• Mia4

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Smuppra skrev 2011-04-10 21:29:18 följande:
    Hjälp! Ska skicka iväg måtten nu och behöver lite hjälp med engelskan för en lite ps-notering. Skulle vilja ha en upphängningsanordning för släpet. Inte en ögla att hålla i utan så man kan fästa släpet där bak. Hur säger man detta?
    jkbr skrev 2011-04-10 21:46:07 följande:
    åh det undrar jag också:)
    Jag tror att det är "bustle" som ni menar. Glad
  • Mia4

    S2011: Insämmer med Miceme, WOW! Den var jättefin och till ett bra pris dessutom.

  • Mia4
    lunah skrev 2011-04-11 07:57:18 följande:
    Jag kan inte heller ändra storlek på bilderna. Inte när jag använder Safari som webbläsare, men om jag öppnar i Firefox går det. Lite knepigt, men det är kanske fler som har det så då? 
    Bröllop 28/5 2011
    Aha, det är därför jag har problem med bilderna. Jag använder Safari...

    Åhhh, så spännande med din klänning! 
  • Mia4

    Skumboll: Jag röstar också på den turkosa! Glad

  • Mia4

    Lunah: Många kloka har sagt sina åsikter och jag har faktiskt inget nytt att komma med. Jag tycker att du bär upp den fint och att klänningen är otroligt vacker!  

    Jag blir själv nervös vid själva tanken av att öppna mitt klänningspaket, det ligger så stora förväntningar i momentet att äntligen få sin klänning. Tror som Darling Daisy att låt det ta ett tag och fundera, låt det smälta in lite.

  • Mia4

    tigerlily: Så fin din klänning var! Den klär dig! Glad

  • Mia4
    Farmall skrev 2011-04-14 11:58:38 följande:
    Han är arg för att jag inte håller honom stackarn... Här är i af. sonens kläder från mytuxedo. Jättefin kvalite, borde kostat mycket mer ju. Vad tycker ni om storlekarna? Skjortan är precis runt midjan, går inte att knäppa översta knappen i kragen, men ärmarna är redan för långa. Gör det något att ärmarna är långa? och ska man kunna knäppa översta knappen? Ska jag beställa en större eller ha kvar denna? Vad tycker och tror ni blir bäst? Funderar på att ta en storlek mindre på västen. Ser den stor ut förresten?

     


    Vilken söt liten kille! Vilka fina kläder du har hittat åt honom. Jag tycker inte att man behöver kunna knäppa översta knappen, då den inte syns under kravatten. (instämmer med Miceme Flört)

    Hur länge är det kvar till bröllopet? Tänker på att han kanske hinner växa lite innan det är dags, med tanke på ärmarna. Annars kan man kanske försöka korta av dem lite med ett veck i armhålan? Eller inte, vet inte... Obestämd Testa att nåla upp ärmarna på olika sätt, så kan du kanske få behålla de stärkta manschetterna. 
  • Mia4

    Måste bara få berätta att jag blev glatt överraskad idag!

    Tanken har alltid varit att jag skulle ta min blivandes efternamn, eftersom mitt är vanligt och tråkigt (innehåller dessutom ö!) Sen kom min sambo på att han nog ville byta till ett nytt efternamn, då hans är så svårt att använda internationellt (mycket inom arbetet).

    När vi nu hade skickat in ansökan, så var vi oroliga att vi inte skulle hinna innan vigseln den 30 juli. PRV säger att det tar nio veckor + kungörelse 5 veckor, så det skulle bli på håret att vi skulle hinna med att skicka in hindersprövning i rätt namn och hinna posta dem vidare till vigselförrättaren. Annars skulle han få behålla sitt gamla namn till efter vigseln.

    Men, idag, kom beslutet att det ska kungöras redan på måndag! PRV tog bara två veckor på sig!!!!! Underbart, när saker går ens väg. Nu ska det iofs godkännas i kungörelsen också.... 

  • Mia4
    1700tal skrev 2011-04-14 13:15:21 följande:
    Ok, hissa och dissa...
    Jag är nog inne på samma som de flesta. Först tyckte jag tvåan rakt av, men när det kom bilder på livet tyckte jag att ettans liv var finast! Kjolen på tvåan tilltalar mig mer... hmmm 
  • Mia4
    nica83 skrev 2011-04-14 14:20:57 följande:
    Taaadaaaa Skrattande *drummvirvel*

    Min ska vara i vitguld...
    Sååå fin! Har du någon förlovningsring sen innan eller blir det en ring?
    awarwen skrev 2011-04-14 14:23:28 följande:
    Oj, vad vacker. Jag har precis fått hem min, också i vitguld.
    Kanske ska ta foto jag med Flört
    Ja, det är klart att du ska visa den!

    Jag fick mina ringar förra veckan. Har bara inte fått tummen ur att fota dem... Får be fotografen här hemma att ta någon bild. Jag litar inte på att jag kan hantera kameran... Flört
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!