• Smuppra

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Suck... klart man måste titta när Sverige vinner över Finland med 5-0 i fotboll! Annat är ju nästan förräderi ^^ Men det var en rolig målfest!

    Mindre roligt är att vi är helt utan vatten. Bad BM att fylla på min vattenflaska inför middagen vilket han gjorde. Därefter skulle han ta sig ett vattenglas själv och kranen är tom. Något vattenföretag står utanför och har grävt hål i gatan och just nu spolar de ut mängder med vatten rätt ut på gatan, som är alldeles rostfärgat. De har nog spolat rätt ut i en 30 minuter nu, och utan vatten har vi varit i ungefär tre timmar nu. Nåja, tur att jag inte stod i duschen med håret schamponerat och kroppen intvålad, då hade jag blivit lite irriterad...
    Nu ska jag lägga mig och låtsas att jag lyssnar på ett vattenfall...

  • Smuppra

    Yes! Nu kom vattnet åter! Skönt. Undrade just hur man ska borsta tänderna utan vatten men de står kvar där ute och väsnas. Nåja. Ja helt klart värt att se 90min+paus o snack om det resulterar i vinst! Gillar friidrott också men ser inte alls tjusningen i tex hockey.

  • Smuppra

    Har fått hem en klänning jag beställde till brorsans bröllop den 18 juni. Tänkte att ni trots allt vill se fast det inte är en brudklänning det är frågan om? Jag knäppte iaf lite kort när jag testade den. Visst funkar den?


     



  • Smuppra
    Miceme skrev 2011-06-08 18:16:12 följande:
    Den är skitsnygg!!
    Tack! Äntligen! Sjukt svårt att hitta någon klänning jag gillade, nu slipper jag iaf gå naken ^^
  • Smuppra

    Ellis: kan inte ge så mycket svar. Jag köpte bara en. Tror många köper två för att avra på säkra sidan eller för att de inte kan bestämma sig för vilken modell de vill ha. Lättare att se vad som är snyggt på än på en dataskärm.
    Material har jag noll koll på så det får någon annan svara

    Tid. Tja, det varierar väldigt med leverenstiden. Tips är dels att säga att du gifter dig tidigare än du gör, ifall du måste ändra på den eller köpa till en ny underkjol eller något. Dels att lägga till lite marginal på den tid företaget uppger, så du inte beställer i sista sekund. Sex månader är lång tid i förväg. Jag gifter mig i augusti i år och beställde i mitten på april. Minns inte när klänningen kom, men den kom en vecka sent och har varit hemma i några veckor nu. Jag hade tänkt beställa i typ februari men det blev inte av. Som sagt behövs det inte om du är säker på en viss modell (och har en reservplan ifall klänningen inte alls är som den ska). Det är ju en chansning att köpa kinaklänning.
    Hoppas du blev lite klokare iaf.

  • Smuppra

    Sommarbrud: tack för din kommentar om min klänning till brorsans bröllop

  • Smuppra
    Skumboll skrev 2011-06-10 10:23:18 följande:
    Hahahaha, matlåda på ett bröllop! Vore något det!
    Haha Förra sommaren hade min morbror m fru bröllopsfest. Det var dock ingen vigsel då de gift sig ensamma i ishotellet under våren och hade en försenad bröllopsfest för alla i juni. Det var bara det att jag opererades fem dagar innan, planerad operation. Och de första 10 dagarna får jag inte äta vad som helst. De första fem var jag tvungen att äta flytande (helt utan klumpar) och de kommande fem dagarna mjuk mjuk mat. Så jag tog med mig världens roligaste matlåda på det bröllopet. Överkokta makaroner med ostsås. Haha så himla beige! Men tyckte inte att de skulle behöva tänka på det också liksom, och jag var ju inte ens helt hundra på att jag skulle orka gå på bröllop fem dagar efter operation så kändes schysst att bara be de paxa en plats åt mig så löste sig resten Men hennes släktingar, som inget visste, tyckte väl att jag var helskum först ^^
  • Smuppra

    Lycka till alla som gifter sig! 
    Och alla som fått klänningar, de var fina allihop! 120303, vacker färg verkligen!
    haha men pinkgrape, får du plats i altargången? Hahaha Men den var vacker och maffig! 

  • Smuppra
    Pinkgrape skrev 2011-06-11 00:29:16 följande:
    Haha jag är liiiite smått rädd att jag inte ska komma mig fram, eller behöva rulla fram typ :P Tur det är en kyrka av modellen större som vi gifter oss i :) Har dock bett om lite ändringar på klänningen och slutresultatet ska likna mer denna nedan och då tror jag inte att det ska vara något problem :)
    Ah, det är nog inga problem då, men den lär iaf bli maffig! Man kommer alrig kunna ta miste på vem som är brud iaf, även om alla kvinnliga gäster också bar vitt ^^
  • Smuppra

    Hej allesammans. Har inte varit här på två veckor tror jag. Helt slut efter sommarjobbet Vad har jag missat? Någon som gift sig förra helgen? Och vilka gifter sig imorgon?! Orkar inte läsa ikapp...

    Själv så blev jag kidnappad för möhippa förra helgen. Gifter mig 6 aug så var verkligen oväntat men tydligen fick de inte ihop det i juli så fick bli så. Bäst hade tydligen varit att kidnappa mig imorgon för då kunde alla som var tillfrågade. men då kan ju inte jag. Min bror gifter sig ju imorgon! Iaf så lyckades de kidnappa mig riktigt bra. Jag var chockad i iaf en 30 minuter efteråt. Det tog ett bra tag innan det sjönk in Jag hade jätteroligt även om de hittade på en hel del bus varav några var lite på gränsen och en vägrade jag :-P Men jag utförde de mesta pinsamheter de beordrade mig ^^ Och kul var det som sagt.
    Och som redan nämnt gifter sig brorsan imorgon, så jag ska på bröllop. Ser jättemycket fram emot det!

  • Smuppra
    Skumboll skrev 2011-06-17 20:32:37 följande:
    Men blä, ikväll är jag skitsur på mig gubbe. Först jobbar han och kommer hem  kl 20 en fredag... och meddelar att han åker på jobb utomlands nästa vecka och blir borta över midsommar. Demon 
    Trist :-/ Är han tvungen att åka?
  • Smuppra

    Humlan, trist med sådana reaktioner! Jag är snart på väg till brors bröllop dit vår gemensamma bror inte kommer komma. Bror har nämligen barnfritt och andra bror säger att de inte kan ordna barnvakt. Bror erbjöd 2bror ta med ett och treåringen då men att fjorton och sextonårongen fick vara hemma. Nej det går inte för sig så nu stannar hela familjen hemma. Så himla trist att inte 2bror kan komma själv iaf. Inte vill de vara med på ngn present heller. De ratar liksom allt nu.
    Mitt bröllop kommer 2bror dock på har han osat, med hela familjen. Vi har inte barnfritt. Känns så taskigt...

  • Smuppra

    Stackare Minuz! Hoppas du repar dig bra nu och att stygnen håller....

    Jag blev kidnappad på en andra möhippa under lördagen. Den första var med tjejkompisarna och denna med kusiner, mamma och mostrar. Nu var vi i en park och myste. De gav mig uppdrag genom att jag skulle spräcka ballonger som de lagt lappar med uppdragen i. Och så fick jag svara på 44 frågor som BM redan svarat på. Jag hade 33 rätt. Efter det åkte vi räkbåt, så sjukt gott och roligt!
    Efter att ha varit på två egna möhippor och en för svägerskan denna sommar måste jag säga att folk (killar/män) verkligen gillar möhippor. Verkar som de passar på på brudens "sista dag". Både förra gången och denna gav killar mig pussar på kinden bara sådär utan att jag hann reagera. :-S

  • Smuppra

    Jag missade listan helt och hållet förra gången.
    Så här lägger jag in mitt datum. Hoppas jag tagit den senaste versionen...

    2011

    2 juli: 
    Darling Daisy 
    Sommarbrud

    30 juli: 
    Sandis1977
    S2011

    6 augusti: 
    humlan66
    TheD
    Smuppra

    13 augusti: 
    Skumboll
    Pinkgrape
    Knopan

    20 augusti
    Aylas
    Malin24

    3 september: 
    krazzzy

    11 november:
    Minuz

    2012

    25 Februari 
    Red

    14 april
    helsingebrud
     
    4 Augusti
    Love you til the end.

    18 augusti
    1700tal

  • Smuppra
    Skumboll skrev 2011-07-08 11:34:59 följande:
    Hahahaha, min lille son sitter just nu och river i en gammal bröllopstidning. Varje gång det dyker upp en snygg tjej så utbrister han "MAMMA!".
    Haha vad sött!
  • Smuppra
    Luriga Lisa skrev 2011-07-19 08:47:53 följande:
    Hejsan hoppsan!

    Nu har jag ingen aning om detta redan har tagits upp en milion gånger i denna tråd men jag tänker fråga i alla fall. =P
    Sitter i planeringsstadie just nu, jag och min fästman diskuterar hur vi ska köpa kläder, skor och allt det där underbara tidsödandet som är klädesplanering! MEN! Till saken hör att jag sprang på, på Tradera faktiskt, ett bolag som heter Luxury Dresses. Ett kinesiskt bolag som levererar till Sverige och nu undrar jag om nån har några erfarenheter från dem? Bra, dåliga, spelar ingen roll! Undrar bara hur de är med leverans, överensstämmande med färger, reklamation, måttbeställning osv.

    TACK så hemskt mycket på förhand!
    Jag har beställt därifrån. Den var inte perfekt men det är den klänning jag kommer använda. Svärmor (sömmerska) har sytt in den lite och ska fålla upp den samt sätta fler tryckknappar under släpet så jag kan fästa upp det. Annars får den vara som den är och jag känner mig fin i den
    Här finns fler trådar: http://www.brollopstorget.se/Forum-0-0/?actionType=search&search=weddingdresses&stype=forum
    De har bytt namn genom tiderna. Anders är den som är kontaktperson. Jag köpte främst genom dem eftersom de är ett svenskt företag och det är mycket tryggare. Svensk konsumenträtt gäller liksom.

    Tror denna tråd kommer vara ovärderlig för dig: www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3915594-1.html
    Lycka till!
  • Smuppra
    Smuppra skrev 2011-07-19 15:44:11 följande:
    Jag har beställt därifrån. Den var inte perfekt men det är den klänning jag kommer använda. Svärmor (sömmerska) har sytt in den lite och ska fålla upp den samt sätta fler tryckknappar under släpet så jag kan fästa upp det. Annars får den vara som den är och jag känner mig fin i den
    Här finns fler trådar: www.brollopstorget.se/Forum-0-0/?actionType=s...
    De har bytt namn genom tiderna. Anders är den som är kontaktperson. Jag köpte främst genom dem eftersom de är ett svenskt företag och det är mycket tryggare. Svensk konsumenträtt gäller liksom.

    Tror denna tråd kommer vara ovärderlig för dig: www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3915594-1.h...
    Lycka till!
    Sista länken är fel. Denna menar jag: www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3915594.html
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!