• Smuppra

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Okej, ni är de första utom MB och mamma som vet nu... Jag tröttnade på att leta brudbuketter, finna rätt kemi med florister och hur dyrt det är med blommor (säger inte att det är överbetalt eller något men det är dyrt med blommor punkt). Så vi körde en chansning och skickade efter silkblommor från usa. Med tull, frakt, moms gick en brudbukett, en tärnbukett och två corsage och en rosdoftextrakt på 800 kr. De håller i mååånga år så kan spara dem en halv evighet om jag vill. Och vi fick dem precis levererade här hemma (tur att vi stannade hemma för plugg idag! Väntade leveransen imorgon).

    Men, ni vill förstås inte se bild..?

  • Smuppra

    Hihi Det är soligt ute och att ta via spegel avr enda sättet att visa hela. Bilderna är inte de bästa men för sjutton, bara de blir bra på bröllopsdagen så gör det inget

    Brudbukett: ivory, dropp (någon som vet vad med än rosor det ska vara i?)



    Och närbild..
    .

    I lådan. I högra hörnet är tärnbuketten med enbart" rosor" i en liten rund bukett. I mitten där uppe två corsage (heter det så?!) som Mb och marsalk ska ha.


    Och närbild på corsagen:


    Framför allt skönt att inte behöva tänka på det precis när man har som mest att tänka på, är nervös och pirrig, och inget vatten behöver de heller
  • Smuppra
    Miceme skrev 2011-04-28 15:28:24 följande:
    ebay
    viewitem.eim.ebay.se/Heart-Photo-Cake-Topper-...

     Ser ju jättefina ut! Är du nöjd? Är det bra kvalitet?
    Evas blomsterbod också har brudbuketter och mycket plast/silkesblommor. och en hel del inspiration kring detta i sin webshop.
    Så klart ^^ tack för länken!

    Tack! Ja vi är nöjda båda två. De ser jättefina ut (bättre i verkligheten än på bilderna). Ser inte alls plastiga ut eller så. Och blommorna är lite olika öppnade, så de är inte exakta kopior av varandra vilket ju är bra för då hade det kanske känts lite lurigt... De som kommer veta att de är fejk innan är ju MB, mamma, tärnan, marsalken och toastmadame (som annars är såld på blommor). Så får se om övriga går på att de är riktiga

    Aha, det har inte jag sett. Dök bara upp utländska sidor när jag kollade, men så var jag inte så noga att leta vidare när jag väl hittat den sida jag köpte ifrån :-P
    Farmall skrev 2011-04-28 15:49:04 följande:
    Smuppra: Den var ju jättefin.

    Vad tror ni om denna klockan? Är den fin tycker ni? Hur gör man om den inte passar tro?
    viewitem.eim.ebay.se/New-Silver-Stainless-Ste...

    Har beställt cufflinks och funderar nu på klocka. (knäpp man blir efter en dag på ebay, kan inte svenska nu)
    Tack! Usch mansklockor är jag dålig på. MB har väl tre stycken skräpandes (varav en riktigt fin) här hemma. Han har aldrig klockor på sig så jag har verkligen inge koll. :-/ Hoppas du hittar en bra!

    L8pr: åh vad kul, hoppas den kommer fort!

    Jkbr: Jättefin, älskar nyansen! Och ja hela modellen också faktiskt.
  • Smuppra

    Sessan67: åh vad roligt! Ser ju riktigt bra ut. Härligt att höra om/se en riktig fullträff! Klart du ska hänga kvar, här kommer man inte undan! Var det din första klänning? (är lite förvirrad)

  • Smuppra

    Förresten så fick jag inbjudan till min blivande svägerskas möhippa som kommer vara i maj. Så himla spännande! Har aldrig varit på någon och deras plan för dagen/kvällen verkar jättebra!

    Och apropå morgongåvor så har vi sagt att vi inte ska ge några. Efter allt ert bubbel har jag dock funderat då och då om man kanske ska ge något iaf. Men nej, vi skippar den biten Han får ju halva min "förmögenhet" genom vigseln så han får gott nöja sig med den, haha :-P

  • Smuppra
    Sessan67 skrev 2011-04-28 19:27:46 följande:
    Hm, första Kinaklänning i alla fall - andra totalt Flört
    haha, o så var det kinaklänningen som blev perfekt för dig. Där hör ni, ni som skrev den negativa artikeln om kinaklänningar..!
  • Smuppra
    Sessan67 skrev 2011-04-28 19:37:44 följande:
    Japp, så var det! Inget fel på kvalitet alls och snabb leverans (beställde den 3:e april) Solig
    Nice!
    1700tal skrev 2011-04-28 19:57:57 följande:
    Såg kommentaren (av nica83 tror jag?) om att starta en tråd med de riktiga bilderna och länka den från TS. En sådan finns ju dock redan, länk till den finns i TS. Där är de hemkomna klänningarna samlade.
    Haha, man kan inte ha koll på allt! Tur att du har det iaf. :-P
  • Smuppra

    Haha men 1700-tal då... Nåja, tur att det var en klänning du iaf inte skulle ha. Och vadå inte sälja? Vem vill inte ha en klänning som en hund löpt på? :-|

  • Smuppra
    Farmall skrev 2011-04-28 23:08:57 följande:
    Såg en tråd om brudskål, vad ska ni dricka och skåla i? Funderar på chapel hill sweet sparkling, någon som tycker något om det? Tror jag ska köpa en flaska och prova.
    Vet inget om just den, menChapel Hill Sparkling Chardonnay är min favorit bland de billigare mousserade vinerna. Tycker den är mycket prisvärd.
    På den här sidan hittar du lite info om vinerna du är intresserad av: www.alltommat.se/vintips/Chapel-Hill-Sparkling-Chardonnay-18593
    Men tycker faktiskt den förtjänar mer än en trea... Men Chapel Hill Sweet Sparkling har jag icke testat...

    Vet faktiskt inte vad vi ska skåla i ännu. Kanske blir den jag gillar här ovan...
  • Smuppra
    Miceme skrev 2011-04-28 22:14:44 följande:
    Gillar att det är spetskant fast inte vid ansiktet, dockan ser ju lagom munter ut men
    main image
    Men gud vilken muntergök! Fin slöja annars!

    Ni är jobbiga, vet ni det... Jag gillar inte slöja. MB gillar inte slöja. Jag testade på skoj en slöja när jag testade brudklänningen i butik. Det passade inte till klänningen (just den iaf). Och allt ert kacklande om slöjor gör at jag ändå funderar på slöja... Jag har ju axelbar klänning och gifter mig i kyrkan så kanske skyler slöjan lite... men jag har utsläppt hår och vill ju inte att slöjan ska dölja mitt hår... Usch vad ni är jobbiga med er smittsamma köphysteri (men jag gillar er ändå{#emotions_dlg.flower}).
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!