• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    anna1009 skrev 2012-02-21 08:36:46 följande:
    Hej kinaproffsen!

    Nu har jag äntligen hittat en klänning! Men jag har hittat den både på Milly Bridal och på Dhgate, och priserna skiljer sig ganska mycket åt 310$ mot 151$. Vilken bör jag välja?

    www.millybridal.com/a-line-sexy-deep-v-neckli...

    www.dhgate.com/v-neck-lace-bridal-dress-white...

    Med tanke på att den är i spets så skulle jag ta det dyraste (det är ju ändå jättebilligt!) och bästa företaget som finns. Av de två, definitivt milly. Men personligen skulle jag skicka bilden till både Landy och framförallt Coral's bridal (som gör helt fantastiska spetsklänningar och visar bilder på dem på sin hemsida). Sen skulle jag ta den dyraste! Just med spetsklänningar (inte andra material) skulle jag resonera så, dyrast=bäst spets.


     


    Sen är det ju en prioriteringssak, jag lägger ingen värdering i huruvida spetsen MÅSTE vara så dyr som möjligt. Många vill nog bara ha en spetsklänning, punkt. Men om kvalitén på spetsen är viktig för dig (som den var för mig) så kör på dyraste du hittar av milly, landy och coral's. Det är ju ändå en spottstyver mot vad de kostar här.

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-02-21 09:07:32 följande:
    Vet inte hur mycket dyrare det skulle bli att välja det dyrare tyget. Och undra hur stor skillnad det skulle göra på klänningen. Jag känner lite att "jag ska ju bara ha den 1 dag" så det kanske inte spelar sån stor roll. Skrattande

    Du ska iaf inte känna att du kanske får en "skräpklänning" i billigt plastigt tyg om du inte tar den i siden. Den kommer vara jättefin ändå!


     


    Jag menar, alla 10 000-kronorsklänningar i svenska butiker är i samma polyester som landys "billiga" variant.

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-02-21 09:38:11 följande:
    Det var just den känslan jag var rädd för att få. Att klänningen kommer hem och är typ plastig/prasslig/felsydd osv. bara fär att man beställer över nätet till ett billigt pris. Jag köer nästan mer saker på nätet än irl, men just bröllopsklänning är jag ny på!

    Men det känns bra nu, riktigt bra :)

    Ja, en viss risk tar man ju alltid med klänningarna. Men du har garderat dig så gott du kan genom att välja ett bra företag. Men räkna med kostnaderna för ev ändringar hos sömmerska sen! Och kalkylera även in både TID och pengarna för att att beställa en ny om du måste. Så vänta in med beställningen mer än du måste!


     


    Jag vet att jag (m fl) skrev alltid så till nya tjejer i tidigare trådar att "beställ aldrig klänning för mer pengar än du har råd att förlora". Det är fortf ett bra råd!

  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-02-21 12:18:03 följande:
    Ja, och det viktigaste rådet. Men i de pengarna ska man också räkna in eventuell tull och moms (tycker jag).

    Ja, absolut! Det har du alldeles rätt i!


     


    TINZI - usch, är så tråkigt att de inte verkar bry sig längre när klänningen väl är i "hamn". Håller helt med dig, det är inte ok.

  • 1700tal

    Och hipp hipp hurra till alla födelsedagsfiskar (och en och annan vattuman på gränsen...) som fyller nu i dagarna, knyttan, sommarbrud, miceme, pinkgrape m fl!! Grattis!! *Blomma och skål* (min dator vill inte kännas vid BTs smilys, kanske nån annan kan skicka lite "blommogram")

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-21 17:13:04 följande:
    Hihi tack :D Och även jag säger grattis till er (oss) alla som fyller år här i dagarna! Lite kul att vi är så många. Haha och lite kul att du kallar mig mitt gamla nick, känns "hemtrevligt" ;P

    {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower} Skål

    Blommor i mängder och en grattis-skål till oss! :D
    Tack själv! (fyller ju själv idag, 30 jämnt dessutom... ) Haha, tänkte inte ens på att jag skrev pinkgrape, oups!! För mig är och förblir du Pinkie - får anstränga mig varje gång för att skriva Daniiel. Men om du inte har nåt emot det så kanske det kan slinka in ett Pinkgrape igen då och då... *blomma till dig*
  • 1700tal

    *expriment*


    {#emotions_dlg.flower}


    Weeei, om jag citerade dig Pinkie så kunde jag klippa ut en blomma och klistra in i ett nytt inlägg! Smaaart va?!


     


    SÅ till alla födelsedagsbarn från mig också:


    {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}


     


    *Kände mig lite uppfinnelsefinurlig där*

  • 1700tal
    knyttan skrev 2012-02-21 19:24:16 följande:
    Hihi, grattis alla fiskar, men tyvärr är jag inte en av er, jag är en sån där obstinat jungfru Kyss
    Men grattis till er alla andra, jag firar lite med er också Skål

    Va, men vem 17 var det som fyllde den 19:e då?? *snurr* Jaså, du var jungfru du...


    DD, grattis i efterskott!! Skål Glömde ju dig, skäms... Men om du varit 35 i en hel vecka så är det ju inte du som fyllde den 19:e, även om du är vattuman... Så vem fyllde den 19:e??


     


    Men DD, det där låt hemskt! Vad kan ha hänt? Så kan du ju inte ha det..


     


     

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-21 19:18:25 följande:
    Ingen fara, kan själv tycka att det är lite konstigt med daniiel ibland, de andra, pinkgrape (som kommer från en mentosförpackning btw), pinkie, pinkis osv. de känns mer som "jag" ;P haha

    Just ja, det är på dagen idag och jämnt, 30år, så härligt :) Grattis återigen! Själv får man vänta ända till söndag innan det smäller, men jag blir bara 25år, så det blir inget firande för min del i år. Ska du fira något? :)

    Haha, men då fortsätter jag nog med Pinki istället! Låter så mkt mer positivt!


     


    Nja, "firade" ute med våra föräldrar på jättetjusig restaurang (en sån där maten presenteras i 5 min när tallrikarna kommit ut och där kocken egentligen borde blivit konstnär ) i lör. Satte eld på cellofanet runt blommorna jag fick där genom att ställa dem över ett ljus... Igår tog sambon ledigt så vi var hemma hela dagen, åt smörgås- och vanlig tårta och drack skumpa med några besökare och senare lagade vi 3-rätters själva på kvällen. Det var precis lagom. Fick ett fiiint halsband av sambon som matchar mina ringar... (översättn: jag fick ett mindre fint som jag sedan bytte )


     


    Men 25 är ju jämnt det också - du fyller ju ett kvarts sekel! Men nåt ska du väl fira? Pyttelite?

  • 1700tal

    Pinki - ja den där restaurangen var lite väl grandiöst faktiskt, för att inte säga överpretantiöst. Även i mina ögon och jag gillar fina matställen. Maten hann ju nästan kallna innan han hade "gått igenom" alla rätterna, haha. Vi var ju ändå 6 pers! Vet att de tänker att det ska va lite extra "finlir" men jeez, alltihop stod ju presenterat på menyn! Där satt vi med gafflarna i högsta hugg när han deklarerar att "så där, då blir det genomgång".. Vi bara fnissade, blev lite konstlat.


     


    Inget fel i pizza hörru, särskilt om man gör den hemma och avnjuter med en bra film! Sånt är gött! Och barnfritt, antar att det är en lyx i sig när man är småbansföräldrar.


     


    Och japp, jag gör allt för att få mina "blotta 30" att låta yngre. Inte mkt mot vissa andra på ett kvarts sekel, hörs ju lång väg!


     


    Ida - nej, konstigt. Sidan är ju sjukt seg ibland dock. Kan du inte beställa via mailen då?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!