• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    FelizLane skrev 2012-02-23 10:29:59 följande:
    tjejer! Tror ni att en som jag har gansak mycket höfter och tuttar, men smalare midja.. men endå lite mage. Skulle passa i en sjöjungfrumodell?
    Mnjaa... Särskilt som du är så kort... Magen (om än lilla) och höfterna kommer dra alla uppmärksamhet till sig. Men det kanske är det du vill? Jag har breda höfter och smal midja och det blev baaara höfter av alltihop. Och trots att jag är rätt smal och inte har nån mage att tala om längre så såg det INTE smickrande ut, trots att jag drog in magen och såg jag tjockare ut än vad jag är.. Bästa är väl att testa några..
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-02-23 10:56:22 följande:
    1700tal... Men har du tänkt på att du kanske aldrig blir nöjd? Du har ju verkligen flera underbara klänningar i din gaderob! SLUTA tita mer! Vad är det egentligen som är fel på dem? Kan du inte ändra en av dem du redan har i så fall? Du är en shop-a-holic! Jag hade lätt kunnat tänka mig flera av dina klänningar! :)

    Jag VET! Fast jag är verkligen ingen shopaholic annars, jag lovar... Hur konstigt det än låter... Har faktiskt inte köpt nåt annat till bröllopet, inser att jag måste börja fixa med sånt snart.


     


    Fel och fel. Är inget fel på de jag har mer än att de inte passar. Övervägde att beställa den sista svartvita igen fast i rätt strl. Nu önskar jag nästan att jag hade gjort det. Spetsen är så fin och den är så romantisk... Spets och tyll. Grejen var ju att jag valde mellan la sposan och en atelier diagonal i butiken som var ganska lik min svartvita. Men tog la sposan just för att den INTE var lik den jag gillat hela tiden. Hur tänkte jag då?


    Usch, tycker verkligen inte det här är det minsta roligt längre...


     


    Filizlane - vilken var det du hade hemma nu? Kan du visa bild igen?

  • 1700tal

    Daniiel - aha, din överdel är i organza? Den överdelen är ju ett bra exempel på snyggt gjord drapering!


     


    Tinzi - suck, vad säger man....

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-23 11:49:05 följande:
    Ja, precis. Det visste jag inte om när jag beställde den, då hade jag nog kanske tvekat och bett att de inte skulle använda organza, men vilken tur att jag inte visste. Nu gör ju, som alltid, inte bilden (bilderna) klänningen rättvisa riktigt, men överdelen är riktigt snygg :)
    Nä, just den bilden gör den inte rättvisa (kommer ihåg hur vi skrattade åt "tussarna" när den precis kommit, men vilken skillnad det blev när du plattade till dem ) men dina bröllopsbilder ser ut att göra klänningen rättvisa, de är ju kanonfina!!
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-23 11:57:45 följande:
    Haha ja, bröllopsbilderna är de enda bilderna där jag klarar av att se mig själv utan att känna mig apful.

    Du är inte apful nånstans, du är en jättevacker norrlandstös!


    Nu är det salutering i Sthlm för den nya lilla prinsessan! En liten fiskflicka blev det ju! <3

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-23 11:54:58 följande:
    Jag är så ledsen för din skull Tiniz, att de inte är mer villiga att kompensera dig. Väldigt tråkigt! Nu önskar jag att jag hade kvar min underkjol med släp, då hade jag skickat ner den till dig.
    Jag har redan erbjudit henne min, den kommer snart på posten Tinzi!
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-23 12:06:47 följande:
    Haha tack :) Ja, just ja.. hon kom imorse ja, så roligt att allt verkat gått bra :) Kul med en till fisk också ;P Tycker det var så roligt att se Daniel prata om sin dotter, med tårar i ögonen och gråten i halsen :)se/
    Och mäta henne som en riktig firre!
  • 1700tal

    Anny - jättefina allihop. Antar att den gröna inte ska vara grön? Jag älskade draperingen över bysten och magen på den första, helt underbar! Den är min favorit. Tyckte inte axelbanden på den andra var så snyggt men bandet var fint. Den sista var helt ok den med. Men den första har väl släp? *plus i kanten*

  • 1700tal
    Anny skrev 2012-02-23 12:15:14 följande:
    Här är en till.
    Åh, finast hittills LÄTT!
  • 1700tal

    Anny - haha, inte gnälla på släpet nu - släp är fiiint! Och det låter du känner mig väl nog.. Jag veet, du kan ta min tråkiga antifluffiga La sposa så tar jag din sista fluffis!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!