförelse (även den på pinkis) och hon tyckte klänningarna var nästan identiska!
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-08-18 16:24:32 följande:
    Din mamma verkar snäll :) ja jag sitter o sorterar 1000 kort jag beställt beställde först 500 sen tänkte jag att varför inte ta alla ? Bra tänkt... nOT !!! Hur är det annars ?
    Omg, tusen bilder! Förvånad Jo, det är bra. Inboxar dig sen. Här har det hänt en del halvgalna saker. Och en del mindre bra. Men det tar vi bakom skynket, den här tråden har så många öron.
    Callie skrev 2011-08-18 16:25:40 följande:
    Tack så mycket!
    Nej men, har jag missat dina bilder callie? På vilken sida kan dina bilder finnas på då månne? Suck...
  • 1700tal
    Callie skrev 2011-08-18 16:41:25 följande:
    Tryck visa endast under mitt namn så får du se den. 
    Aaaah, shit va smaaart du va nu! Men kände igen bilden, den såg jag när jag tittade in som hastigast. Så himla fin du var, vilket vackert hår...
    Skumboll skrev 2011-08-18 16:51:11 följande:
    Nämen hej 1700!!! Hoppas du haft en bra semester!!
    Klänningen är verkligen superdupersnygg, det svarta bältet är verkligen pricken över i:et!

    Vad är det som hänt? Både bra och dåligt? Jag blir nyfiken...
    Helluu. *vinkevink* Japp, semestern var bra. Typ. Obestämd Jo, förstår att jag gjorde er nyfikna nu. Det var kanske inte så snällt. Drömmer Men törs inte dra nåt här, om nån jag känner hänger här så lär de ha listat ut vem är för länge sen. Äsch, men ingen fara. Allt ordnar dig.

    Så du håller på denna klänning med andra ord? Flört
  • 1700tal
    Styrka skrev 2011-08-18 17:06:08 följande:
    Hej alla!

    Jag funderar på att beställa den här klänningen från Vicyc.com:
    www.vicyc.com/highlow-taffeta-beaded-wedding-...

    Jag verkligen älskar klänningen och har inte hittat den nån annanstans överhuvudtaget. Många av bilderna/klänningarna är annars identiska hos de olika kinaklänningsföretagen. Kan jag ta detta som ett tecken på att klänningen är en av deras egna kreationer, tro?

    Sidan verkar vara amerikansk, men deras engelska är så dålig att jag misstänker att det är en kinasida i alla fall. Infon på startsidan är välformulerad, men läs tex beskrivningen av min klänningen... För mig säger det "oseriöst" när en företagare inte bryr sig tillräckligt att korrläsa sitt offentliga material och skyltar, annonser etc. Vad säger ni? Vågar man lita på dem..?
    Men känns det inte tryggare att skicka samma bilder till en mer väletablerad tillverkare istället då? Både milly och landy syr ju upp efter bild.
  • 1700tal
    Red skrev 2011-08-18 20:48:21 följande:
    1700tal: Jättefin klänning! Antar att du har provat, passar den bra? Hoppas att det gick bra att flyga till/från din semester {#emotions_dlg.flower}
     
    Japp, har provat den och den sitter som ett smäck. Kommer nog sitta ännu bättre med några kilo bort eftersom den smiter så pass över höfterna. Dessutom är den ju inte veckad så vill inte dra åt snörningen så hårt. Tyget lägger sig bättre när den sitter lösare. Så det blir nog faktiskt helt perfekt!

    Och jag flög inte, vi åkte båt. Vi var på gotland. Men i november blir det malta igen så då måste jag flyga, finns liksom inte så mkt att välja på... Obestämd
    Minuz skrev 2011-08-19 09:09:12 följande:
    Här har vi ställt in bröllopet............... Men det blir nog nästa år...........

    Men idag beställde jag iaf min tredje klänning, det kommer att bli en riktig fluff fluff i champagne. Även denna har jag "gjort" själv och den kommer att kosta ca 1200 kr.
    Men va?? Vad har hänt?? Har jag missat nåt eller är det dagsnytt? Förvånad Varför har ni ställt in??
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-08-19 12:53:10 följande:
    Du har inte missat något för jag har inget sagt tidigare............ Det största problemet är väl att jag börjat tvivla, retar mig på allt han gör och säger, tycker han är elak mm. Så jag vet inte om det är nerverna eller vad det är...... Så därför har jag idag avbokat Kalmar Slott med sorg i hjärtat.

    Men jag vet att vi reder upp allt, så vi får väl gifta oss 1 dec 2012 annars då vi varit ihop i 10 år. Och kollade just kalendern och det är en lördag. *S*

    Har varit lite off ett par veckor men börjar nu hitta tillbaka till vardagen och planerna....... Men nu har jag ju tid att ändra mig 100 ggr till ang planering, mat och klänning.

    Vi måste helt enkelt reda upp vårat liv  innan vi gifter oss, vi måste hitta tillbaka till varann så att säga för nu har vi glidit åt olika håll.

    Hoppas du förstår vad jag menar!
    Åh nej nej nej.... Så ledsen för din skull... Förstår precis hur du menar, är lite i samma sist. Fast har inte avbokat nåt, avvaktar mest. När skulle ni ha gift er, vilket datum var det? Och vad tycker han om det hela, tvekar han oxå? Kram till dig!
  • 1700tal

    Vill bara säga gulliga ni som hört av er (vissa av er har terroriserat friskt {#emotions_dlg.flower}) och undrat varför jag försvann spårlöst från tråden. Ni är för goa! Hjärta

  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-09-07 16:31:12 följande:
    Kul att se att du är här igen....... Saknat dig!!!!!!
    Sessan67 skrev 2011-09-07 16:36:03 följande:
    Välkommen tillbaka {#emotions_dlg.flower}
    Sommarbrud skrev 2011-09-07 16:51:24 följande:
    1700tal : vad roligt att se dig !!! Oj oj ja dig har man inte sett på länge... Skärpning :)
    Ni är bäst! Hjärta Bröllopet är inställt dock... Eller framskjutet, det beror på hur man ser det. Så vet inte vad jag gör här egentligen... Drömmer Men ni är ena sötnosar! Och till tjatmostern nr 1 (du vet vem du är ), förklaring följer, jag lovar. {#emotions_dlg.flower}
  • 1700tal
    Just Me skrev 2011-10-10 07:37:51 följande:
    Hjälp!!!

    Hur skriver man om att klänningen ska ha lite mera fall på engelska?

    Någon som är kunnig på området? :)
    Hur menar du med fall? Menar du mera tyg, skriv det. Vill du att de ska vecka annorlunda eller dyligt, beskriv det på det viset istället. Att bara skriva "fall" blir nog lite diffust, även på svenska. Flört

    Du håller inte på att sy upp hos Milly och pratar om bilderna på testklänningen? För i så fall är den ju sydd i ett helt annat tyg som inte alls har rätt fall.
  • 1700tal
    Lommila1 skrev 2011-10-10 07:48:32 följande:
    nu har jag fått se bilder på min klänning, nu e det nära:) tror dock mitt kina företag är en dam nånstans i nån skabbig förort som sitter och syr i cardagsrummet... men duktig verkar hon vara!
    Kan du inte visa bilderna?

    Haha, ja men det måste ju finnas småföretagare i Kina oxå. Själva har vi haft kontoret i källaren i 10 års tid!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!