• Smuppra

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Drömde om klänningens ankomst i natt. Det ringde oväntat på dörren och där ute såg jag någon i brudklänning. Det är ju så de gör, de har någon som passar i klänningen som tar med sig den så man direkt kan se hur vacker den är! (mhm..) Klänningen var verkligen supervacker, men... det var ju inte min! Denna hade en svart överdel, vit kjol och djupblå bolero fastsydd i klänningen gjord med paljetter. Så jag sa det till kvinnan som insisterade på att det var min klänning. Försökte leta upp min klänning på bild i mobilen, men bilden var borta. Hon insåg iaf att det faktiskt inte var den klänning jag beställt och blev jätteledsen. Hon började gråta och ringde sin mamma. Jag förstod att om ingen köper klänningen får hon inte någon lön och hon hade lagt ner massor med tid och arbete på denna. Försökte få henne förstå att det säkert var någon annans klänning och att hon visst skulle få betalt för den. Själv undrade jag var sjutton min klänning var, om den ens var sydd...

    Konstigt, jag trodde inte jag hade blivit nervös över detta än? Men tydligen i mitt undermedvetna?

  • Smuppra

    Skumboll: jag har verkligen inte öga för detaljerna än, så lämna det till resten av experttråden Men jag tycker det ser bättre ut nu än tidigare iaf.

  • Smuppra

    Är det vackra vädret orsaken till att det ekar lite smått här inne? Var ju över en timme sedan någon skrev här, hmm... Nåja, nu har familj och släkt fått födelsedagsfikat och farit hem till sig. Så nu har jag mängder med disk kvar, tjohoo.

  • Smuppra
    Humlan66 skrev 2011-04-16 17:09:04 följande:
     Jag får sysselsätta mig med däckbyte idag .. sommarhjulen ska ju på.. Eller jag å jag *S* jag kör med colgatereklamen jag .. Smiile "bling bling bling " LOL
    Mysigt! Det är tur att man har vita tänder, hehe... :-S
  • Smuppra

    Skönt 1700-tal, ut och bränn fett i vackra vädret nu! Hållre tummarna för att den kommer sitta som en smäck sedan!

  • Smuppra
    1700tal skrev 2011-04-16 17:32:43 följande:
    Goddagens gott folk! Gissa vad?? Så just att jag fick mail från milly efter att jag bekräftade the pleating på överdelen.. De mätte överdelen och de kan lägga ut höftmåttet till max! Tjoho!! {#emotions_dlg.flower} Hela 5 cm (av de 10 cm jag angav för litet) klarar de att lägga ut av sömsmånen!!

    Så med mina 5-7 kg som ska bort kanske det går! Skrattande
    Tror det kan gå. Jag opererades i somras och gick ner en del efter den pga att jag inte fick äta vad som helst. Nu har jag gått upp 7 kg sedan dess (vill gå ner 4-5 kg till bröllopet, var för smal med minus 7). Mina mått från i somras och nu (alltså 7 kg skillnad) är 8 cm på många ställen (buhu). Så det är absolut inte omöjligt med 5 cm om du går ner 5-7 kg!
  • Smuppra
    sunsey skrev 2011-04-17 11:58:12 följande:
    Här kommer lite bilder:

    Denna spets och färg ville jag ha:


    Denna modell av klänning:


    Och så här vart den :


    Spetsen och färgen är ju inte den samma, sen har de valt att sy klänningen i indelningar.. Plus att de har sytt tusentals olika pärlor... Jag är så besviken. Längden är ok. Har mailat dem o fått svar. De vill ha bilder.. Fy fan.
    Jag tycker ju att alla andras brudklänningar som är beställda från Landy vart exakt som bilderna på de valda brudklänningsmodellerna men inte min.. =(

    Hoppas ni har haft en underbar helg!!
    Trist att det inte blev som du tänkt dig och som du beställde! Klänningen du har fått är dock superläcker ch sitter ju fantastiskt vackert på dig. Men det är ju inte alltid så lätt att uppskatta när det inte blev som det var tänkt. Hoppas du får kompensation och att du snart känner att du vill ha denna klänning när du gifter dig, trots allt. Den är verkligen jättefin.

    Nu ska jag ut i solen igen...
  • Smuppra

    Men vilka vågor det går häri. Vissa dagar hoppar tråden ynka 2-3 sidor på hela dygnet. Andra fullkompligt blixtrar de förbi! Hänger inte alls med och har säkert missat massor men har inte ork att läsa ikapp. Missat något viktigt? Någon som fått klänning? Eller info om klänning? Eller något annat?

    Pinkgrape: Haha, så du har åkt dit nu? Får se om jag lyckas hålla mig till en klänning fram till bröllopet ^^
    Menar du att "vigsel"-klänningen ska ha det svarta i kjolen fortfarande men enbart vit överdel? Tror det kan bli fint så. Även om jag gillade den spetsen. Fast det år inte bli för mycket svart i kjolen, när jag kom att tänka på det så tänkte jag på Cruella de Ville. :-S Och det vill man väl inte :-S

    Förresten så har jag vunnit 2000 kr hos Fritidsresor! Det är stora nyheten i mitt liv idag ^^ Så nu blir det till att fundera på bröllopsresa och andra ev resor vi vill göra. Usch vad svårt med bröllopsresa, vi vet inte var vi vill!

  • Smuppra
    tigerlily skrev 2011-04-23 10:03:10 följande:
                                                    GLAD PÅSK ALLESAMMANS!!!
    Glad påsk till dig och alla er andra!
    Vilken kul bild, stackars kaniner :-/ Ungefär som jag känner när jag ätiti upp chokladtomtens huvud på julen...

    Märks att det är påskledigt här i tråden, helt plötsligt hänger man ju med fast man bara hinner kolla typ en gång om dagen ^^
  • Smuppra

    Farmall: Jag tycker vecken ser bra ut Vilken vacker klänning du får!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!