• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    bridetobe2013 skrev 2012-02-23 08:01:55 följande:
    Beställde en väst till sonen i söndags. I går fick jag den i lådan... Från england. Snabb leverans
    1/6 2012
    Hur ser den ut, bild?
  • 1700tal
    Anny skrev 2012-02-23 08:41:44 följande:
    Yaay! Jag lyckades citera med schysst redigering! *nöjd* Tungan ute

    Hahaha, bra gjort! *Tuppen upp* Och ja, visst är den läcker... En riktigt bra kopia av en pronovias 2012 tror jag det var.


     


    DD - typiskt dig att hissa den tråkigaste mest antifluffiga klänningen i hela volangbunten...

  • 1700tal

    Och ja, kan inte tänka mig annat än att Landy använder matt organza. Men du kan ju alltid maila och dubbelkolla.

  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-02-23 08:56:33 följande:
    Den i kreppad taft som var uppe för nån dag sen är urläcker, tex...
    Mm... Har faktiskt haft mardrömmar om min klänning sen jag såg den i tråden. På fullt allvar. Vaknade upp kände att min var så FEL! En i den stilen som visades är ju jag. Problematiskt.
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-02-23 09:11:03 följande:
    Ohh, en till med ränder på! Me like! Shit så snygg (fast den kräver nog sin figur, jag skulle se skrattretande ut i den! )
    Var det inte en väldigt lik som sommarbrud klickade hem från Lilly? Tror hon hade den senare på kvällen?
  • 1700tal
    Darling Daisy skrev 2012-02-23 09:16:35 följande:
    Oups, det är ju illa!
    Den du har köpt är ju jättejättefin, så du behöver egentligen inte oroa dig, men jag förstår dina funderingar. Du har ju hela tiden tittat på megafluffiga och mycket speciella/spektakulära klänningar och nu har du en mycket snällare modell.. Så det måste ju vara en stor "mental" omställning för dig
    Mm, klänningen känns inte alls som jag. Jag pendlar mellan acceptans (den är så dyr att jag inte har råd att tänka om) och halv panik där jag inte alls vill kompensera, kosta vad det kosta vill. Jag skiter fullständigt i om jag har en kinaklänning eller orginal på mig, det är inte alls det det handlar om. Och visst är klänningen jättefin, det inser jag oxå. Men den är ju ALLT jag INTE ville ha, det vet ju ni som följt mig länge... Vet faktiskt inte alls vad jag ska göra?!?
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-02-23 09:21:25 följande:
    Nu har Milly ÄNTLIGEN svarat att de kan skicka en spets till mig. Dock sa de tyvärr, att de inte har exakt samma spets som de använde på min klänning längre. De har heller inte sagt hur mycket denna skulle kosta. Det jag är lite rädd för är frakten, eftersom till klänningarna kostar detta 40 dollar...
    Detta är spetsen. Tycker ni att den är ok, och lik?
    Delen som används främst på ryggen är stycket som är allra längst upp vid halsen. Alltså "ränder" med Blommor - rand - blommor.
    Är det snyggast att sy dit extra bitar ifrån tyget de skickar, eller byta ut hela framstycket, tycker ni? Tacksam för råd!
    Ps. Och hur mycket ska jag betala för frakt och tyget? Jag har inte hittat något som är likt direkt än!
    Ah, men det var ju skönt! Även om spetsen inte är exakt samma så tror jag det blir bra om du använder dig av de biter av spetsen som har mest gemensamt med den klänning. Du får nog prova när spetsen kommer, svårt att säga på förhand. Ska du göra det hos en sömmerska eller själv?
  • 1700tal
    skaraborg2012 skrev 2012-02-23 10:00:12 följande:
    Är det någon som har beställt denna? Varifrån i så fall? Skulle väldigt gärna vilja se hur den blev i så fall!! Är väldigt förtjust i den, men orginalet går inte att få tag på längre så jag har funderat på alternativa sätt att få tag på den! =)
    Det var sommarbrud. Och hon köpte orginalet på Lillys rea.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!